Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 775
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ερωτηση:υπαρχει περιπτωση να κυνηγησουν και απλους members του gamato;

Για τους απλούς members δεν νομίζω να γίνει κάτι. Αλλά αν ήμουν uploader ή vip θα ανησυχούσα λίγο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά: καμία άλλη αναφορά σε torrent trackers εκτός εάν αναπαράγεται είδηση από έγκυρα ειδησιογραφικά sites (ΟΧΙ blogs).

Δημοσ.
Ερωτηση:υπαρχει περιπτωση να κυνηγησουν και απλους members του gamato;

Θα μας κλάσουν μια μάντρα αρχ@@δια!!!!:mad:

Δημοσ.
Δεν εχει σχεση το σε ποια χωρα ειναι ο σερβερ του καθε τρακερ?

Τί ακριβώς σχέση να έχει? Δε πα νά 'ναι και σε παράλληλο σύμπαν, άμα βρουν ποιός το κάνει τον συλλαμβάνουν. Τέτοιες φήμες διαδίδονται στο διαδίκτυο και καίνε τον κοσμάκη, χα!

Επίσης, για πόσα άτομα λέει σχηματίστηκαν δικογραφίες, 11? Πηγαίνετε να γίνετε mods και vips σε τέτοια sites, πηγαίνετε καλά μου παιδάκια... :mrgreen:

Δημοσ.
Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά: καμία άλλη αναφορά σε torrent trackers εκτός εάν αναπαράγεται είδηση από έγκυρα ειδησιογραφικά sites (ΟΧΙ blogs).

Δίκιο έχεις, αλλά από τη στιγμή που έκλεισε, λίγη σημασία έχει νομίζω αν αναφέρεται σε torrent tracker ή όχι :-) Αφού ουσιαστικά δεν είναι πλέον torrent tracker αλλά πρώην :P (αναφέρομαι στο post για το bw που έκανε ένα παιδι πιο πριν και σβήστηκε :-) )

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση:

Μεταξύ τους οι χρήστες δεν ανταλλάζουν αρχεία όταν έχουμε torrents;

Τι σκληροί δίσκοι κτλ; Γιατί να είναι αποθηκευμένα στον σέρβερ του gamato εφόσον για να πάρεις κάτι, πρέπει να το έχει αποθηκευμένο ο άλλος στον υπολογιστή του και στο στέλνει.

Δημοσ.
Δηλαδη ΜΟΝΟ απο το gamato χαθηκαν 18.000.000 ευρω και το κρατος εχασε απο τους φορους κοντα 3.000.000....και υστερα φταινε τα γερμανικα προιοντα....Ε ρε βουρδουλα που θελουν μερικοι.

και τι θες να κανουμε ρε συ? να πληρωσω 20 € για να δω το ** της τζουλιας?

Δημοσ.
Ρε παιδιά μια ερώτηση:

Μεταξύ τους οι χρήστες δεν ανταλλάζουν αρχεία όταν έχουμε torrents;

Τι σκληροί δίσκοι κτλ; Γιατί να είναι αποθηκευμένα στον σέρβερ του gamato εφόσον για να πάρεις κάτι, πρέπει να το έχει αποθηκευμένο ο άλλος στον υπολογιστή του και στο στέλνει.

νομιζω πως εκει παταει και το γαματο .. οτι εχει λινκ για τορρεντσ και οχι τορεντς

Δημοσ.

Καθε φορα που γινεται κατι τετοιο βγαινουν οι περισσοτεροι με κορωνες και αλλα γραφικα τυπου "αμαν μας επιασαν","πωπωωωω τωρα τι παθαμε" και "απο που θα κατεβαζουμε τωρα?" και καποιοι αλλοι χεζ***** στα βρακια τους και φοβουνται μηπως τους χτυπησει η διωξη το κουδουνι και αλλα τραγελαφικα.Δεν καταλαβαινετε οτι ολα ειναι ΣΤΗΜΕΝΑ?Τι εγιναν οι προηγουμενες κατηγοριες?Ελατε ρωτηστε με γιατι γνωριζω.Σχετικα με την ΟΠΟΕ και τα μελη της δεν θα πω τιποτα διοτι αυτα τα ********** οι περισσοτεροι ελληνες τα εχουν κανει πλουσια, δεν δηλωνουν φραγκο στην εφορια και αλλα ομορφα.Ασε μην φαω κανα μπανακι αν πω περισσοτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...