rainmangr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Παιδιά δουλεύω την εμπορική εφαρμογή κεφαλαιο 4.όπως ξέρετε στις 16 μαρτίου το ΦΠΑ γίνετε από 19% σε 21%.Επικοινώνησα με την Αltec να ενημερωθώ πως μπορώ να αλλάξω το συντελεστή από 19 σε 21 και με είπαν ότι θα βγει upadate το οποιο θα κάνει την αλλαγή αυτόματα.Το θέμα είναι ότι το ετήσιο συμβόλαιο μου έχει λήξη εδώ και καιρό και μου ζητάνε 600euro για την ανανέωση και για να πάρω την αναβαθμιση.:mad: Πάνε καλά ρε παιδιά?εμείς είμαστε για φούντο και αυτή μας ζητάνε 600euro μονο και μονο για να κάνω μια αλλαγή ΦΠΑ? τόσα χρονια τους τα ακουμπούσα και μια φορα δεν τους χρειάστηκα και είπα δεν ξανά πληρώνω,έχω πλήρωση το πρόγραμμα άλλες 4 φορες από τις ετησιες συνδρομές που τους έχω πληρωσει.Τέλος πάντων ξέρει κανεις κανένα τρόπο να αλλάξω τον συντελεστή χειροκινιτα ή κανένα site που να έχει τα update?plzzzz βοηθήστε γιατί είμαστε για κλείσιμο και εδώ έχουμε την altec να μας ζητάει κάθε χρόνο 400euro ενοίκιο......
Zazula Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Οργάνωση > Παράμετροι > Πίνακες > Κατηγορίες Φ.Π.Α. Για αντιστοίχιση με τους μειωμένους συντελεστές των νησιών τού Αιγαίου: Οργάνωση > Παράμετροι > Πίνακες > Καθεστώτα Φ.Π.Α.
rainmangr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Φιλε μου σ ευχάριστω παρα πολύ με έσωσες....:-):-):-)
paokara Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Αν αλλάξεις την ίδια κατηγορία ΦΠΑ να λάβεις υπ'όψιν σου ότι θα σου αλλάξει και τα υπάρχοντα παραστατικά που είναι εκτυπωμένα με καθεστώς 19%. Κανονικά θα πρέπει να ανοίξεις καινούργιες κατηγορίες και να αντιστοιχίσεις τα είδη της αποθήκης σου με τις καινούργιες κατηγορίες, και θα πρέπει να αλλάξεις και την φόρμα εκτύπωσης στην ανάλυση του ΦΠΑ.
micos000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Και για να γίνει αυτή η ρύθμιση σου ζητούσαν 600€??? Ωραία υποστήριξη και εξυπηρέτηση έχουν. Εγώ στη θέση σου θα τους έπαιρνα πάλι τηλέφωνο και θα τους καντήλιαζα ολίγων τι.
Alxnks Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 μα δεν ειναι μονο αυτο....δεν σου βγαζει μηνυμα οτι σου απομενει ταδε αριθμος φορων που μπορει ακομα να τρεξει το προγραμμα πριν περασεις τον κωδικο της ανανεωσης με την altec;
isay Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 ...Το θέμα είναι ότι το ετήσιο συμβόλαιο μου έχει λήξη εδώ και καιρό και μου ζητάνε 600euro για την ανανέωση και για να πάρω την αναβαθμιση... τόσα χρονια τους τα ακουμπούσα και μια φορα δεν τους χρειάστηκα ... Φίλε μου κατανοώ τον εκνευρισμό σου, αλλά όπως έχω πει ξανά, είμαστε σε ελεύθερη οικονομία με πλήθος επιλογών. Υπολογίζεις μακροχρόνια αν σε συμφέρει να μεταφερθείς σε άλλη πλατφόρμα. Η altec (και οποιαδήποτε altec) δεν είναι δημόσια εταιρεία για να έχει φιλολαϊκή πολιτική, είναι ΑΕ και αυτό τα λέει όλα. Στην περίπτωση σου, απλά "σου έκατσε στραβή" με το να κάνεις λάθος επιλογή για το συμβόλαιο συντήρησης. Φαντάσου να μην πλήρωνες τίποτα όλα αυτά τα χρόνια και να έκανες ένα συμβόλαιο από 1/1/2010. Τώρα δε θα σου κόστιζε τίποτα. Τα συμβόλαια συντήρησης είναι σαν την οδική βοήθεια (όχι οδική ασφάλεια). Μπορεί να μη σου χρειαστεί ποτέ και να κλαις τα λεφτά σου, αλλά μια φορά θα μείνεις στη μέση του πουθενά και θα εξυπηρετηθείς. Στην περίπτωση του software που έχεις, άμα σου είχε "σκάσει" τρεις φορές το πρόγραμμα, δε θα γονάτιζε το κατάστημα σου για μερικές μέρες (κάθε φορά); Απλά ήσουν τυχερός (καλό είναι) Συμπέρασμα: Πληρώνεις την αναβάθμιση ή αλλάζεις πλατφόρμα. (ΔΕΝ ξέρω το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά έχω εμπειρία σε συμβόλαια συντήρησης και υποστήριξης)
elistamou Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Αν αλλάξεις την ίδια κατηγορία ΦΠΑ να λάβεις υπ'όψιν σου ότι θα σου αλλάξει και τα υπάρχοντα παραστατικά που είναι εκτυπωμένα με καθεστώς 19%.Κανονικά θα πρέπει να ανοίξεις καινούργιες κατηγορίες και να αντιστοιχίσεις τα είδη της αποθήκης σου με τις καινούργιες κατηγορίες, και θα πρέπει να αλλάξεις και την φόρμα εκτύπωσης στην ανάλυση του ΦΠΑ. Για το πως γίνεται αυτό που περιγράψατε νομίζω ότι αναφέρεται στο ακόλουθο Link.: http://www.ram.gr/docs/fpa/kef/ΚΕΦΑΛΑΙΟ.doc Μήπως γνωρίζετε πως γίνετε η αλλαγή στην φόρμα εκτύπωσης στην ανάλυση του ΦΠΑ?
rainmangr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Φίλε μου κατανοώ τον εκνευρισμό σου, αλλά όπως έχω πει ξανά, είμαστε σε ελεύθερη οικονομία με πλήθος επιλογών. Υπολογίζεις μακροχρόνια αν σε συμφέρει να μεταφερθείς σε άλλη πλατφόρμα. Η altec (και οποιαδήποτε altec) δεν είναι δημόσια εταιρεία για να έχει φιλολαϊκή πολιτική, είναι ΑΕ και αυτό τα λέει όλα. Στην περίπτωση σου, απλά "σου έκατσε στραβή" με το να κάνεις λάθος επιλογή για το συμβόλαιο συντήρησης. Φαντάσου να μην πλήρωνες τίποτα όλα αυτά τα χρόνια και να έκανες ένα συμβόλαιο από 1/1/2010. Τώρα δε θα σου κόστιζε τίποτα. Τα συμβόλαια συντήρησης είναι σαν την οδική βοήθεια (όχι οδική ασφάλεια). Μπορεί να μη σου χρειαστεί ποτέ και να κλαις τα λεφτά σου, αλλά μια φορά θα μείνεις στη μέση του πουθενά και θα εξυπηρετηθείς. Στην περίπτωση του software που έχεις, άμα σου είχε "σκάσει" τρεις φορές το πρόγραμμα, δε θα γονάτιζε το κατάστημα σου για μερικές μέρες (κάθε φορά); Απλά ήσουν τυχερός (καλό είναι) Συμπέρασμα: Πληρώνεις την αναβάθμιση ή αλλάζεις πλατφόρμα. (ΔΕΝ ξέρω το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά έχω εμπειρία σε συμβόλαια συντήρησης και υποστήριξης) φιλε μου ακόμα και 1/1/2010 να είχα κάνει το συμβόλαιο τα 600euro δεν θα τα γλίτωνα και ο λόγος είναι ότι για να κανεις ανανέωση συμβολαίου σου ζητάνε να πληρώσεις το χρονικό διάστημα που δεν ήσουν συνδρομητής,δεν έχει καμια σχέση το παράδειγμα που έδωσες με την οδική βοήθεια δυστυχώς,σου λένε ότι πρέπει να πληρώσεις όλες τις αναβάθιμισης τις προηγούμενες που έχουν βγαλει.... Oτι και να γίνει το ετήσιο συμβόλαιο δεν το γλιτώνεις,Θα τα πληρώσεις μαζεμένα.... ευχάριστο πάντως για την βοήθεια σας
Zazula Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 μα δεν ειναι μονο αυτο....δεν σου βγαζει μηνυμα οτι σου απομενει ταδε αριθμος φορων που μπορει ακομα να τρεξει το προγραμμα πριν περασεις τον κωδικο της ανανεωσης με την altec; To Κεφάλαιο δεν κλείνει όταν δεν έχεις ενεργό συμβόλαιο συντήρησης. Το σημείο-κλειδί είναι να επιτρέπεις στο firewall την επικοινωνία τού εκτελέσιμου KEF32.EXE με τους διακομιστές τής Altec.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.