Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με internet στο Laptop

batma11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους

Αγόρασα ένα Laptop κάνει σύνδεση με αναζήτηση στο internet βάζω τον κωδικό και δεν μπαίνει. Έχω το Laptop HP Pavilion dv6-2120sv Moonlight η Διασύνδεση δικτύου είναι ενσωματωμένο Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 δηλαδή αυτό σημαίνει ότι είναι ασύρματο router? άρα δεν χρειάζεται να αγοράσω μήπως χρειάζεται να πάρω κάποια κεραία ? ο δήμος που μένω έχει ελεύθερο internet για Laptop αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet τη ρυθμίσεις χρειάζεται να κάνω για έχω παντού internet ? ευχαριστώ εκ τον προτέρων

:eek::o:rolleyes:

Δημοσ.

Καλημερα φιλε batma11.

Για να συνδεθεις στο ευρυζωνικο δικτυο του δημου σου θα πρεπει να χρησιμοποιησεις μια καρτα δικτυου δηλαδη ενα ασυρματο usb stick κατι σαν και αυτο.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612420&u=TP-LINK-TL-WN722N-150MBPS-HIGH-GAIN-WIRELESS-N-USB-ADAPTER

Το ασυρματο usb stick συνοδευεται και απο οδηγο εγαταστασης .

Το τοποθετεις σε μια θυρα usb και αφου κανεις την εγκατασταση βλεπεις μεσα απο τις επιλογες δικτυου τι ελευθερες συνδεσεις υπαρχουν.

Επιλεγεις αυτη του δημου σου ή μια ελευθερη διαθεσημη και εισαι μεσα.

Θα πρεπει να γνωριζεις οτι μεσα στο σπιτι μαλλον δεν θα εχεις καλο σημα οποτε θα χρειαστεις κι ενα 5μετρο καλωδιο επεκτασης usb για να βγαλεις στο μπαλκονι σου το στικακι.

Αν και παλι δεν πιανεις ισως τοτε θα χρειαστεις εναν repeter o ο οποιος θα μπορει να προσλαμβανει το σημα και να στο αναμεταδιδει στο στικακι σου.

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους

Αγόρασα ένα Laptop κάνει σύνδεση με αναζήτηση στο internet βάζω τον κωδικό και δεν μπαίνει. Έχω το Laptop HP Pavilion dv6-2120sv Moonlight η Διασύνδεση δικτύου είναι ενσωματωμένο Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 δηλαδή αυτό σημαίνει ότι είναι ασύρματο router? άρα δεν χρειάζεται να αγοράσω μήπως χρειάζεται να πάρω κάποια κεραία ? ο δήμος που μένω έχει ελεύθερο internet για Laptop αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet τη ρυθμίσεις χρειάζεται να κάνω για έχω παντού internet ? ευχαριστώ εκ τον προτέρων

:eek::o:rolleyes:

Η Gigabit είναι η κάρτα δικτύου. Η ασύρματη κάρτα, που έχεις, είναι άλλη. Πρέπει να την έχεις ενεργή και γενικά δες λίγο το manual σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...