Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με SLI (ΤΡΕΛΟ)

asbanoglou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εδω και 2 μερες αντιμετοπιζω κατι το οποιο με εχει σκαλωσει ασχημα.ολα ξεκινησανε με το που χαλασε ο boot sector του HDD προσπαθησα να το κανω repair με το start up restoration tool των windows 7 αλλα καμια τυχη.οποτε πηγα στη λυση του format που φανηκε να ελυσε το προβλημα.μετα το format και το install των drivers ολα δουλευαν μια χαρα μεχρι που βαζω να παιξω world of warcraft.μολις μπαινω με το SLI enabled τα παντα παγωνουν , το μονο που με σωζει ειναι το alt tab για να μην παγωσει το pc,μερικες φορες ειχα και blue screen με μηνυμα οτι καποιο exe της nvdia σκαλωσε.δεν πτοουμαι και βαζω το bad company 2 ακριβως τα ιδια.κανω disable το SLI και ολα δουλευουν ρολοι ουτε freeze στα games ουτε τπτ.κατ αρχην για to info εχω 2 GTX 280 μια της ASUS και μια της XFX.τωρα το αλλο κουλο ειναι το εξης,κατ 'αρχην πηγα στο device manager και εκανα απο εκει unistall τιs VGA both of them.κανω restart και μετα αφηνω τα windows να κανουν μονα τους το setup.oλα γινονται κανονικα μεχρι που ξαναεχω το ιδιο προβλημα με το SLI που ανεφερα παραπανω.μετα απο απειρο πονοκεφαλο λες να αλλαξω θεσεις στις καρτεσ γραφικων που εχει τρωω το σκαλωμα της ζωης μου.βαζω στην πανω θυρα την ASUS εκει που ηταν η XFX dhl και αντιστοιχα την XFX εκει που ηταν η ASUS.ολα τα connecions σωστα.ανοιγω το pc και μενω..... την XFX δεν την εβλεπε καν μονο την ASUS ουτε το GPU-Z δν την εβλεπε (α πριν την αλλαγη των καρτων το gpu-z εβλεπε και τις 2 καρτες) εννοειτε πως ξαναπαιρναω drivers κτλ αλλα τιποτα.ξαναλλαζω τις θεσεις του και βλεπω και τις 2 :( αλλα παλι SLI γιοκ.μπορειτε να μ πειτε τι συμβαινει?α οι καρτες καθονται πανω στην evga 790i SLI.

οποια βοηθεια θα μ φανει πολυ χρησιμη και ευχαριστω για το χρονο σας :)

Δημοσ.

Ισως η μία από τις δύο κάρτες έχει πρόβλημα... Δοκίμασέ τες μία - μια στο σύστημα να βεβαιωθείς ότι και οι δύο δουλεύουν κανονικά μόνες τους.

Δημοσ.

Παιδιά οταν ξεκίνησε το πρόβλημα είχα πάνω τους 196.21 τους τελευταίους δηλ.έκανα είδη αυτό που είπατε μια μια την κάρτα και όλα μια χαρά.το άλλο Κουλο τι είναι τώρα.πήγα στο site της nvidia και μιλάω με support desk και μ λένε να δοκιμάσω τους 190.61 το κάνω και δουλεύουν όλα ρολόι άμα ξαναβαλω τους 196 πάλι σκαλωνει στο sli.μπορείτε να μ το εξηγεισετε αυτό ; :-)

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

δοκιμασε να βαλεις μια εκδοση πισω drivers...και στις θεσεις οπως το ειχες στην αρχη...

μετα δοκιμασε 1 προς 1 τις vga στο pci που δεν σου τις βλεπει το συστημα να δεις αν ειναι οκ..

Δημοσ.

λοιπον για να σας πω οτι εχω κανει για να σας βοηθησω.εχω βαλει και ολους τους προηγουμενους drivers πχ 195 και παλι κολαει.μονο με τους 190 δεν κολαει και δεν ξερω γιατι.επισης εχω βαλει μια μια της vga με οποιοδηποτε driver μονες τους δεν κολανε καθολου ,αμα βαλω SLI ναι(μονο με τους 190 δουλευι το SLI).επισης το προβλημα λυθηκε που σε μια περιπτωση εβλεπα την μια καρτα αυτο το λεω για αυτο που ειπε ο hammerd.πραγματικα παιδια ειναι το κατι αλλο.τετοιο σκαλομα δεν εχς ξαναδει.επισης εχς τρεξει ολα τα διαγνωστικα προγραμματα και ολο το hardware το βγαζουν αψογο.

• Moderators
Δημοσ.

"Μονο η Ati βγαζει κατεστραμμενους drivers"... Κρατάω αυτο το thread ως αποδειξη τουναντιου.

Δημοσ.
Το εχω κάνει το format και πάλι τίποτα :-(

Sent from my iPhone using Insomnia.app

ημαρτον και το ειχα διαβασει 2-3 φορες το 1 ποστ σου ;)

μια ειναι η λυση να πηδηχτεις απο το παραθυρο :P

ΥΓ βγηκαν νεοι beta driver .... αν δεν κανεις δουλεια και με αυτους γυρνα στους 190.62

Δημοσ.

Οκ θα τους δοκιμασω και θα σας πω :)

---------- Προσθήκη στις 10:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:35 ----------

μπορεις να δωσεις link για τους drivers γιατι δεν τους βρισκω? :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...