dimitris2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Είναι κοινώς αποδεκτό ότι ο Mozilla Firefox έχει μείνει πίσω σε θέματα ταχύτητας, ύστερα από τις τελευταίες εκδόσεις των Chrome και Opera. Τον τελευταίο καιρό δίνεται ολοένα και περισσότερη σημασία από τους κατασκευαστές browser στην ταχύτητα των προγραμμάτων τους ειδικά στις επιδόσεις της Javascript αφού όπως έχει επικρατήσει, όσο πιο γρήγορη είναι η μηχανή Javascript, τόσο πιο γρήγορος είναι και ο browser. Η ιστοσελίδα Arts Technica, αποκάλυψε ότι το ίδρυμα Mozilla, ετοιμάζει μια νέα Javascript μηχανή για τον Firefox, την JägerMonkey . Η JägerMonkey χρησιμοποιεί την μηχανή ανοιχτού κώδικα JSCore της Apple και έχει χαρακτηριστικά τα οποία είναι ικανά να ανταγωνιστούν στα ίσα τις υπόλοιπες προτάσεις χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Για την ώρα, το εγχείρημα βρίσκεται σε νηπιακό στάδιο ανάπτυξης και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία διάθεσης στους χρήστες. Site: neowin.net
Tzimmys Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Πάντως τα addons είναι που με κρατάν ακόμα στον ff, αλλιώς από θέμα ταχύτητας και μνήμης είναι χαλια.
zer0ne Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ποιος την γα.@#$@ την java!! Με το h264 θα γίνει τίποτα για να ξεφορτωθούμε τον flash!?
BladeRunner Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ FFS!!! η κατασταση ειναι πλεον δραματικη.μονο τα add ons με κρατανε που ειναι πραγματικα απιστευτα... σε τετραπυρηνο με 4 γιγα dd3 παει ανεκτα. στο asus 1000h η κατασταση ειναι απελπιστικη. μου εχει σπασει το νευρικο συστημα.
BladeRunner Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ποιος την γα.@#$@ την java!!Με το h264 θα γίνει τίποτα για να ξεφορτωθούμε τον flash!? αλλο και τουτο.... ο,τι πιο κακογραμμενο υπαρχει στην καταγεγραμμενη ανθρωπινη ιστορια. να θες 8 γιγα ραμ για να δεις ενα βιντεο νερο. πως αυτο το πραγμα γιατι για πραγμα μιλαμε,κυριαρχησε στο νετ..... αντε να δουμε τι θα γινει με html 5
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ποιος την γα.@#$@ την java!! Για να ξέρουμε τι λέμε.... Java και javascript είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Nomedor Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 H αλήθεια είναι ότι έχω δει τον firefox να πιάνει στο χαλαρό τα 500+ MB πράγμα το οποίο θεωρώ τραγικά αδικαιολόγητο.
dterzakis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 [offtopic] Συνέχεια ακούω για add ons και απορώ τι add ons χρησιμοποιείτε και σας είναι τόσο απαραίτητα.. Δεν το λέω ειρωνικά, απλά δεν ξέρω και ρωτάω. Προφανώς δεν εννοώ adblock και ορθογραφικό έλεγχο. [offtopic]
Hetfield Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μια χαρα ειναι ο Firefox, υστερει ομως λιγο σε αποκριση στις ιστοσελιδες. Προσωπικα δεν θα τον αλλαξω για κανεναν Chrome ή Opera.
antonl Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 @dterzakis: [offtopic]Συνέχεια ακούω για add ons και απορώ τι add ons χρησιμοποιείτε και σας είναι τόσο απαραίτητα.. Δεν το λέω ειρωνικά, απλά δεν ξέρω και ρωτάω. Προφανώς δεν εννοώ adblock και ορθογραφικό έλεγχο. [offtopic] flashblock: Βλέπεις/φορτώνεται μόνο όποιο flash clickάρεις. tineye: Search engine για εύρεση παρόμοιων φωτογραφιών δεδομένης κάποια που θες. Υπάρχει και για chrome. tab mix plus: Πλήρες customization tabs/menu etc screengrab: Σώζει σε image file/clipboard μέρος ή ολόκληρη τη σελίδα Υπάρχουν και μερικά ακόμα που χρησιμοποιώ (και δεν είναι απλώς εγκατεστημένα) αλλά τα παραπάνω μου ναι ψιλοαπαραίτητα καθημερινά. Τα παλιότερα χρόνια που ασχολούμουν με web-developing ήταν αδύνατον να δουλέψω χωρίς firebug και web-developer.
arxaggelos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 [offtopic]Συνέχεια ακούω για add ons και απορώ τι add ons χρησιμοποιείτε και σας είναι τόσο απαραίτητα.. Δεν το λέω ειρωνικά, απλά δεν ξέρω και ρωτάω. Προφανώς δεν εννοώ adblock και ορθογραφικό έλεγχο. [offtopic] zotero, φοβερό addon για τη δουλειά που το θέλω
BritGreek Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 [offtopic]Συνέχεια ακούω για add ons και απορώ τι add ons χρησιμοποιείτε και σας είναι τόσο απαραίτητα.. Δεν το λέω ειρωνικά, απλά δεν ξέρω και ρωτάω. Προφανώς δεν εννοώ adblock και ορθογραφικό έλεγχο. [offtopic] OFFTOPIC: dterzakis, το site της υπογραφής σου, γιατί το θεωρεί exploit το AVG; http://www.mplouzaki4u.gr Exploit Link to known exploit site (type 752)
BladeRunner Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 και εμενα το nod mου το βγαζει trojan. μονο και μονο για το xmarks,αρκει......
efo355 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 από την ώρα που έβαλα chrome τα πάντα κινούνται πιο γρήγορα, ακόμα και youtube τρέχει πολύ άνετα! Ναι το ξέρω ότι είναι κατάπτυστη η adobe αλλά μήπως ήρθε η ώρα να παρατήσουμε γενικά τον firefox γιατί έχει γίνει πια δεινόσαυρος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα