Alejandro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Κάποια αρχεία video (divx, avi) το PS3 δεν τα αναγνωρίζει καθόλου και ψάχνοντας στο google δεν βρήκα λύση ούτε βέβαια ήξερε κάποιος να πει τι ακριβώς φταίει και δεν τα αναγνωρίζει. Μήπως εδώ ξέρει κανείς τίποτα;
othon.gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Κάποια αρχεία video (divx, avi) το PS3 δεν τα αναγνωρίζει καθόλου και ψάχνοντας στο google δεν βρήκα λύση ούτε βέβαια ήξερε κάποιος να πει τι ακριβώς φταίει και δεν τα αναγνωρίζει. Μήπως εδώ ξέρει κανείς τίποτα; Έχω την εντύπωση πως πρέπει να χρησιμοποιήσεις κωδικοποίηση XVid για να μπορέσει να στα διαβάσει. Μπορείς αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις έναν free converτορα όπως το Format Factory που κάνει πολύ καλή δουλειά κι έτσι θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τα αρχεία σου.
fearwhatnow Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Κάποια αρχεία video (divx, avi) το PS3 δεν τα αναγνωρίζει καθόλου και ψάχνοντας στο google δεν βρήκα λύση ούτε βέβαια ήξερε κάποιος να πει τι ακριβώς φταίει και δεν τα αναγνωρίζει. Μήπως εδώ ξέρει κανείς τίποτα; Εισαι σιγουρος??Μια χαρα τα αναγνωριζει.Οταν μαλιστα τρεχω ταινια divx μου εμφανιζει και το σημα DIVX Video οταν ξεκιναει η ταινια.Κατι λαθος κανεις.
Alejandro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Και εμένα τα περισσότερα τα αναπαράγει κανονικά και εμφανίζει και το σήμα DivX, απλά τώρα τελευταία σε κανα δυο μου έβγαλε "unsupported data". @othon.gr: θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!
Monas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Συνήθως φταιει ο codec του ηχου. αν είναι τυπου wma 96kb δεν παίζει στο ps.
ee3509 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 PS3 media server για streaming απο pc Αν βλέπεις HD θέλει wired σύνδεση Τα υπόλοιπα μου τα παίζει και απο wireless Γενικά σαν media player δεν είναι και το απόλυτο εργαλείο το ps3 Αλλα αμα κανεις compromise βολεύεσαι
Alejandro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Γενικά σαν media player δεν είναι και το απόλυτο εργαλείο το ps3 Αλλα αμα κανεις compromise βολεύεσαι Εκεί καταλήγουμε, απλά είναι μ@λακία γιατί ακόμα και με update θα μπορούσαν να περάσουν όλους τους codecs και να γίνει ησυχία..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.