gio@ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 μην ξεχνατε οτι θελει θα βαλει για ονομα δεν μπορεις να πεις και τπτ γνωμη του ειναι στο Lol χτες ειδα "aima timh ellas" και τον καναμε troll και τσιμπαγε πολυ και εγω συνηθως βαζω giogr γιατι το gio πιασμενο αν και τελευταια το εχω αλλαξει σε demoneyekyo
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 σίγουρα, ότι θέλει θα βάλει, αλλά κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής/κραξίματος
Bigi444444 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Το ίδιο και οι φαντασιόπληκτοι για τους μη... Μην το ψάχνετε.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ πάντως μια ζωή σε όλα τα rpg έβαζα Garrett(παίζοντας πάντα ως thief class), μπορεί να μην ήταν rpg αλλα πιο epic stealth game δεν υπάρχει!!!
zeniath Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Τέλος για μένα το παιχνίδι, πολύ ωραίο story τελικά, 141 quest completed, αλλά 37 lvl ενώ 40 είναι το max. Τελικά τα gold άχρηστα ήταν. Έχω και κάτι cool Faeblades/Longbow αλλά δεν είμαι τόσο ψονάρα να βάλω και 3το pic με αυτά
ikskarda Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 μεγαλη διασταση πηρε το Giannis Psilos τελικα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 έξυσε πληγές από τα names που έβλεπα κάποτε σε mmorpgs
xavier Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 το τερματισα και εγω...αλλα στο τελος ψιλοβαρεθηκα και αφησα καμια 15αρια αποστολες...πολυ το κυνηγητο... με το κραφτινγκ δεν το πολυεψαξα... το περισσοτερο παιχνιδι το εβγαλα με warhammer, παντα με τανκ παιζω... τα drops μερικες φορες ηταν οτιναναι...δλδ δεν καταλαβα τι λογικη να σκοτωνεις ενα λυκο και να σου δινει σπαθια και κτλ... η πιο δυσκολη μαχη ηταν μαλλον με τον Bisarane, γιατι δεν μπορουσα να σκοτωσω αυτα που εκανε spawn και ειχα παει με ελαχιστα φιλτρα μαζι μου...σε αλλα σημεια δεν αντιμετωπισα δυσκολιες... οι 2-3 γριφοι που ειχε, μου αρεσαν, μακαρι να ειχε περισσοτερους... ελαχιστα bug, το stealth κομματι, πολυ μετριο...το συστημα που οταν σε πιαναν να κλεβεις πολυ χαζο... σε γενικες γραμμες παντως συμπαθητικο...
kostacurtas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 First Kingdoms of Amalur story DLC announced The first major story expansion for action RPG Kingdoms of Amalur: Reckoning arrives on 20th March, publisher EA has announced.Titled The Legend of Dead Kel, it weaves "a mysterious tale of intrigue, danger and dark magic on the island of Gallows End", according to the the announcement.Expect new sidequests, enemies and a new dungeon type called Dverga Fastings. The DLC also offers three new Twists of Fate, eight additional armour sets, eight extra shields and 18 new weapons.You'll also gain access to Gravehal Keep - a huge estate "with multiple buildings and a full retinue of retainers, each with their own back stories, side quests, perks and quirks."EA claims that the DLC increases the total amount of traversable land in the game by 15 per cent.A price tag has not yet been announced.
grouspen Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 μόλις το ξεκίνησα. έχω βάλει και μοχλό και είναι κομπλέ. μια ερώτηση μόνο. όταν πατάω το "select" για να μου βγάλει τω χάρτη άλλες φορές μου το δείχνει κανονικά τον παίχτη μου πάνω στον χάρτη και άλλες τον παίχτη και όλα τα άλλα μαύρα γύρω του. το μινιμα πάνω δεξιά είναι κανονικά και ο παγκόσμιος δουλεύουν κανονικά όμως..... ξέρει κανείς τίποτα;
mchls Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Oh, The Places You'll Go: Amalur's Dalentarth 38 Studios staffing up with MMO vets for Amalur
gio@ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 δηλαδη τωρα ολα τα παιχνιδια πρεπει να τα αφηνουμε ενα χρονο εγκατεστημενα μπας και βγει dlc καποτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα