CENTAURUS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Θέλω να κατεβάω μια σελίδα για να μπορώ να την διαβάσω αργότερα εκτός σύνδεσης. Παλαιότερα είχα δοκιμάσει κάποια όπως το Httrack αν θυμάμαι αλλά ενώ έδιχνε πως κατεβάζει τις σελίδες στην συνέχεια δεν έβλεπα τίποτα. Επειδή δεν έτυχε να δω κάποοι αντίστοιχο πρόγραμμα, υποθέτω πως μετά όταν θα ανοίγω τις σελίδες θα συμπεριφέρεται οπτικά σαν να είμαι συνδεμένος στο νετ, έτσι? Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά η ιστοσελίδα που θέλω να "κατεβάσω" έχει username και psw (έχω γραφτεί) και θα προτιμούσα ένα πρόγραμμα πολύ απλό στην χρήση του...
SilverCloak Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Αν έχει αυτά που είπες (user name και pass), τότε θέλει διαρκώς επαφή με τη βάση. Δεν νομίζω να παίζει πρόγραμμα που να σου κατεβάζει τη βάση στον υπολογιστή σου. Και να κάνει και τη μετάφραση στη διασύνδεση τους. Οι offline pages που μπορείς να δεις εύκολα, θα πρέπει να είναι static και το httrack που ανέφερες είναι εξαιρετικό για αυτή τη δουλειά. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω, ας διαφωτίσει και εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.