Προς το περιεχόμενο

Θρίλερ με συλλήψεις για το gamato.info

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χμ...σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τους αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.....(ζήτω που καήκαμε)

Κάποιοι δικαστές (και εισαγγελείς) να ξέρεις, έχουν χαμηλότερο τεχνολογικό υπόβαθρο απο έναν 10 χρονο δυστυχώς.

Και η λογική μου είναι η εξής, μπορώ να έρθω εγώ στο ΟΤΕκαφάο που πέρνεις εσύ την τηλεφωνική γραμμή σου, και μέσω αυτής να πάρω τηλέφωνο για βόμβα.

Να εντοπίσουν απο που προήλθε, και να είσαι εσύ υπόλογος, είναι λίγο παράλογο αυτό όπως και να το κάνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 775
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

...Αλλά κανένας πελάτης δεν διώκεται ποτέ.

Σίγουρος? :rolleyes:

Άμα κάνουν έφοδο και σε βρούνε μέσα διώκεσαι κι εσύ νομίζω... (εκείνο που δε θυμάμαι είναι αν αυτό συμβαίνει μόνο σε περιπτώσεις εκδιδόμενων ανηλίκων)

Άμα κάνουν έφοδο και σε βρούνε μέσα διώκεσαι κι εσύ νομίζω... (εκείνο που δε θυμάμαι είναι αν αυτό συμβαίνει μόνο σε περιπτώσεις εκδιδόμενων ανηλίκων)

δηλαδή κάτι αντίστοιχο συμβαίνει άμα μπουκάρουν στο σπίτι που είναι ο σερβερ και εκείνη τη στιγμή η δική σου IP είναι "μέσα" και "ρουφάει";:lol::lol:

Με τον τελικό user (uploader/downloader) ασχολείται κανείς νομικά; Πάντα είχα αυτή την εύλογη απορία.

επίσης, η λογική είναι απλή:

-αν έχεις users έχεις αύξηση των trackers (υπάρχει ζήτηση άρα υπάρχει προσφορά), όσους και να κλείσεις

-αν δεν έχεις users λογικά θα εξαφανιστούν και οι trackers.

Συμπέρασμα: αντί να αποκεφαλίζουν τη Λερναία Ύδρα, ας δουν επιτέλους που είναι το πραγματικό πρόβλημα.

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν μπορείς να πας κόντρα... στους πάντες.

Από τη στιγμή που δεν θέλουν, η μόνη λύση είναι να τους κάνεις να θέλουν, όχι να τους κυνηγάς σας μπαμπούλας.

Περί πειρατίας έχω γράψει την άποψή μου και παλαιότερα.

Θεωρώ ότι η μόνη αντιμετώπιση (από την πλευρά των εταιριών) είναι ο ανταγωνισμός προς την πειρατία. Όταν από την μία έχεις το πακέτο "πνευματικό περιεχόμενο-συσκευασία-συνοδευτικά-άδεια χρήσης" με 30 ευρώ και από την άλλη το "download" τσάμπα, τότε η επιλογή συνήθως είναι εύκολη.

Αν όμως πωλούσες το official υλικό με π.χ. 10 ευρώ, και τα παλιά με 3-5 ευρώ, τότε θα άδειαζαν τα ράφια των καταστημάτων, γιατί πολύς κόσμος θα βρει συμφέρουσα την τιμή αυτή, και επακόλουθο αυτού θα ήταν η μείωση της πειρατίας και η αύξηση των εσόδων.

Θεωρώ ότι οι βιομηχανίες είναι ακόμα σε φάση μπακαλίστικης εμπορικής τακτικής, κυρίως διότι οι τρέχουσα γενιά managers δεν είχε μέχρι τώρα την επαφή με το διαδίκτυο που έχει ο τωρινός 18-χρονος, και μοιραία δείχνουν μια αδυναμία κατανόησής του. Προσπαθούν, λοιπόν, να περιορίσουν τους πάντες και τα πάντα.

Όταν κουραστούν και καταλάβουν ότι πάντα θα αποτυγχάνουν, τότε θα επιλέξουν αντί να αλλάξουν το ρεύμα, απλώς να συμπορευτούν, και θα αποφασίσουν επιτέλους να ανταγωνιστούν εμπορικά (και όχι νομικά) την πειρατία.

δηλαδή κάτι αντίστοιχο συμβαίνει άμα μπουκάρουν στο σπίτι που είναι ο σερβερ και εκείνη τη στιγμή η δική σου IP είναι "μέσα" και "ρουφάει";:lol::lol:

Εμένα ρωτάς? Δε μίλησα γι αντιστοιχίες, είναι άστοχο να αντιστοιχείς. :o

Αυτά λύνονται με ακριβείς νομικούς όρους και διαδικασίες, όχι με σοφίες από την κούτρα του καθενός... ;)

Υ.Γ. Ο παραλληλισμός πετυχημένος πάντως, με βάση την περιγραφή. :lol:

ολα τα ελληνικα κλεισαν τωρα τι παιζει ??? η οχι???

βασικά οποιος ξερει αλλα ας στειλει κανα πμ να τα χω μονο το γαλανολευκο χρησιμοποιουσα εγώ. ετσι πληροφοριακα :P αντε κανενας π.μ. ε??? :D

Εμένα ρωτάς? Δε μίλησα γι αντιστοιχίες, είναι άστοχο να αντιστοιχείς. :o

Αυτά λύνονται με ακριβείς νομικούς όρους και διαδικασίες, όχι με σοφίες από την κούτρα του καθενός... ;)

Υ.Γ. Ο παραλληλισμός πετυχημένος πάντως, με βάση την περιγραφή. :lol:

ναι ρε μαν, πλάκα έκανα για αυτό και τα smilies;)

ολα τα ελληνικα κλεισαν τωρα τι παιζει ??? η οχι???

βασικά οποιος ξερει αλλα ας στειλει κανα πμ να τα χω μονο το γαλανολευκο χρησιμοποιουσα εγώ. ετσι πληροφοριακα :P αντε κανενας π.μ. ε??? :D

Υπάρχουν αρκετά ακόμα, απλά μόνο ένα μεγάλο (αν μιλάμε για διαμοιρασμό μέσω του πρωτοκόλλου torrent).

Για αυτο σημερα ηταν τοσο πεσμενη η κινηση στον gr-ix;

http://www.gr-ix.gr/services/statistics/total/switch.gr-ix.gr_total-day.png

Παντως, ο ελληνικος private tracker που χρησιμοποιω αποκλειστικα τα τελευταια 4 χρονια ζει και βασιλευει!

ρε το gamato πιανει τη μιση διαδικτυακη κινηση της ελλαδος :shifty::shifty::shifty:

ελεος......

Υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις στις οποίες διώκεται ο πελάτης: N. 3064/2002, και σίγουρα όχι όταν συνευρεθεί με ενήλικο άτομο έχον σώας τας φρένας, κι ας είναι εκείνο το άτομο θύμα διεθνικής σωματεμπορίας (trafficking).

ο γαλανολευκος και ο gt δεν εχουν προβλημα γιατι ειναι prive και δεν ειναι τοσα πολλα ατομα και πρεπει να μοιραζεις αλλιως φευγεις.

το gamato ηταν η ευκολη λυση για ολους γιατι οι περισσοτεροι ειναι Leechario κακα τα ψεμματα και ηταν χυμα. δεν ηθελε προσκληση. γιαυτο και γινοταν ο χαμος.

μιλαμε για 850.000 χρηστες. το gt νομιζω δεν εχει ουτε 100.000

και με δεδομενο οτι πιανει τη μιση διαδικτυακη κινηση της ελλαδος, ολοι οι αλλοι trackers μαζι δε τον φτανουν :P

Το θέμα είναι μήπως οι "ηλεκτρονικοι" μετά τους επαίνους και τα παράσημα που θα πάρουν απο την ηγεσία τους, βάλουν στόχο και τους υπόλοιπους trackers μετά.

Το θέμα είναι μήπως οι "ηλεκτρονικοι" μετά τους επαίνους και τα παράσημα που θα πάρουν απο την ηγεσία τους, βάλουν στόχο και τους υπόλοιπους trackers μετά.

Εύκολα. Το γαμάτο είναι μόνο η αρχή φοβάμαι...

Κι εγώ δε νομίζω να μείνει εκεί το θέμα, πιστεύω πως θα γίνουν κι άλλες οργανωμένες κινήσεις (και θα επιβεβαιωθεί ο grimpr).

Επίσης αναρωτιέμαι, πώς και οι συντηρητές του gamato φάνηκαν τόσο αφελείς μετά τα προηγούμενα επεισόδια (μία με τους υπότιτλους, μία με το γουρεζάδικο, φάνηκε πού πηγαίνει το πράγμα) και ξαναέβγαλαν το site με τα αρχεία όπως ήταν σχεδόν, βάζοντας ένα ανόητο disclaimer (χ*στηκε η φοράδα στ'αλώνι). Περίμενα πως αν το ξαναβγάλουν θα είχαν κόψει τουλάχιστον όλη τη μουσική, αλλά το χαβά τους.

Για τους υπόλοιπους, κοντός ψαλμός αλληλούια, χα. :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...