Προς το περιεχόμενο

Lg 42LH9000 @ Saturn : 799,00 ευρώ

katcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι λίγο χοντροκομένη για led..εγω που πήρα την ls9000 απο την προσφορά που εβγαλε στο forum o katcos είμαι πολυ ευχάριστημένος!

Δημοσ.

πολυ καλη οθόνη!!

TruMotion 200Hz

Full HD 1080p

5.000.000:1

42 ιντσών

Intelligent Sensor ΙΙ

ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T ( MPEG-4 )

Yποδοχή USB 2.0

πολυ καλη προσφορά αν και λιγο ακομα πιο κατω δεν θα μας χαλούσε καθόλου!!!

:-D

Δημοσ.

πολύ καλή τιμή, πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά όποιος ενδιαφέρεται ας την δει πρώτα από κοντά, γιατί εγώ που έτρεξα να την δω με τέτοια χαρακτηριστικά που έχει, απογοητεύτηκα! Την σύγκρινα με μια απλή Samsung B530 (non led, 50Hz) που είχε δίπλα και ήταν πολύ υποδεέστερη σε χρώμα.

Μπορεί βέβαια να έχω συνηθίσει το χρώμα της Samsung (έχω μία B650) αλλά η διαφορά ήταν εμφανής όχι μόνο σε εμένα. Σίγουρα επηρεάζει κι ότι το panel της LG είναι matt ενώ των Samsung είναι αυτό το glossy που ενισχύουν το contrast και τις κάνουν πιο εντυπωσιακές (με το αρνητικό των αντανακλάσεων βέβαια)

σε κάθε περίπτωση δείτε την από κοντά

Δημοσ.
πολύ καλή τιμή, πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά όποιος ενδιαφέρεται ας την δει πρώτα από κοντά, γιατί εγώ που έτρεξα να την δω με τέτοια χαρακτηριστικά που έχει, απογοητεύτηκα! Την σύγκρινα με μια απλή Samsung B530 (non led, 50Hz) που είχε δίπλα και ήταν πολύ υποδεέστερη σε χρώμα.

Μπορεί βέβαια να έχω συνηθίσει το χρώμα της Samsung (έχω μία B650) αλλά η διαφορά ήταν εμφανής όχι μόνο σε εμένα. Σίγουρα επηρεάζει κι ότι το panel της LG είναι matt ενώ των Samsung είναι αυτό το glossy που ενισχύουν το contrast και τις κάνουν πιο εντυπωσιακές (με το αρνητικό των αντανακλάσεων βέβαια)

σε κάθε περίπτωση δείτε την από κοντά

Να ξέρεις ότι παίζουν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο και οι ρυθμίσεις που έχουν γίνει στην τηλεόραση.

Δημοσ.
οπως και να'χει, εχει τελειωσει το αποθεμα .. :-(

για οποιον ενδιαφερετε στα μαγαζια πλαισιο-Θεσσαλονικη ειναι στα 879...επεισης σημερα ειδα την λεντ 7000 σαμ...στα 1199...αυτοι ειναι οι μονοι που λειτουργουν αναποδα μου φαινετε..εχουν καλυτερες τιμες στο μαγαζι παρα στο ιντερνετ...ασε που την ιδια μερα βρισκεις διαφορα και στα δικα τους μαγαζια...στη δυτικη Θεσσαλονικη

ειχε την ηχ 700της σονυ(καταπληκτικη εικονα μιλαμε)στα 1199,στα ανατολικα το βραδυ που πηγα την ειχαν 1099...για την lh9000 να πω με τη σειρα μου (οπως λεω παραπανω για τις τιμες, στη σελιδα τους την εχουν 1199)οτι απογοητευτηκα κι εγω με την εικονα του ντεμο...ισως με ρυθμισεις <<να ρχετε>>...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...