Προς το περιεχόμενο

Unsupported data στο PS3

Alejandro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποια αρχεία video (divx, avi) το PS3 δεν τα αναγνωρίζει καθόλου και ψάχνοντας στο google δεν βρήκα λύση ούτε βέβαια ήξερε κάποιος να πει τι ακριβώς φταίει και δεν τα αναγνωρίζει.

Μήπως εδώ ξέρει κανείς τίποτα;

Δημοσ.
Κάποια αρχεία video (divx, avi) το PS3 δεν τα αναγνωρίζει καθόλου και ψάχνοντας στο google δεν βρήκα λύση ούτε βέβαια ήξερε κάποιος να πει τι ακριβώς φταίει και δεν τα αναγνωρίζει.

Έχω την εντύπωση πως πρέπει να χρησιμοποιήσεις κωδικοποίηση XVid για να μπορέσει να στα διαβάσει.

Μπορείς αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις έναν free converτορα όπως το Format Factory που κάνει πολύ καλή δουλειά κι έτσι θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τα αρχεία σου.

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος??Μια χαρα τα αναγνωριζει.Οταν μαλιστα τρεχω ταινια divx μου εμφανιζει και το σημα DIVX Video οταν ξεκιναει η ταινια.Κατι λαθος κανεις.

Δημοσ.

Και εμένα τα περισσότερα τα αναπαράγει κανονικά και εμφανίζει και το σήμα DivX, απλά τώρα τελευταία σε κανα δυο μου έβγαλε "unsupported data".

@othon.gr: θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!

Δημοσ.

PS3 media server για streaming απο pc

Αν βλέπεις HD θέλει wired σύνδεση

Τα υπόλοιπα μου τα παίζει και απο wireless

Γενικά σαν media player δεν είναι και το απόλυτο εργαλείο το ps3

Αλλα αμα κανεις compromise βολεύεσαι

Δημοσ.

Γενικά σαν media player δεν είναι και το απόλυτο εργαλείο το ps3

Αλλα αμα κανεις compromise βολεύεσαι

Εκεί καταλήγουμε, απλά είναι μ@λακία γιατί ακόμα και με update θα μπορούσαν να περάσουν όλους τους codecs και να γίνει ησυχία..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...