Jaco Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Τρελιάρικο??? Ρε μάγκες τώρα το είδα... Κοιτάξτε που έβαλε ρε τον κομπρέσορα για το (αναμφίσβητα πλέων) watercooling... Στο slot των drives... πσσσσ... αλανιάρης... Έφτιαξε το pc γκομενορίχτη...
Jaco Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Εδώ κάτω, αλλά πολύ φορτωμένη σελίδα... http://www.pimprig.com/gallery/
BrwmogazoS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Watercooled einai re jaco...fenontai ta DD-3 waterblocks mesa.. PS to kouti einai to kainourio Lian li...den 8ymamai ta epomena numbers...8069 something....to alu pou den exei porta mprosta...giati to vgazei kai me blue porta. Ta dyo strings ta blue pou einai fwtizomena mprosta erxontai me to case apo tin mana tou:)
Edgar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 tha einai se alli photo... min xaliesai... akou ton mastora
BrwmogazoS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 An ennoeis pump ton compressora tote ok...giati compressor ka8e aftou mono ta Vapo kai Prometeia exoun ... Gia rikse mia prosektikh matia sta floppy bays...ekei pou mpainoun ta floppy dhladh...vlepeis kati ypopto?
Jaco Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Το είδα ρε συ και μου φάνηκε ότι ήταν ψύξη για τον δίσκο, αλλά ο δίσκος είναι λίγο πιο χαμηλά... ʼρε μούρη gaz... καλά το λέω εγώ ότι είσαι ο ψυκτικός του Insomnia, μου έβαλες τα γυαλιά... Κάτσε τώρα να κάνω και ένα edit να σβήσω την π@παριά που έγραψα...
BrwmogazoS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 ere mafia Jaco...Mhn masas re...Kaneis den ta kserei ola...Oso zoume ma8ainoume
Jaco Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δίκιο έχεις... Επειδή η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα από overclocking, αλλά ξέρω γιατί κολλάτε σε κάποιο σημείο στο ανέβασμα των συχνοτήτων, ετοιμάζω ένα post που θα σας ενδιαφέρει πολύ...
LL_NEO Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Ρε σεις πολύ παχύ δεν είναι το λάστιχό; Ολόκληρο μπουρί το μαμημένο
Jaco Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Στο κουτί του σατανιστή λες...? Γίνεται κόλαση μέσα στο κουτί και θέλει καλή ψύξη... :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.