Προς το περιεχόμενο

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε, πές μας εντυπώσεις.

Τα reviews λένε ότι το gameplay του είναι άψογο, πολύ διασκεδαστικό, το σύστημα μάχης πάρα πολύ καλό.

Αλλά η ιστορία είναι generic, όπως και το artstyle και τα quests, που μοιάζουν πολύ σε MMO. Τελικά τα μεγάλα ονόματα δεν έκαναν τη διαφορά.

Διάβαζα στο joystic πάντως ένα reviewer που είπε ότι σκοπίμως δεν τελείωσε τη κεντρική ιστορία για το review, διότι θέλει να παίξει όλο το παιχνίδι με το πάσο του, συμπεριλαμβανομένων και των generic sub-quests. Τόσο πολύ του άρεσε το gameplay του παιχνιδιού.

Εσύ πώς το βλέπεις?

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι νωρις για εντυπωσεις, το επαιξα πολυ λιγο, αλλα ενα πραγμα δεν μου αρεσε καθολου...

το πως λειτουργει η ασπιδα σου οταν μπλοκαρεις...γιατι να μην μπορεις να εχεις σπαθι και ασπιδα ταυτοχρονα, δεν μπορω να καταλαβω...

Δημοσ.

ειναι νωρις για εντυπωσεις, το επαιξα πολυ λιγο, αλλα ενα πραγμα δεν μου αρεσε καθολου...

το πως λειτουργει η ασπιδα σου οταν μπλοκαρεις...γιατι να μην μπορεις να εχεις σπαθι και ασπιδα ταυτοχρονα, δεν μπορω να καταλαβω...

Και γω το ειδα αυτό το θέμα!

Κατα τα αλλα οι κριτικοι όπως το περίμενα. Υπερβαλουν τα πραγματα και ειδικά η IGN το εχει αποδείξει πολλες φορες στο παρελθον.. Ο,τι και να πει πια δε της δινω καμια σημασια! Λενε καποια πραγματα παραπανω για να χρηματοδοτουνται πιθανον για τη βιoσημοτητα του site τους! Το gameplay ειναι απλα αρκετα καλό!

Και επισης οπως τα περιμενα τα γραφικα, σα του Dragon Age 2 ! Ηταν φανερο και στα βιντεακια!

Δημοσ.

Μή κολλάς στο IGN. Σίγουρα είναι γενικά γεναιόδωροι σε συγκεκριμένους τίτλους, αλλά αν δείς τα reviews που κυκλοφορούν στο σύνολό τους, το παιχνίδι λαμβάνει πάρα πολύ καλές κριτικές.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, διότι στην τελική όλα τελειώνουν σε εσένα που θα αγοράσεις και θα παίξεις το παιχνίδι.

Το Two Worlds 2 για παράδειγμα, πήρε αρκετά μέτριες βαθμολογίες και μελανά του σημεία θεωρούνται η ιστορία του και οι κεντρικοί χαρακτήρες.

Για εμένα προσωπικά, το gameplay του και ο κόσμος του ήταν τόσο ωραία, που το έχω πολύ πιό ψηλά από μεγαθήρια τύπου Oblivion/Skyrim (είναι το ίδιο παιχνίδι).

Γιατί πολύ απλά ήταν πιό διασκεδαστικό (για εμένα πάντα) και πραγματικά το απόλαυσα.

Αυτά που διαβάζω για το ΚοΑ κάπως έτσι μοιάζουν.

Μάλλον είναι σίγουρη η αγορά του, αλλά θα περιμένω λίγο να πέσει η τιμή του. Δεν θέλω το Origin και τα 50€ του Steam είναι τσουχτερά.

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/dp/B0053BQS7K/ref=asc_df_B0053BQS7K6477567?smid=A3P5ROKL5A1OLE&tag=googlecouk06-21&linkCode=asn&creative=22206&creativeASIN=B0053BQS7K

35 ευρω

ή σας δεινω paypal μου στελνετε 29.99 λιρες σε gift και σας το στελνω σε gift απο το steam.

Τούφα με ενδιαφέρει...

Hold that thought, I'll keep you posted!

Δημοσ.

Μή κολλάς στο IGN. Σίγουρα είναι γενικά γεναιόδωροι σε συγκεκριμένους τίτλους, αλλά αν δείς τα reviews που κυκλοφορούν στο σύνολό τους, το παιχνίδι λαμβάνει πάρα πολύ καλές κριτικές.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, διότι στην τελική όλα τελειώνουν σε εσένα που θα αγοράσεις και θα παίξεις το παιχνίδι.

Το Two Worlds 2 για παράδειγμα, πήρε αρκετά μέτριες βαθμολογίες και μελανά του σημεία θεωρούνται η ιστορία του και οι κεντρικοί χαρακτήρες.

Το Two Worlds 2 δεν ειναι μετριο το 7,5 που ειχε παρει αλλα ναι θα μπορουσε περισσοτερα να βαζανε μιας και το αδικησανε λιγο! Μην ξεχνας την ΕΑ την πανε με χιλια ενω ενα πολωνικο παιχνιδι που να του δωσουν προώθηση...

Γιαυτο μην τα βλεπεις τα 12σελιδα τις καθε IGN ή οποιοασδηποτε και τις σαλτσες που λενε στα reviews και καλα gameplay απιστευτα και δε ξερω τι αλλο!

Αμα σου αρεσει το παιχνιδι σου φτανει και σου περισευει! Σε μερικους πολυ, σε μερικους λιγο, σε αλλους καθόλου!

Δημοσ.

το εχω λιωσει , αλλα εχω παρα πολλα quests και εχω χασει την μπαλα, με το που παω να κανω ενα στην διαδρομη ανακαλυπτω νεους προορισμους και αλλα mission και δε ξερω τι να πρωτοκανω.

Δημοσ.

Τουλάχιστον έχουν νόημα τα sidequests ή είναι επαναλαμβανόμενα? Ξέκοψα πρόσφατα από το Skyrim, δεν έχω όρεξη να ξοδέψω άλλες 150 ώρες σε RPG, θέλω να παίξω και τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Λοιπόν...ή είμαι εγώ κριάρι ή δε ξέρω γω τί.

Το εγκατέστησα. Πηγαίνω στα control settings να τα αλλάξω με τα προσφιλή μου up/down/left/right arrows και αλλάζει μαζί και της κάμερας.

Με αποτέλεσμα...; Με τα βελάκια να περπατάει και κουνιέται και η κάμερα.

WTF;;;

Δημοσ.

τα factions quests ειναι MUST

σε αλλα games μπορει και να ειναι main quests ;)

επαναλαμβανόμενα δεν ειναι παντως

μονο τα tasks

(που ειναι λιγο gtp εκτος το ενα που γυρνας κατι Bandit belts νομιζω και περνεις τρελα λεφτα)

edit:

πολυ καλο

καψτε το :P

Δημοσ.

το εχω λιωσει , αλλα εχω παρα πολλα quests και εχω χασει την μπαλα, με το που παω να κανω ενα στην διαδρομη ανακαλυπτω νεους προορισμους και αλλα mission και δε ξερω τι να πρωτοκανω.

τα κάνεις όλα, και συμφέρεις :)

btw ωραίο παιχνιδάκι.

Δημοσ.

Mεγάλη αηδία ο χειρισμός αν εισαι αριστερόχειρας...Αναγκάζομαι και κινούμαι με το numpad και δε βολεύει καθόλου.

Με το παλιο γκολεμ, εχασα κιόλας.

Ωραίο πάντως φαίνεται, και περιέργως τρομερά ελαφρύ για το πισί. Δεν έχει βέβαια και τα τρελά γραφικά, αλλά θα παίζει σίγουρα με όλα φουλ και σε αρκετά αδύναμα μηχανήματα.

Δημοσ.

Πολύ fun to play το παιχνιδάκι αν και ακόμα είμαι αρχή (3-4 ώρες gameplay).

Αλλά ρε φίλε ένα voice over στον main character θα τους έπεφτε ο κώλος να έχουν; Ένα male και ένα female όχι περισσότερα.

Finesse dagger/faey blades εγώ είμαι πάντως. Εσείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...