kebinB Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Έχω δοκιμάσει πολλά, άλλα stable άλλα πάλι αργούσαν σαν τον διάολο, άντε να δούμε πότε θα γίνει ένας καλός ζιπερ. Έμεινα ευχαριστημένος με Betterzip & rarmachine. Έχετε δοκιμάσει κάτι διαφορετικό; γνώμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Εγω χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο το Unarchiver και δεν ειχα ποτε προβλημα.Δοκιμασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Don.Matis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Θα συμφωνήσω με τον triggerman, Unarchiver και τα μυαλά στα κάγκελα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Betterzip και Unrarx για αποσυμπίεση και για συμπίεση Rarmachine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Stuffit.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Το ενσωματωμένο zip και το UnrarX (και αν θέλω να κάνω browse το rar αρχείο, το SimplyRar). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.