Προς το περιεχόμενο

usb 2.0 απορια

ReD-RevolutioN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.Θελω να σας ρωτησω σχετικα με το περιφημο usb 2.0,μιας και τον τελευταιο καιρο,μου εχει δημιουργηθει μια απορια.Εχω ψαξει σχετικα στο google,για το πως μπορω να διαπιστωσω εαν ολες οι θυρες του υπολογιστη μου ειναι usb 2.0(στον device manager πρεπει να υπαρχει ο usb 2 enhanced host controller).Ωραια μεχρι εδω.Το θεμα ειναι οτι κατα καιρους(οχι πολλες φορες βεβαια τα 3 χρονια που διαθετω τον υπολογιστη μου) μου εμφανιζονται κατι μηνυματα κατω δεξια στο background,που με ενημερωνουν οτι συνεδεσα μια usb 2.0 συσκευη σε μια θυρα η οποια ειναι μειωμενης ισχυος(καπως ετσι το ελεγε,οταν συνεδεα συσκευες σε 1 απο τις 2 θυρες usb που εχει το thermaltake soprano case μου στο πανω μερος του).Oχι τιποτα αλλο αλλα το case μου εχει 2 θυρες usb 2.0 οπως αναφερεται και στα χαρακτηριστικα του(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700278)

Συν τοις αλλοις,παρατηρησα σημερα που πηρα εναν δισκο ενος παιδιου(seagate 1 tb usb 2.0-450 mbit/sec) να του μεταφερω κατι ταινιες,οτι πηρε παρα πολλα λεπτα να μεταφερει 5-6 giga.

Δεν εχω δοκιμασει να συνδεσω οτιδηποτε μεχρι στιγμης στις 6 πισω θυρες της μητρικης(για λογους πρακτικοτητας με βολευουν οι 2 που βρισκονται στο πανω μερος του case)Γιατι να μου το βγαζει αυτο το μηνυμα αφου υποτιθεται οτι ολες οι θυρες usb μου ειναι 2.0?Με εχει ανησυχησει αρκετα αυτο...

YΓ:Διαθετω φυσικα service pack 3

Ευχαριστω πολυ για καθε απαντηση

Δημοσ.

Οι θυρες που εχει το ΚΟΥΤΙ του υπολογιστη σου δεν εχουν καμια σχεση με τις θυρες usb που εχει η μητρικη. Πληροφοριακα και μονο usb 1.0 θα βρεις μονο σε μηχανηματα 10ετιας. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να χρησιμοποιεις παντα τις πισω θυρες ειτε να αγορασεις καποιο usb hub ή μια επεκταση καλωδιου usb για να μην ψαχνεις στα τυφλα καθε φορα.

Δημοσ.

Δεν ειναι το κουτι της NASA το σοπρανο μην τουχεις τοσο μεγαλη πιστη, ασε τι γραφει. Να ανυσηχουσες εαν εβλεπε ως usb 1.0 τις θυρες της μητρικης. Αν θεωρεις τοσο μεγαλο προβλημα μπορεις να γυρισεις το κουτι πισω αφου πρωτα δοκιμασεις κατι τις πισω θυρες :)

Υ.Γ μπορεις επισης να δεις αν τα καλωδιακια του κουτιου ειναι σωστα συνδεδεμενα στη μητρικη σε περιπτωση που λειπει καποιο τροφοδοσιας και την βλεπει το συστημα ως 1.0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...