Προς το περιεχόμενο

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα γιατί μου θυμίζει τα gameplay και γραφικά με το dragon age 2! Και μα καλά που κολάει το Mass Effect 2?

A ρε IGN! Γιαυτο δε σου δίνω σημασια !!!

Δημοσ.

Ψάξτο λίγο καλύτερα, διότι έβγαλες πολύ βιαστικό συμπέρασμα, τόσο για το παιχνίδι όσο και για το IGN.

Το παιχνίδι το κάνουν εκτενέστατη κάλυψη εδώ και πάρα πολύ καιρό, ενώ εδώ και 2 εβδομάδες είχαν αναλυτικότατο review-in-progress με συχνά updates, όπου έχουν καλύψει όλες τις πτυχές του παιχνιδιού.

θα το βρείς εδώ.

http://pc.ign.com/articles/121/1216528p1.html

To περιεχόμενό του είναι τόσο πλούσιο, που είναι αδύνατο να περιγραφτεί σε ένα 2-σέλιδο review.

Βασικά και μόνο οι συντελεστές του παιχνιδιού αποτελούν εγγύηση για τη ποιότητά του.

Αναμένουμε τα reviews για την PC έκδοση.

Δημοσ.

Ψάξτο λίγο καλύτερα, διότι έβγαλες πολύ βιαστικό συμπέρασμα, τόσο για το παιχνίδι όσο και για το IGN.

Το παιχνίδι το κάνουν εκτενέστατη κάλυψη εδώ και πάρα πολύ καιρό, ενώ εδώ και 2 εβδομάδες είχαν αναλυτικότατο review-in-progress με συχνά updates, όπου έχουν καλύψει όλες τις πτυχές του παιχνιδιού.

θα το βρείς εδώ.

http://pc.ign.com/articles/121/1216528p1.html

To περιεχόμενό του είναι τόσο πλούσιο, που είναι αδύνατο να περιγραφτεί σε ένα 2-σέλιδο review.

Βασικά και μόνο οι συντελεστές του παιχνιδιού αποτελούν εγγύηση για τη ποιότητά του.

Αναμένουμε τα reviews για την PC έκδοση.

Κάτι Rage και άλλα που τα βάζει 8,5 πως το βλέπεις? Και η Bioware ήταν εγγυηση μεχρι που το εβγαλαν το Dragon Age 2! Σα να μου λες Brand Name!

Ακόμα δε καταλαβαινω που κολλαει το Mass effect 2 μιας και τα γραφικά κυρίως μοιάζουν με το Dragon Age 2.

Και μαλλον δε με καταλαβες δεν ειπα ειναι Dragon Age 2 αλλα μοιάζει!

Δημοσ.

To Mass Effect 2 κολλάει στο ότι εξηγεί ο reviewer ότι ενώ λάτρεψε τα Fallout3, Skyrim, Mass Effect 2, το gameplay τους ήταν κατώτερο από αυτό που τους άρμοζε. Με τον εαυτό τους τα σύγκρινε τα παιχνίδια, όχι με το KoA. Kαι σε καμία περίπτωση δεν μίλησε για ομοιότητα στα γραφικά....

Αντίθετα το Kingdoms of Amalour δεν συμβιβάζεται και έχει και πλουσιότατη ιστορία, αλλά καί το gameplay που του αρμόζει.

Ρίξε μιά ματιά στο λίνκ που έδωσα και ευχαρίστως να μιλήσουμε μετά για όποιες επιφυλάξεις θα εξακολουθείς να έχεις.

Δημοσ.

Λίγο άσχετο με την όλη συζήτηση για το game, η εταιρία που συνεργάστηκε με την ΕΑ για την έκδοση του παιχνιδιού, η 38 Studios, ανήκει στον Curt Schilling, έναν πρώην πίτσερ του Μπέιζμπολ, ο οποίος μάλιστα ήταν από τους καλύτερους των τελευταίων 15 ετών.

Ο ίδιος δηλώνει hardcore gamer, nerd και geek στα νιάτα του, με απίστευτες ώρες D&D σε pen & paper. Ήταν από τους main tester του παιχνιδιού και δήλωσε ότι όσα ήθελε αυτός πάντα να έχει ένα rpg, το συγκεκριμένο τα έχει. Ενδιαφέρον έχει αυτό εδώ, από βίκι:

"In January 2008, Schilling announced that he will be focusing on an ΜΜΟRPG project after his retirement. The new game is being developed under the code-name 'Copernicus', with a single player RPG set in the same IP Universe titled Kingdoms of Amalur: Reckoning by 38 Studios. Comic book creator Todd MacFarlane and fantasy author R.A. Salvatore are working with Schilling on the project."

Και επιστρέφοντας στο θέμα, δοκίμασα κι εγώ το demo χθες και μπορώ να πώ ότι μου άρεσε αλλά δεν με ενθουσίασε. Ωραία γραφικά, παραμυθένιος κόσμος, αλλά ο χειρισμός του με χάλασε λίγο.

Δημοσ.

βγηκε σημερα και μου το εφερε ο θειος! το παιχνιδι ειναι πολυ καλο και εχει συνολικη διαρκεια 200 ωρες. εχει παρει και υψηλες βαθμολογιες

Δημοσ.

και εμενα ο θειος μου το εφερε σημερα πρωι πρωι και παιζω και εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια. ουτε ξερω ποσα quests εχω να κανω , εχω ξεχασει ποιος ειναι ποιος και τι μου ζηταει.

PS: αν πας να κλεψεις αντικειμενα και σε δουν, ερχονται οι φρουροι και σου λενε να πληρωσεις η να πας φυλακη η τους πολεμας. εσεις τι κανετε ? μια φορα ειχα μονο λεφτα να τους δωροδοκισω να κανουν τα στραβα ματια και την αλλη που δεν ειχα παλεψα με 4-5 και εχασα και ξανα εκανε load απο το checkpoint, και απο τοτε σταματησα να κλεβω :mrgreen: εκτος και αν δεν με βλεπουν καθολου.

χασιμο παντως :-(

Δημοσ.

Άνετα έχει απο τα καλύτερα συστήματα μάχης που έχω δεί!! Αλλά απο side quests κ απο συζητήσεις με τους χαρακτήρες του game είναι ψιλοβαρετό...

Είμαι lvl 3 warrior/mage κ συνεχίζω ακάθεκτος.

Δημοσ.

Χτες και εγώ το έβαλα το game.Έχω ενθουσιαστεί.

Φαίνεται καταπληκτικό. Από κινήσεις , γραφικά , story .

Έχω ένα νέο Η/Υ και έχω πολλά χρόνια να παίξω game σε Η/Υ. Θα πουν κάποιοι ότι έχει ατέλειες.

Ας μην το ψειρίζουμε τόσο.Να το ευχαριστηθούμε.

Καλές μάχες. :)

Δημοσ.

Χτες και εγώ το έβαλα το game.Έχω ενθουσιαστεί.

Φαίνεται καταπληκτικό. Από κινήσεις , γραφικά , story .

Έχω ένα νέο Η/Υ και έχω πολλά χρόνια να παίξω game σε Η/Υ. Θα πουν κάποιοι ότι έχει ατέλειες.

Ας μην το ψειρίζουμε τόσο.Να το ευχαριστηθούμε.

Καλές μάχες. :)

Συμφωνω σε ολα αλλα στα γραφικα ειναι επιεικως μετριο.

Δημοσ.

Orokusaki και μετά κλαίγεσαι πρώτος πρώτος αν δε βγάλουν κάτι στο pc... :P

Θα το αγορασω στις 10 του μηνα γιατι τοτε κυκλοφορει και στην Ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...