nitrah Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Hello guys , έχω κατεβάσει το backt track 4 , είναι ενα rar αρχείο το οποίο μέσα περιέχει τα εξής: 1 φάκελο boot , 1 φάκελο casper , 1 αρχείο boot.catalog και 1 txt αρχείο md5sum. Θέλω να το κάνω live cd και να το δουλεύω μέσω του cd και να μην το κάνω εγκατάσταση . Πώς μπορώ να το κάνω Live Cd από την στιγμή που δεν υπάρχει .iso αρχείο ? Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ? Ευχαριστώ.
Zazula Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Το iso πρώτο στη λίστα εδώ: http://www.backtrack-linux.org/downloads/.
nitrah Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 αυτό κατέβασα και εγώ αλλά από torrent . Όταν το κάνω extract δεν θα υπάρχει το .iso αρχείο..... !
Zazula Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Γιατί να το κάνεις extract; Εγώ έχω κατεβάσει κανονικά το iso (όχι από torrent) και το έχω κάψει. Δουλεύει σαν μαχαιριά σε βούτυρο!
nitrah Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 και εμένα αυτό λέει αλλά το έχει με το εικονίδιο του winrar.
Zazula Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δεν έχει σημασία σε ποιο πρόγραμμα έχεις αντιστοιχίσει τα αρχεία με κατάληξη iso. Κάψ' το εσύ με Imgburn ή Nero κατά τα συνήθη.
micos000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Αν βάλεις το UltraISO θα σου πάρει την συσχέτιση και θα διαχειρίζεται τα iso αυτό. Μην σε μπερδεύουν τα εικονίδια, να βλέπεις πάντα τις καταλήξεις των αρχείων. Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να ξεχωρίζεις τα αρχεία.
flik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Σε κάθε υπολογιστή που πηγαίνω, πάντα ενεργοποιώ την εμφάνιση επεκτάσεων: Απο τον explorer, πηγαίνεις επιλογές φακέλων, και στην καρτέλα προβολή αποεπιλέγεις το "Απόκρυψη γνωστών επεκτάσεων". Επίσης αν θέλεις να το βάλεις σε usb και όχι σε cd πολύ εύκολα, μπορείς να κατεβάσεις το unetbootin.
nitrah Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 οκ όλα έγιναν κανονικά . Τώρα αν και αλλάζει το θέμα του Topic ξέρει κανείς από backtrack ?
parsifal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=354830 Ένα καλό thread (και στη σωστή ενότητα του forum) για να κάνεις ερωτήσεις για το Backtrack.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.