alexzzz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μου δώσατε καλή τροφή για σκέψη... Δεν έχω λόγο να αμφιβάλω για την ποιότητα των lian li αλλά είναι ευκαιρία να πάρω ένα κουτί που θα είναι και όμορφο εξωτερικά (στα δικά μου μάτια). Το θέμα 1.5 ή 2 terra hdd δεν είναι σοβαρό γιατί αυτή τη στιγμή έχω 1 terra raid και 400gb ελεύθερα... για το μέλλον θα είναι έτσι και αλλιώς ότι πάρω. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα είναι καλύτερα να αφήσω το "αθόρυβο" (που είναι πάντα σχετικό) και να πάω σε δύναμη και ας είναι για λίγες φορές.
d3m0n Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Αν ήταν να πας σε κάτι δυνατότερο αυτό θα ΄πρεπε να ΄ναι κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό για πιο futureproof καταστάσεις. Ίσως μια 5770 να ΄ταν μια καλή επιλογή, που είναι και κρύα, οπότε σε idle που σε ενδιαφέρει η ησυχία θα ρίχνεις τον ανεμιστήρα και δεν θα ακούς τίποτα. http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200003366 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200006277 Δεν ξέρω ποια είναι η πιο αθόρυβη υλοποίηση της 5770, πάντως στο pc1.gr έχει διάφορες υλοποιήσεις, ας πει κάποιος που ξέρει καλύτερα. e-shop & pc1.gr το ίδιο και το αυτό είναι btw.
Venisk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 καλύτερα 2χ1.5..κάνουν μόλις 200 ευρώ!και αν δεν σου φτάνουν βάζεις αργότερα άλλο ένα ή 2.. Τι εννοείς πιο δυνατό? γραφικά?
nikos21aek Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Σε επεξεργαστή όσο πιο πολύ γίνεται ώστε να μην πιάνεσαι και κορόιδο είμαστε τώρα,σε ram έτσι 5gb παραπανίσια για καβάτζα να είναι άπλετη,σε θέμα σκληρό ότι πιο γρήγορο παίζει,σε αποθηκευτικό χώρο ότι καλύτερο παίζει.Δεν νομίζω να υστερεί σε τίποτα το παραπάνω setup.Αν έχεις σκοπό να παίξεις και παιχνίδια με μεγαλύτερες απαιτήσεις πήγαινε σε πιο δυνατή κάρτα αλλιώς ακόμη και η 4670 μια χαρά ικανοποιητικά θα σε βγάλει όπως και αυτή που έχεις τώρα.Κάρτα αλλάζεις και όποτε θέλεις επίσης.
Venisk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Συμφωνώ αν δεν παίζεις παιχνίδια..ή αποφασίσεις ν παίξεις αγοράζεις και αργότερα..αν κάνεις τη δουλειά σου με μια 9600 θα την κάνεις κ με τιν 4670..όμως πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις ίσως έτσι γλυτώσεις περιττά έξοδα.
liopyr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Το lianli πάντως θα σου δώσει ένα τεράστιο + στο θέμα θόρυβος. Θα σου πρότεινα να μην αλλάξεις την 4670 fanless, είναι η χρυσή τομή (σχετικών) επιδόσεων και μηδενικού θορύβου. Αν αποφασίσεις πως δε σου φτάνει και δεν θες θόρυβο, πας αναγκαστικά σε dual slot cooler λύση, όπου ξεφεύγει κάπως και η τιμή.
Dropsreef Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Για να ειμαι ειλικρινης οι μονες αλλαγες που θα εκανα στη συνθεση του Lipoyr ειναι οι εξης: Συμφωνω απολυτα με το κουτι LianLi που σου προτεινουν Ο Νικος και ο Liopyr Μητρικη θα εβαζα αυτην:GIGABYTE GA-P55A-UD3R στα 133,60€ που εχει και sata 3,e-sata,usb 3.0, 6sata2 slots,raid 0,1,5,10 και η τιμη της στο πλαισιο ειναι στα 148€! Τροφοδοτικο:CORSAIR CMPSU-650TX 650W στα 83,66€!Εννοειται οτι το τροφοδοτικο που προτεινει ο Liopyr σου αρκει απλα σου δειχνω μια εναλλακτικη λυση με καλυτερες προοπτικες! και παρε ενα δωρακι στον εαυτο σου αυτο το πληκτρολογιο:MS SIDEWINDER X6 KEYBOARD DSP οπου στο Pc1 κοστιζει 30€ και στο πλαισιο 70€
liopyr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Alexzzz κανα θηρίο Dell δεν σε ενδιαφέρει; Για δώσε ένα παράδειγμα να σε δουλεύω για κάνα χρόνο.
firewalker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Για δώσε ένα παράδειγμα να σε δουλεύω για κάνα χρόνο. Αυτά με Intel Xeon και κάρτα γραφικών XGI Volari... :p:p
firewalker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Τι να το κάνει το σερβερομηχάνημα ρέι; Πόντιος λέμε... :p:p
alexzzz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δεν πάμε σε φιξ λύσεις και apple... εκ ιδεολογίας... αν και έμαθα κάτι πριν λίγο και μπορεί να μην προχωρήσει τελικά το project... (πάμε για άλλη κομπίνα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.