moldovan20 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Όπως γνωρίζουμε οι περισσότερες γυναίκες δε τα πάνε και πολύ καλά με τους υπολογιστές . Είναι σπαστικό να προσπαθείς να εξηγήσεις πως να κάνει εγκατάσταση ένα iso παιχνίδι ή πως να αλλάξει drivers από το msn ή από το τηλέφωνο . Όσες φορές και να τα δείξεις δε καταλαβαίνω για πότε τα ξεχνάνε . Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (ή αν γίνεται πιο εύκολα από την απομακρυσμένη βοήθεια των windows) που να μπορώ να συνδεθώ στον υπολογιστή της σαν να κάθομαι στο δικό μου? Να μπορώ π.χ να κάνω τα παραπάνω ,να κάνω επανεκκίνηση , να μπω σε safe mode (λίγο δύσκολο αυτό ε? ) ,γενικά όσο περισσότερα γίνεται , γιατί θα σπάσουν τα νεύρα μου ?
parsifal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Άρθρο «Με ποιο πρόγραμμα» στο Insomnia Wiki...
isay Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Όπως γνωρίζουμε οι περισσότερες γυναίκες δε τα πάνε και πολύ καλά με τους υπολογιστές . Είναι σπαστικό να προσπαθείς να εξηγήσεις πως να κάνει εγκατάσταση ένα iso παιχνίδι ή πως να αλλάξει drivers από το msn ή από το τηλέφωνο . Όσες φορές και να τα δείξεις δε καταλαβαίνω για πότε τα ξεχνάνε ... Ενώ όλοι οι άντρες είναι "αστέρια". Κάνε μια βόλτα στο forum και θα καταλάβεις ότι το ποσοστό είναι 60-40. Δες το και ως ευκαιρία για να "ιδωθείτε". Η γυναίκα είναι κάτι όμορφο και χρήσιμο (και συνήθως όλο και κάτι έχει μαγειρέψει). ...Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (ή αν γίνεται πιο εύκολα από την απομακρυσμένη βοήθεια των windows) που να μπορώ να συνδεθώ στον υπολογιστή της σαν να κάθομαι στο δικό μου? Να μπορώ π.χ να κάνω τα παραπάνω ,να κάνω επανεκκίνηση , να μπω σε safe mode (λίγο δύσκολο αυτό ε? ) ,γενικά όσο περισσότερα γίνεται , γιατί θα σπάσουν τα νεύρα μου ? Teamviewer. Δοκιμασμένο και με φοβερά αποτελέσματα. Την βάζεις να ανοίξει το teamviewer και τα κάνεις όλα απο μακριά. Για safe mode δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει.
moldovan20 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ πολύ . Δες το και ως ευκαιρία για να "ιδωθείτε". Η γυναίκα είναι κάτι όμορφο και χρήσιμο (και συνήθως όλο και κάτι έχει μαγειρέψει). Για όταν δεν γίνεται αυτό εννοείτε .
tarantules Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 To radmin που έχω χρησιμοποιήσει είναι το ταχύτερο σε σχέση με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν.Δοκίμασέ το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.