Προς το περιεχόμενο

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έπαιξα κάμποση ώρα για να το δοκιμάσω, καλούτσικο φαίνεται και μεγάλο, βέβαια το story telling του δεν λέει και πολλά, οι διάλογοι είναι αδιάφοροι τελείως, το σύστημα μάχης τα κάνει μαντάρα με το μπλοκ, (νομίζω πως δεν προσπάθησαν καν σε αυτό το τομέα) και από την αισθητική του κάτι λείπει. Παρόλα αυτά παίζεται εύκολα (και χαλάει και το ωράριο του ύπνου, τι ώρα θα κοιμηθώ πάλι σήμερα ρε γμτ).

Δημοσ.

Μήπως παραέχει sidequests; Μόλις στο 1ο Main quest, μέχρι να πάω να μιλήσω σε κάποιον βρήκα 4-5 side quests :-D

Οχι οτι με χαλάει βέβαια.

Δημοσ.

Εννοειται πως τα κάνω όλα μα όλα! Δεν έχει νόημα αλλιώς... ημεθα xp-gold-συλλέκτες! Βάζω το παιχνίδι στη 40ρα και είναι απόλαυση.

Δημοσ.

Aυτο ακριβώς...Καλά κάναν και το φτιάξαν ελαφρύ, για να μπορεί να το παίζει και ο λαός.

Στο σύστημα μου,χωρίς OC έχω 60φπς κλειδωμένα παντού και πάντα. Την ιδια στιγμή που με κάτι μέτρο και συναφή,30 κι άμα.

Δημοσ.

το παιχνίδι είναι γενικά ωραίο, οι μάχες ευχάριστες

αλλά, ας καταθέσω λίγο την προσωπική μου γνώμη:

1)τα γραφικά από τεχνολογικής άποψης είναι προηγούμενης γενιάς. απαράδεκτα

2)τα γραφικά από καλλιτεχνικής άποψης δεν έχουν συγκεκριμένο "χαρακτήρα". θέλουν να μοιάζουν "καρτουνίστικα"; δεν θέλουν; δεν είναι άσχημα αισθητικά, αλλά δεν προσφέρουν στην ατμόσφαιρα.

3)η αλληλεπίδραση με το περιβάλλον είναι ανύπαρκτη, η κίνηση του χαρακτήρα μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού είναι απλά απαράδεκτη.

4)ο χειρισμός του χαρακτήρα και της κάμερας δεν με ικανοποίησε.

5)τα quests είναι τα κλασικά των παιχνιδιών αυτών (εντάξει, δεν περιμέναμε και θαύματα).

6)τα μενού μου φαίνονται "απλοϊκά", σαν να βγήκαν από παιχνίδι 10-ετίας.

το crafting system του παιχνιδού δεν το δοκίμασα, αλλά με μια πρώτη ματιά μου φαίνεται απλοϊκό... ίσως κάνω και λάθος

Δημοσ.

εγω το crafting δεν το δοκιμασα γιατι δεν χρειαστηκε...ειμαι περιπου 15 level και δεν εχω συναντησει την παραμικρη δυσκολια (στο νορμαλ)...

γενικα το παιχνιδι παιζεται, αλλα δεν ειναι και τιποτα εξαιρετικο...

Δημοσ.

εγω λιγο που το δοκιμασα μια χαρα μου φανηκε,σιγουρα δε θα ναι το παιχνιδι της χρονιας αλλα φαινεται αρκετα ευχαριστο για να περασει κανεις την ωρα του...........

Δημοσ.

μαγκες οσο παιζω τοσο πιο πολυ πορωνομαι...μιλαμε μαλλον για διαμαντακι.....και πολυ ελαφρυ το ατιμο!

Δημοσ.

τελικά είναι ωραίο!

Στην αρχή αρχη δεν μου φάνηκε και τόσο ωραίο αλλα απο ένα σημείο και μετά με πώρωσε ! είναι εθιστικό :whistle:

Δημοσ.

πεφτει λιωσιμο και παντόφλα δυστυχώς... :fear:

Είμαι στις 10 ωρίτσες και έχω λιώσει στα sidequests και μόνον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...