giorgos_k Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Καλημέρες! Μου κάνουν μια προσφορά απτη vodafone και μου δίνουν 5ε έκπτωση στο κινητό μου κ άλλα 5ε στο σταθερό αν πάω στην HOL. Τώρα είμαι με forthnet double play εδώ κ 3 χρόνια, είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς είμαι στα 12 mbps και δεν αποσυνδέεται ΠΟΤΕ. Οι ερωτήσεις λοιπόν: 1) Υπάρχει κάποιος απο Ν.Ηράκλειο να μου πεί πως τα πάει η HOl απο ταχύτητες εδώ? Δίπλα στην Λ. Κύμης είμαι συγκεκριμένα. 2)Έχει HOL double play η κοπέλα μου στο Χαλάνδρι και βλέπει απο 11-14 mbps αλλά ποτέ δν κατεβάζει με πάνω απο 1-1,1mb/s(εγώ με 1,2 σταθερά). Το θέμα μου είναι αν πρέπει να χρησιμοποιήσω το fritz αναγκαστικά, γιατί βλέπω οτι ελέγχει κ τα τηλέφωνα. Ισχύει οτι η HOL δίνει ακόμα voip τηλεφωνία? Αν ναι, θα έχω πρόβλημα γιατί το router το έχω στο ταβάνι του hall και δεν μπορώ να συνδέσω πάνω τηλεφωνικές συσκευές.. Για ρίξτε καμιά ιδέα αν μπορείτε, σκέφτομαι σοβαρά να κάνω την αλλαγή..
xetasa Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 από ταχύτητες στη περιοχή σου δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν μένω εκεί. Εγώ έχω double play με τηλεφωνία voip και αναγκαστικά έχω πάνω στο fritz τα τηλέφωνά μου (τώρα νομίζω ότι δίνει το netfaster). Απ' ότι ξέρω τώρα η HOL δίνει τηλεφωνία pots (δηλ. σαν του ΟΤΕ, δουλεύει και χωρίς internet) αλλά οχι σε όλες τις περιοχές (πρέπει να πάρεις τηλ. να ρωτήσεις για την περιοχή σου). Πάντως η συνδιαστική προσφορά είναι super. Εγώ έχω πλέον double play GR και πληρώνω 32,90-5=27,90 ευρώ και vodafone 35 και πληρώνω 35-5=30 ευρώ συν τα τέλη κινητής τηλεφωνίας, σύνολο 62 ευρώ. Αρκετά καλά νομίζω.
giorgos_k Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ωραίος, ευχαριστώ. Το ίδια ακριβώς θα πληρώνουμε, μια χαρά είναι. Αναμένω την ενεργοποίηση τώρα. Η τηλεφωνία μου είπαν θα είναι pots ναι, αλλά μου φάνηκε περίεργο αλλού να είναι voip κ αλλού όχι. Ελπίζω το internet να τη παλεύει, είδωμεν..
msakis01 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 καλησπέρα εγω φίλε μου είμαι απο καρδίτσα και εχω την hol εδω και 2,5 χρόνια.Πρόσφατα ανανέωσα το πακέτο μου και έβαλα το καινούργιο το double-play,με voip τηλεφωνία και 3 μήνες δώρο τα πάγια.Απο θέμα internet και τηλεφώνου είμαι ευχαριστημένος και επίσης απο download κατεβάζω με 1,5 mb το δευτερόλεπτο.Αυτά και να ξέρεις πως είναι μια απ της καλύτερες εταιρείες.... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
MasterX Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 εγω ειμαι σε Vodafone Double Play και αφου εληξε η προσφορα για ενα χρονο που εβγαινε στα 25 ευρω, τωρα πληρωνω 40 το μηνα.. Οποτε θα το περασω ολο στη HOL, στο DP GR και γω... Τελικα ειναι καλυτερα POTS ή Voip τηλεφωνία???? Και επισης πρεπει να χρησιμοποιησω το ρουτερ που θα μου στειλουν?? Επειδη εχω το Fritz 7140 που λογικα ειναι πολυ καλύτερο... Μπορω να συνεχισω να δουλεύω αυτο? Εχει ακομα και Voip θυρες πανω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.