Προς το περιεχόμενο

Live Cd

nitrah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello guys ,

έχω κατεβάσει το backt track 4 , είναι ενα rar αρχείο το οποίο μέσα περιέχει τα εξής:

1 φάκελο boot , 1 φάκελο casper , 1 αρχείο boot.catalog και 1 txt αρχείο md5sum.

Θέλω να το κάνω live cd και να το δουλεύω μέσω του cd και να μην το κάνω εγκατάσταση .

Πώς μπορώ να το κάνω Live Cd από την στιγμή που δεν υπάρχει .iso αρχείο ?

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

αυτό κατέβασα και εγώ αλλά από torrent . Όταν το κάνω extract δεν θα υπάρχει το .iso αρχείο..... !

Δημοσ.

Γιατί να το κάνεις extract; Εγώ έχω κατεβάσει κανονικά το iso (όχι από torrent) και το έχω κάψει. Δουλεύει σαν μαχαιριά σε βούτυρο! :-)

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία σε ποιο πρόγραμμα έχεις αντιστοιχίσει τα αρχεία με κατάληξη iso. Κάψ' το εσύ με Imgburn ή Nero κατά τα συνήθη.

Δημοσ.

Αν βάλεις το UltraISO θα σου πάρει την συσχέτιση και θα διαχειρίζεται τα iso αυτό.

Μην σε μπερδεύουν τα εικονίδια, να βλέπεις πάντα τις καταλήξεις των αρχείων. Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να ξεχωρίζεις τα αρχεία.

Δημοσ.

Σε κάθε υπολογιστή που πηγαίνω, πάντα ενεργοποιώ την εμφάνιση επεκτάσεων:

Απο τον explorer, πηγαίνεις επιλογές φακέλων, και στην καρτέλα προβολή αποεπιλέγεις το "Απόκρυψη γνωστών επεκτάσεων".

Επίσης αν θέλεις να το βάλεις σε usb και όχι σε cd πολύ εύκολα, μπορείς να κατεβάσεις το unetbootin.

Δημοσ.

οκ όλα έγιναν κανονικά .

Τώρα αν και αλλάζει το θέμα του Topic ξέρει κανείς από backtrack ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...