Προς το περιεχόμενο

windows 7, δεν εμφανίζει ελληνικά στα menu από εφαρμογές

Xvider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα συγκεκριμένα υπάρχει με την εφαρμογή Κ.Β.Σ. (από http://www.gsis.gr), αντί για ελληνικά εμφανίζει διάφορα σύμβολα. Το λειτουργικό είναι windows 7 greek αυθεντικά (build 7600) και τα regional settings είναι στα ελληνικά (καθώς και η επιλογή για non-unicode εφαρμογές). Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? κάποιος άλλος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Κι εγώ με Windows 7 English, μου ανοίγει κανονικά.

Φαντάζομαι το page encoding στον Internet Explorer ή όποιο άλλο browser το έχεις τσεκάρει να είναι Greek.

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δε μιλάω για την σελίδα αλλά για την εφαρμογή που κατεβάζεις από εκεί (ή το taxisnet), δηλαδή το KVS2008setup.exe. Στον browser όλα είναι μια χαρά. Κάνω Install την εφαρμογή και όταν την τρέχω αντί για ελληνικά μου εμφανίζει σύμβολα στα menu της. Αν είναι κανένας λογιστής με windows 7 μπορεί να μου πει αν του βγάζει τα ίδια προβλήματα.

Δημοσ.

Α οκ προφανώς δεν κατάλαβα καλά.... Το link για να το κατεβάσω και να το δοκιμάσω που είναι; Δεν το βρίσκω με τίποτα....

Δημοσ.
ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δε μιλάω για την σελίδα αλλά για την εφαρμογή που κατεβάζεις από εκεί (ή το taxisnet), δηλαδή το KVS2008setup.exe. Στον browser όλα είναι μια χαρά. Κάνω Install την εφαρμογή και όταν την τρέχω αντί για ελληνικά μου εμφανίζει σύμβολα στα menu της. Αν είναι κανένας λογιστής με windows 7 μπορεί να μου πει αν του βγάζει τα ίδια προβλήματα.

Την εγκατεστησα και ειναι και αυτη μια χαρα.

Δημοσ.

Αυτό αν δεν κάνω βεβαιά λάθος πρέπει να είναι πρόβλημα που λύνεται αν πας .... Control Panel - Region and Language - Administrative - και στο κάτω μέρος πρέπει να έχεις επιλέξει την Ελληνική γλώσσα αλλιώς σε κάποια προγράμματα θα σου εμφανίζει την γλώσσα κορακίστικη ....

Ελπίζω να βοήθησα

Δημοσ.

ήδη έχω κοιτάξει για τα regional settings, σε ελληνικά είναι όλα, ευχαριστώ για την προσπάθεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...