Προς το περιεχόμενο

Θρίλερ με συλλήψεις για το gamato.info

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα είναι τόσο ηλίθιες οι αρχές μας, που νομίζουν ότι θα σταματήσουν το διαμοιρασμό αρχείων??:lol::lol::lol:

Και τόσο καιρό που το γκαμάτο δεν υπήρχε (τους προηγούμενους μήνες εννοώ) δεν κατεβάζαμε αρχεία? Διεθνείς τράκερς δεν υπήρχαν? Οι πειρατές και οι αιζοχαντάδες έκλεισαν μήπως, που έχουν τους σέρβερς τους, άλλος στη Σλοβακία και άλλος στη Μαδαγασκάρη??

Συγκεκριμένα ξέρω πολλούς που το βίντεο της τζούλιας το κατέβασαν από διεθνείς τράκερς και όχι από το γκαμάτο (όπου γινόταν συνωστισμός) για να το κατεβάσουν γρηγορότερα.....:lol::lol::lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 775
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καταστραφηκαμε!!!Απο που θα κατεβαζουμε τωρα???? :-D:-D:-D:-D

Προσωπικα εχω πολυ καιρο να κατεβασω κατι αλλα σημερα για σπασιμο θα κατεβασω 5 ταινιουλες και καμια 100αρια mp3.

Εγώ είχα RS account (πριν 2 μήνες περίπου) και το αγόρασα για 1 χρόνο και μου το έκλεισαν επειδή κατέβαζα συνέχεια παράνομα... μου είχαν στείλει και ένα ωραίο e-mail για την απενερηοποίηση του λογαριασμού μου χωρίς επιστροφή χρημάτων φυσικά!

Κρίμα πάντως τα παλικάρια! Τόσος κόπος... Πάντως αυτές οι γα@*%@ αρχές όλα τα έχουν πιάσει... η πειρατεία τους μάρανε...

Πως να γίνοτανε για μερικές εβδομάδες να έκλειναν ΟΛΟΙ οι server με πειρατικό υλικό να βλέπατε πως θα κατέρρεαν διάφοροι ηλεκτρονικοί κολωσσοί...Σαν τραπουλόχαρτα θα έπεφταν ο ένας μετά τον άλλο...

Δεν έχεις πρόσβαση να κατεβάζεις ταινίες HD? Νο problem : Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζεις σκληρούς δίσκους 1 και 2ΤΒ , ούτε media streamer για να βάλεις στο σαλόνι σου να τις απολαύσεις , ούτε λόγος να αναβαθμίσεις την παλιά σου τηλεόραση σε νέα FullHD...

Δεν έχεις πρόσβαση σε μουσική? No problem : Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις mp3 player ούτε για το αμάξι , ούτε για το σπίτι , ούτε για το δρόμο.Μια χαρά κάνει τη δουλειά του και το ραδιάκι....

Δεν έχεις πρόσβαση να κατεβάσεις τα τελευταία παιχνίδια? No problem : Για πιο λόγο να ξοδευτεύς να πάρεις κάρτα γραφικών των 150-250 ευρώ , επεξεργαστή quad core? μνήμες 4GB?

Δεν έχεις πρόσβαση να κατεβάσεις μεγάλου όγκου δεδομένα? No problem : Γιατί να πληρώνω 24mbit γραμμή? Για να φορτώνει το insomnia πιο γρήγορα? :lol:

Ερωτηση:υπαρχει περιπτωση να κυνηγησουν και απλους members του συγκεκριμενου tracker;

Προσεχε.

Εμενα μου χτυπησαν την πορτα και πεταξα το pc απ το

παραθυρο.

• Super Moderators

OFFTOPIC:

Εγώ είχα RS account (πριν 2 μήνες περίπου) και το αγόρασα για 1 χρόνο και μου το έκλεισαν επειδή κατέβαζα συνέχεια παράνομα... μου είχαν στείλει και ένα ωραίο e-mail για την απενερηοποίηση του λογαριασμού μου χωρίς επιστροφή χρημάτων φυσικά!

[...]

Μήπως έχεις πέσει θύμα απάτης;

Διάβασε αυτό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=316072

Κρίμα είναι να'χεις πληρώσει για 1 χρόνο και να χαίρεται κάποιος άλλος τον λογαριασμό σου.

Νομίζω πως πρέπει να πούμε τουλάχιστον ένα "ευχαριστώ" στα παιδιά που είναι μέσα. Μην ξεχνάτε ότι δεν το έκαναν για κέρδος (τι να βγάλεις από τα google ads...), αλλά από χόμπι.

Sharing is love που λέγαμε κάποτε και στο DC++.

Να σας θυμίσω ότι στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία.

Αν η πλειοψηφία των πολιτών κάνει δημοψήφισμα και ψηφίσει ότι επιτρέπεται το μοίρασμα αρχείων, τότε θα είναι νόμιμα τα site τύπου gamato.info

Γιατί δεν κάνουμε ένα δημοψήφισμα;

Μην ξεχνάτε ότι δημοκρατία έχουμε ακόμα και όταν τρεις λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό.

OFFTOPIC:

Μήπως έχεις πέσει θύμα απάτης;

Διάβασε αυτό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=316072

Κρίμα είναι να'χεις πληρώσει για 1 χρόνο και να χαίρεται κάποιος άλλος τον λογαριασμό σου.

Ωχ Θεε μου!!!!!!!

• Super Moderators
Να σας θυμίσω ότι στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία.

Αν η πλειοψηφία των πολιτών κάνει δημοψήφισμα και ψηφίσει ότι επιτρέπεται το μοίρασμα αρχείων, τότε θα είναι νόμιμα τα site τύπου gamato.info

Γιατί δεν κάνουμε ένα δημοψήφισμα;

Μην ξεχνάτε ότι δημοκρατία έχουμε ακόμα και όταν τρεις λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό.

Ελπίζω να αστειεύεσαι... :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...