Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
από την ώρα που έβαλα chrome τα πάντα κινούνται πιο γρήγορα, ακόμα και youtube τρέχει πολύ άνετα! Ναι το ξέρω ότι είναι κατάπτυστη η adobe αλλά μήπως ήρθε η ώρα να παρατήσουμε γενικά τον firefox γιατί έχει γίνει πια δεινόσαυρος;

Μήπως; Υπάρχει και το seamonkey που ήταν ελαφρύ και δεν υστερούσε πουθενά (άσε που imho ήταν και το interface αυτό που έχουμε συνηθίσει κάποιοι), αλλά από την έκδοση 2 και μετά σα να πάχυνε και αυτό. Καλή η πρόοδος αλλά το να θεωρείς δεδομένα τα 4Gb και τον 8πύρηνο για να κάνεις κάτι που κάποτε το έκανες με 64mb ram και pentium 200, ε κάπου δε μου αρέσει

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μήπως; Υπάρχει και το seamonkey που ήταν ελαφρύ και δεν υστερούσε πουθενά (άσε που imho ήταν και το interface αυτό που έχουμε συνηθίσει κάποιοι), αλλά από την έκδοση 2 και μετά σα να πάχυνε και αυτό. Καλή η πρόοδος αλλά το να θεωρείς δεδομένα τα 4Gb και τον 8πύρηνο για να κάνεις κάτι που κάποτε το έκανες με 64mb ram και pentium 200, ε κάπου δε μου αρέσει

γενικά συνεχώς κάνουμε τα ίδια πράγματα στα pc όλα αυτά τα χρόνια αλλά συνεχώς χρειαζόμαστε πιο δυνατά μηχανήματα και συνεχώς αντιμετωπίζουμε προβλήματα σε νέες εκδόσεις λογισμικών που είχαν ξεπεραστεί χρόνια πριν. Είναι ένας φαύλος κύκλος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά επειδή χρησιμοποιώ φανατικά το noscript και adblock δεν βλέπω μειωμένες επιδώσεις.

Πολύ ευχαρίστως να χρησιμοποιήσω Opera ή κάτι άλλο αλλά χωρίς τα δύο add ons που προανέφερα δεν μπορώ πλέων να ζήσω σε έναν ιντερνετικό κόσμο γεμάτο φωτεινές πινακίδες που σου σπάνε τα @@ και αναβοσβήνοντας σου αποσπούν την προσοχή από ένα κείμενο που προσπαθείς να διαβάσεις.

edit -------------------------------

δείτε εδώ καρναβάλι και σαβούρα που φορτώνουμε χωρίς λόγο. (όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια λένε στο χωριό μου)

picture.php?albumid=190&pictureid=625

Επεξ/σία από nickelodeon
Δημοσ.

+1, η κατάσταση με τις διαφημίσεις έχει γίνει αποπνικτική, με πιάνει ζαλάδα με τόσες διαφημίσεις.

Δημοσ.

Έχω εγκαταλείψει εδώ και καιρό τοn FF για τον Chrome.... Μακάρι να υπάρξει βελτίωση γιατί τώρα ο FF σε κατανάλωση μνήμης είναι τραγικός...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.tomshardware.com/reviews/firefox-chrome-opera,2558-4.html

με 1 tab ανοιχτό ο Firefox χρησιμοποιεί περισσότερη μνήμη από τους περισσότερους δημοφιλείς browser αλλά με 5-10 tabs ανοιχτά, την χρήση δηλαδή που κάνει ο μέσος χρήστης ιντερνετ σήμερα, ο Firefox χρησιμοποιεί την λιγότερη RAM από κάθε άλλο browser

Επεξ/σία από nickelodeon
Δημοσ.

ο Firefox ειναι μια ουσία μαγική,ειναι ενα βότανο μοναδικό στην γη και οτι θελετε ας λετε :P:p

Δημοσ.

o FF εφαγε φολα απο πολλους οι αλλοι πανε σφαίρα λες και εχεις τετραπυρινο σε ενα μονοπυρινο υπολογιστη και αυτος τον χαβα του.

Υστερα λενε για τα add ons.Εγω στο chrome καμια 5αρια εχω τι παραπανω εχουνε βαλει απο add ons στον FF και παει σαν σαλιγκαρι.

Δημοσ.

Συμφωνώ με πολλούς προλαλήσαντες, και 'γώ κρατάω τον Firefox μόνο για τα add-ons πλέον, γιατί πολλά από αυτά είναι άκρως απαραίτητα και για την δουλειά μου. Πρέπει να προσθέσω όμως, για ενημέρωση και μόνο, τα εξής. Δεν ξέρω παιδιά, ποιοι από εσάς ασχολούνται ενεργά με τον Chrome, πάντως μετά από την ενσωμάτωση των Extensions και σε αυτόν, έχει αρχίσει και αναπτύσσεται μια κοινότητα, στην οποία η Google δίνει πολύ περισσότερη βαρύτητα και της συμπεριφέρεται με περισσότερη σοβαρότητα από ότι η Mozilla. Ήδη πολλά από τα add-ons του Firefox έχουν μεταφερθεί και στον Chrome με αρκετά καλά αποτελέσματα μπορώ να πω. Ακόμα και η ίδια η φιλοσοφία του Chrome για την κατασκευή των extensions επιτρέπει την κατασκευή πολύ ελαφρύτερων προσθηκών από τα αντίστοιχα του Firefox. Δεν θα αργήσει πιστεύω η κοινότητα του Chrome να φτάσει και να ξεπεράσει τον Firefox.

Πρoσωπικά, και για να μην παρεξηγηθώ ότι είμαι κανένας μεγαλομέτοχος την Google, χρησιμοποιώ τον Firefox χρόνια και πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές είναι ότι καλύτερο από τους μέχρι τώρα browsers. Ένα λάθος όμως έχει διατηρήσει η Mozilla και με έχει απογοητεύσει. O Browser της έχει γίνει ελάχιστα ελαφρύτερος από την έκδοση 1.0 που εγώ τουλάχιστον πρωτο-χρησιμοποίησα, με το memory-hogging να μην έχει βελτιωθεί σχεδόν καθόλου. Επίσης δεν παρακολούθησε τις νέες τεχνολογίες στο hardware, και έτσι στην εποχή των τετρα-πύρηνων, ο Firefox, από πλευράς επιδόσεων, λες και τρέχει στον Pentium 4 ακόμα.

Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ και τους 2 browsers, προσπαθώντας να φέρω τον Chrome σε ένα επίπεδο, όσον αφορά τα extensions, που να μην έχω ανάγκη πλέον τον Firefox για να τον εγκαταλείψω. Το μόνο σοβαρό ελάττωμα που βλέπω στο Chrome είναι ότι από πλευράς memory-usage τείνει να γίνει Firefox. Όμως κάτι μου λέει ότι θα το παλέψουν καλύτερα το θέμα από την Mozilla.

Ας μην ξεχνάμε ότι, όλα όσα είναι σήμερα ο Firefox, το χρωστάει στην κοινότητα των χρηστών που είναι πίσω από αυτόν, που βελτιώνουν και προσθέτουν κώδικα. Πιστεύω ότι αυτήν η κοινότητα βρίσκει πλέον καλύτερο έδαφος στην Google, και γι αυτό θα "έβαζα τα λεφτά μου" στο Chrome για το μέλλον.

Αυτήν είναι η προσωπική μου γνώμη πάντα, δεν έχω κανένα συμφέρον, παρά μόνο να δω το laptop και το desktop μου να ανασάνουν...

Sorry αν σας κούρασα... απλά ήθελα να τα πω... :P

Δημοσ.
Συμφωνώ με πολλούς προλαλήσαντες, και 'γώ κρατάω τον Firefox μόνο για τα add-ons πλέον, γιατί πολλά από αυτά είναι άκρως απαραίτητα και για την δουλειά μου. Πρέπει να προσθέσω όμως, για ενημέρωση και μόνο, τα εξής. Δεν ξέρω παιδιά, ποιοι από εσάς ασχολούνται ενεργά με τον Chrome, πάντως μετά από την ενσωμάτωση των Extensions και σε αυτόν, έχει αρχίσει και αναπτύσσεται μια κοινότητα, στην οποία η Google δίνει πολύ περισσότερη βαρύτητα και της συμπεριφέρεται με περισσότερη σοβαρότητα από ότι η Mozilla. Ήδη πολλά από τα add-ons του Firefox έχουν μεταφερθεί και στον Chrome με αρκετά καλά αποτελέσματα μπορώ να πω. Ακόμα και η ίδια η φιλοσοφία του Chrome για την κατασκευή των extensions επιτρέπει την κατασκευή πολύ ελαφρύτερων προσθηκών από τα αντίστοιχα του Firefox. Δεν θα αργήσει πιστεύω η κοινότητα του Chrome να φτάσει και να ξεπεράσει τον Firefox.

Πρoσωπικά, και για να μην παρεξηγηθώ ότι είμαι κανένας μεγαλομέτοχος την Google, χρησιμοποιώ τον Firefox χρόνια και πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές είναι ότι καλύτερο από τους μέχρι τώρα browsers. Ένα λάθος όμως έχει διατηρήσει η Mozilla και με έχει απογοητεύσει. O Browser της έχει γίνει ελάχιστα ελαφρύτερος από την έκδοση 1.0 που εγώ τουλάχιστον πρωτο-χρησιμοποίησα, με το memory-hogging να μην έχει βελτιωθεί σχεδόν καθόλου. Επίσης δεν παρακολούθησε τις νέες τεχνολογίες στο hardware, και έτσι στην εποχή των τετρα-πύρηνων, ο Firefox, από πλευράς επιδόσεων, λες και τρέχει στον Pentium 4 ακόμα.

Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ και τους 2 browsers, προσπαθώντας να φέρω τον Chrome σε ένα επίπεδο, όσον αφορά τα extensions, που να μην έχω ανάγκη πλέον τον Firefox για να τον εγκαταλείψω. Το μόνο σοβαρό ελάττωμα που βλέπω στο Chrome είναι ότι από πλευράς memory-usage τείνει να γίνει Firefox. Όμως κάτι μου λέει ότι θα το παλέψουν καλύτερα το θέμα από την Mozilla.

Ας μην ξεχνάμε ότι, όλα όσα είναι σήμερα ο Firefox, το χρωστάει στην κοινότητα των χρηστών που είναι πίσω από αυτόν, που βελτιώνουν και προσθέτουν κώδικα. Πιστεύω ότι αυτήν η κοινότητα βρίσκει πλέον καλύτερο έδαφος στην Google, και γι αυτό θα "έβαζα τα λεφτά μου" στο Chrome για το μέλλον.

Αυτήν είναι η προσωπική μου γνώμη πάντα, δεν έχω κανένα συμφέρον, παρά μόνο να δω το laptop και το desktop μου να ανασάνουν...

Sorry αν σας κούρασα... απλά ήθελα να τα πω... :P

πολυ καλη η αποψη σου.

δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε chrome.

mozilla και safari εχω στο netbook και mozilla μονο στον desktop.

xmarks,lazarus,stumble upon,similar web,accu weather η εστω παρεμφερη με αυτα υπαρχουν για chrome?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε BladeRunner, νομίζω ότι αν δεν τα βρεις όλα, σίγουρα θα βρεις πανομοιότυπα. Το X-marks το χρησιμοποιώ και στον Chrome, και μάλιστα είναι το πιο πολύτιμο εργαλείο γιατί μου προσφέρει πλέον cross-browser bookmarks... Απίστευτο πλεονέκτημα για μένα....

Ρίξε μια ματιά εδώ, από τον Firefox σου, για να ψάξεις αυτά που σε ενδιαφέρουν...

https://chrome.google.com/extensions

Επεξ/σία από PTmax13
Δημοσ.

φιλε εχει τα παντα απο τα κορυφαια.και το lazarus που με εχει σωσει σε απιστευτες καταστασεις!!!

σε ευχαριστω.σημερα εχει δοκιμη chrome αν και εστειλα feedback στο ιδρυμα και τους τα εχωσα.να δουμε αν θα μας ακουσουν.

Δημοσ.

έλεος με αυτόν το Chrome όπου θέμα για τον Firefox τσουπ και η βλ@κεία της google.

μιλάτε όλοι για ταχύτητα...καλά τόσο πια βιάζεστε; 'Η ο firefox κάνει ώρες να ανοίξει κάτι; Μιλάμε για δέκατα διαφορές. Εχετε κάνει την τρίχα τριχιά.

τι να το κάνω το adblock στον chrome όταν απλά κρύβει τις διαφημίσεις και αυτό ανεπιτυχώς;

Δημοσ.
έλεος με αυτόν το Chrome όπου θέμα για τον Firefox τσουπ και η βλ@κεία της google.

μιλάτε όλοι για ταχύτητα...καλά τόσο πια βιάζεστε; 'Η ο firefox κάνει ώρες να ανοίξει κάτι; Μιλάμε για δέκατα διαφορές. Εχετε κάνει την τρίχα τριχιά.

τι να το κάνω το adblock στον chrome όταν απλά κρύβει τις διαφημίσεις και αυτό ανεπιτυχώς;

πολυ ουσιαστικο το σχολιο σου.

ειναι της λογικης της ψευτομαγκιας μεσα απο φορουμς.

αν δεν σου αρεσει ο διαλογος,μην συμμετεχεις.

καλα εκανε το παιδι και το προτεινε.

εξαλλου και το ιδρυμα mozilla το παραδεχεται αυτο,μεσα απο την ειδηση που σχολιαζουμε.

και φυσικα δεν μιλαμε για διαφορες δεκατων,αλλα ολοκληρων δευτερολεπτων,ειδικα οταν ξεκινας και του εχεις να ανοιξει ταυτοχρονα 5 ταμπς,την στιγμη που αλλοι browsers αργουν στο υποδιπλασιο.

epic fail το σχολιο σου.

στην λογικη των power users μετρανε και τα δεκατα.

εκτος και αν εισαι κανα κοριτσακι που μπαινει μονο facebook και παιζει καμμια πασιεντσα.

ε τοτε,κανεις και μια υπομονη.

ps

επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα δυσκολευτεις να το καταλαβεις,μιλαω παντα για netbooks.

στο quad core μου χαιρω πολυ,ολοι ιδιοι φαινονται αν και εκει το εμπειρο ματι διακρινει διαφορα.

στα netbooks οι διαφορες ειναι τιτανοτεραστιες.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ firefox εδώ και χρόνια, και τολμώ να πω πως τα addons δεν είναι ο μόνος λόγος που με κρατάνε σ'αυτόν. Ξοδεύω πάνω από 6-7 ώρες / ημέρα στο internet, και ναι, ο firefox αργεί σε σχέση με άλλους browsers. Αλλά δεν μου πάει καρδιά να τον αλλάξω, πώς αφήνει κανείς αυτό που έχει μάθει να χρησιμοποιεί καθημερινά, ασταμάτητα, για χρόνια?

Ο chrome μου φαίνεται απόμακρος, σαν ένα κρύο πρόγραμμα, ο firefox έχει τη ζεστασιά του "δικού μου browser".

Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε τί εννοώ, καλό το skype αλλά πώς να αφήσω το msn στην άκρη και να μπαίνω skype?

Έτσι δεν είναι? Ή έχω μια ασθένεια που λέγεται σχιζοφρένεια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...