nicoc89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 ξέχασα να πω οτι το crafting έχει πλάκα ! σπας gear και παίρνεις κομάτια και μετά κάνεις συνδυασμούς για να φτιάξεις όπλα/πανοπλίες κλπ και τους δίνεις και όνομα !!! μεγάλη ποικιλία απο gear βλέπω πάντως και γουστάρω :devil:
xavier Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 το fast travel σωζει ζωες...πολυ το κοψιμο αν αποφασισεις να κανεις ολα τα side quest...
gio@ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 στην αρχη που πας σε μια περιοχη μονο και κανεις sidequests δεν χρειαζεται αλλα προς το τελος ναι 55 ωριτσες μου εχει παρει και εχω αφησει κατι λιγα
panther_512 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Toυ έδωσες και κατάλαβε. Να συμπεράνω ότι το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Να πέσει η τιμή του και θα το δούμε και εμείς.
zeniath Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 28 lvl Assasin και συνεχίζουμε. Έχει αρκετή πλάκα σαν παιχνίδι, το στόρυ σε κρατάει (στο main είμαι αφού τελείωσα με την General Tilera, στο κομμάτι με το Templar Gnome) Τελειωμένα τα factions των Warsworn & House of Ballads, κοντεύω και τους Travelers (ξέρω έχει κ άλλα). Γενικά το story είναι πολύ ωραίο (μετά από λίγο search είδα ότι έχει βάλει το χέρι του ο R.A. Salvatore )απλά αυτό που του λείπει κατά την άποψή μου είναι το ότι ενώ έχει ωραία ιστορία διαλόγους κλπ δεν έχει videos εκτός από 3-4 που έχω δει μόνο στο main story και μιλάμε για 28 lvl έτσι; Αν είναι περισσότερα cinematics θα είμουνα περισσότερο ικανοποιημένος αλλά αυτό είναι το legacy που μας άφησε το Swtor . Γενικά από θέμα γραφικών είναι ακριβώς όπως θα τα ήθελα για ένα τέτοιο παιχνίδι αφού ούτε super εκλεπτυσμένα είναι ούτε όμως και υπεραπλουστευμένα. Είναι ακριβώς εκεί που πρέπει. Στα + του παιχνιδιού είναι το ότι είναι παναλαφρο, παίζει παντού με πολύ άνεση και ομαλότητα στις κινήσεις. Στα - του παιχνιδιού είναι το ότι δεν έχει bind (εκτός αν είμαι τόσο γκαβακας) για να έχεις "Toggle Run ON/OFF" και έχει απλά το Crtl που όσο το πατάς τρέχει. Βέβαια σαν καλό καθίκι βρήκα τρόπο να το έχω μόνιμο. Πως; Πατας Ctrl και W για να τρέχεις, κρατόντας τα πατημένα ανοίγεις το map, συνεχίζεις να κρατάς πατημένο το W αλλά αφήνεις το Ctrl και κλείνεις τον χάρτη, αν δεν κάνεις καμία κίνηση που θα σου κόψει την τρεχάλα (κλικ, δεξί κλικ, F για loot) προχωράει σαν να έχεις κρατημένο το Ctrl μέχρι να το σταματήσεις εσύ.
michsof Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Στα - του παιχνιδιού είναι το ότι δεν έχει bind (εκτός αν είμαι τόσο γκαβακας) για να έχεις "Toggle Run ON/OFF Εχει ρυθμιση μεσα στα options για να τρεχεις πατωντας στιγμιαια το Ctrl , δεν χρειαζετε να το εχεις δηλαδη πατημενο ολη την ωρα. Μιλαμε ομως οτι ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ !!!
kanesaxo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μια ερώτηση παίδες...Κάποια quests (οπως πχ η εύρεση των 10 βιβλίων στην αρχή) απαιτούν να κλέψεις. Τί γινεται σε αυτή τη περίπτωση; 2-3 τα πήρα επειδή δεν έτυχε να είναι κάποιος τριγύρω. Στα υπόλοιπα; Δοκιμές που έκανε,πρέπει να σκοτώσω κάποιους,που ήδη μου έχουν δώσει quests για κάτι άλλο. Χάνω κάτι;
zeniath Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Του brother Tilli τα βιβλια λες, αυτά τα βρίσκεις παντού στον χάρτη και είναι Task όχι quest δλδ είναι πραγματα που τα κάνεις καθώς questάρεις. Εγώ προσωπικά είναι τα μόνα που δεν κάνω γιατί τα βρίσκω ανούσια Edit: Οκ απ'οτι φαίνεται είμαι λίγο καθυστεριμένος γιατί έψαχνα στα key bindings ενώ ήταν μες τα μούτρα μου, τες πα. Το finishing move του Templar Octienne απλά ήταν too cool to be true
ikskarda Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 εχω φτασει τις 50 ωρες παιχνιδιου, ειμαι level 24 αλλα εχει αρχισει να με κουραζει γιατι δεν το τρεχω smooth (Amd x2 4400+ 2.2ghz, 2gb ram, ati 3870 512mb). ασε που εχω ενα καρο αποστολες ακομα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 τραγικό στην καλύτερη των περιπτώσεων...
ikskarda Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Giannis Psilos, rly?!? ναι γιατι ? Γιαννη με λενε, ολοι οι φιλοι με φωναζουν ψηλε και ψηλε, οποτε το εκανα Giannis Psilos στο παιχνιδι τραγικό στην καλύτερη των περιπτώσεων... ποιο ειναι το τραγικο ? το game η εγω ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 η επιλογή του ονόματος, RPG είναι σε fantasy world, ένα πιο "epic" name το θέλει... role fucking playing...
ikskarda Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 ειτε ειναι φανταστικος κοσμος ειτε οχι, δεν ειμαι κανενας φανατικος gamer ουτε κανω ταυτιση του χαρακτηρα που παιζω με τον εαυτο μου, οπως ξερω μερικους φιλους που ειναι παθιασμενοι με τους ηρωες απο το αγαπημενο τους RPG game. οποτε καθολου δεν με ενδιαφερει. να παιξω το παιχνιδι θελω και οχι να ψαξω και να φανταστω ενα epic name καταλληλο που να ταιριαζει η οχι στη φυση του παιχνιδιου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 δεν είναι θέμα ταύτισης ή παθιασμένου παίχτη, στο GTA πχ θα ταίριαζε γάντι το name, σε fantasy rpg όχι.. τέσπα, γούστα/απόψεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα