>-Nosakos<- Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Warrior-mage sword, φυσικά Οσο παίζω τόσο περισσότερο μ αρέσει!
xlomo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Έπαιξα κάμποση ώρα για να το δοκιμάσω, καλούτσικο φαίνεται και μεγάλο, βέβαια το story telling του δεν λέει και πολλά, οι διάλογοι είναι αδιάφοροι τελείως, το σύστημα μάχης τα κάνει μαντάρα με το μπλοκ, (νομίζω πως δεν προσπάθησαν καν σε αυτό το τομέα) και από την αισθητική του κάτι λείπει. Παρόλα αυτά παίζεται εύκολα (και χαλάει και το ωράριο του ύπνου, τι ώρα θα κοιμηθώ πάλι σήμερα ρε γμτ).
kanesaxo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως παραέχει sidequests; Μόλις στο 1ο Main quest, μέχρι να πάω να μιλήσω σε κάποιον βρήκα 4-5 side quests Οχι οτι με χαλάει βέβαια.
gio@ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 αμα θες τα κανεις ναι και μενα το voice over μου ελειψε bow for ever με λιγο warr για dmg και ανεβαζω και magic τωρα
kanesaxo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Εννοειται πως τα κάνω όλα μα όλα! Δεν έχει νόημα αλλιώς... ημεθα xp-gold-συλλέκτες! Βάζω το παιχνίδι στη 40ρα και είναι απόλαυση.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Σαν να παίζω fable με gore αλλα με πιο πλούσια visuals. Not bad not great. Όμως είναι απίστευτα ελαφρύ.
kanesaxo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Aυτο ακριβώς...Καλά κάναν και το φτιάξαν ελαφρύ, για να μπορεί να το παίζει και ο λαός. Στο σύστημα μου,χωρίς OC έχω 60φπς κλειδωμένα παντού και πάντα. Την ιδια στιγμή που με κάτι μέτρο και συναφή,30 κι άμα.
karetsos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 το παιχνίδι είναι γενικά ωραίο, οι μάχες ευχάριστες αλλά, ας καταθέσω λίγο την προσωπική μου γνώμη: 1)τα γραφικά από τεχνολογικής άποψης είναι προηγούμενης γενιάς. απαράδεκτα 2)τα γραφικά από καλλιτεχνικής άποψης δεν έχουν συγκεκριμένο "χαρακτήρα". θέλουν να μοιάζουν "καρτουνίστικα"; δεν θέλουν; δεν είναι άσχημα αισθητικά, αλλά δεν προσφέρουν στην ατμόσφαιρα. 3)η αλληλεπίδραση με το περιβάλλον είναι ανύπαρκτη, η κίνηση του χαρακτήρα μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού είναι απλά απαράδεκτη. 4)ο χειρισμός του χαρακτήρα και της κάμερας δεν με ικανοποίησε. 5)τα quests είναι τα κλασικά των παιχνιδιών αυτών (εντάξει, δεν περιμέναμε και θαύματα). 6)τα μενού μου φαίνονται "απλοϊκά", σαν να βγήκαν από παιχνίδι 10-ετίας. το crafting system του παιχνιδού δεν το δοκίμασα, αλλά με μια πρώτη ματιά μου φαίνεται απλοϊκό... ίσως κάνω και λάθος
xavier Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 εγω το crafting δεν το δοκιμασα γιατι δεν χρειαστηκε...ειμαι περιπου 15 level και δεν εχω συναντησει την παραμικρη δυσκολια (στο νορμαλ)... γενικα το παιχνιδι παιζεται, αλλα δεν ειναι και τιποτα εξαιρετικο...
az1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 εγω λιγο που το δοκιμασα μια χαρα μου φανηκε,σιγουρα δε θα ναι το παιχνιδι της χρονιας αλλα φαινεται αρκετα ευχαριστο για να περασει κανεις την ωρα του...........
karetsos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 μα είναι φτιαγμένο για αυτο ακριβώς το λόγο, για λιώσιμο...
az1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 μαγκες οσο παιζω τοσο πιο πολυ πορωνομαι...μιλαμε μαλλον για διαμαντακι.....και πολυ ελαφρυ το ατιμο!
nicoc89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 τελικά είναι ωραίο! Στην αρχή αρχη δεν μου φάνηκε και τόσο ωραίο αλλα απο ένα σημείο και μετά με πώρωσε ! είναι εθιστικό
kanesaxo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 πεφτει λιωσιμο και παντόφλα δυστυχώς... Είμαι στις 10 ωρίτσες και έχω λιώσει στα sidequests και μόνον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα