Marcos_Aurilius Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Λοιπόν, υπάρχει πρόβλημα. Δεν το λες και καταστροφή, αλλά με εκνευρίζει. Πριν κανένα μήνα, προφανώς κάτι έγινε και πλέον στον κεντρικό φακελο My Pictures (και όχι στους υποφακέλους του), όταν γυρίζω σε thumbnail mode δεν φαίνονται τα ονόματα των αρχείων και των υποφακέλων. Στα άλλα modes όλα κανονικά. Δεν έχω ξαναδει κάτι τέτοιο, τα λειτουργικό είναι XP Pro και δεν γνωρίζω καμία σχετική ρύθμιση (δεν υπάρχει μέσα στα properties του folder ή στα γενικά folder options). Μήπως γνωρίζετε κανένα σχετικό address στην registry? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drm Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 HKLM\Software\Microsof\Windows\Explorer\Views\ThumbNail\DenBlepwOnomata\ Για να μαθεις να λες βλακείες για το Saitek Μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Καλαααααα.... Το mail που λέγαμε θα μου το στείλεις? Κανένας που να μπορει να βοηθήσει επί του θέματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Σοβαρά τώρα. Έχει ξανατύχει σε κανέναν αυτό το πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pyro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 .....ti na sou pw, prwth fora to akouw, den jerw ti mporeis na kaneis, restore folder settings i kati tetoio.... ti na sou pw, keita to knoledge base(pos to lene telwspantwn) ths microsoft Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Έτσι το λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Πλάκα πλάκα... Έχω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα... Ενώ έχω όλους τους φακέλους μου σε list, μερικές φορές σε μερικούς φακέλους μου εμφανίζονται σε μικρογραφίες... Έτσι στα καλά καθούμενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pyro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 psaxnw...psaxnw....paparia briskw..... keep searching knwoledge base.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pyro Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 file sorry, prospa0hsa, alla.... Λυπούμεθα δεν υπάρχουν άρθρα σχετικά με τα κριτήρια που δηλώσατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2003 Ευχαριστώ anyway. Απλά θα περιμένω το επόμενο προγραμματισμένο format (σε 2 μήνες), ή το επόμενο απρογραμμάτιστο (μπορεί να με περιμένει αυτό στην γωνια!) Crisitna, η ατάκα του sig σου είναι ένα από τα πιο διαχρονικά "πιστεύω" μου. Ευχαριστώ παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drm Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Κρατόντας πατημένο το shift Όταν αλλάζεις σε thumbnail view τοτε κάνεις toggle on/off τα file names... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Μιας και το συζητήσαμε και από κοντα, ποστάρω απλά για να ευχαριστήσω και public και να σχολιάσω ότι την $%$%@# πρέπει να την είχα κάνει μόνος μου, με το Powertoy TweakUI των XP. Πολύ χρήσιμο κατα τ'άλλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.