Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Μητρικής(μεγάλο)

nikolakisgk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Έχω ένα pc και μια μέρα που πήγα να αλλάξω το logon της μητρικής (δηλαδη όταν φορτώνη) και έκανα restart μετά δεν έδειχναι τίποτα και σε λίγα δευτερόλεπτα έκανε μπιπ μπιπ και συνέχιζε.(δεν ήταν συνεχώμενο το μπιπ)

Δεν ξέρω πια μητρική έχω το έχω ψάξει πολύ.

Το pc ήταν έτοιμη σύνθεση και λέγεται hp pavilion a6424.gr

Δημοσ.

τι ενοεις ακριβως οταν λες πήγα να αλλάξω το logon της μητρικής?

τις μνημες τις κοιταξες μηπως τις ξεκουμπωσες?

Δημοσ.

εφοσον δεν θα εχεις προβλημα με την εγγυηση σου, ανοιξε το κουτι, εντοπισε την μπαταριουλα πανω στην μητρικη σου, βγαλε το καλωδιο απο το τροφοδοτικο σου(την πριζα δλδ) πατα μια το κουμπι να αναψει ωστε να φυγει οτι ρευμα εχει μεσα και επειτα βγαλε την μπαταρια για 30-60 δευτερα

μετα ξαναβαλτη,δωσε ρευμα και αναψε τον

http://e.imagehost.org/view/0177/1_40

Δημοσ.
εφοσον δεν θα εχεις προβλημα με την εγγυηση σου, ανοιξε το κουτι, εντοπισε την μπαταριουλα πανω στην μητρικη σου, βγαλε το καλωδιο απο το τροφοδοτικο σου(την πριζα δλδ) πατα μια το κουμπι να αναψει ωστε να φυγει οτι ρευμα εχει μεσα και επειτα βγαλε την μπαταρια για 30-60 δευτερα

μετα ξαναβαλτη,δωσε ρευμα και αναψε τον

http://e.imagehost.org/view/0177/1_40

Τι θα καταφέρω με αυτό?

Πώς κάνω να χαθεί το bios.Και μετά να λειτουργεί το pc.

Δημοσ.
θα ξεχάσει τι του εκανες με λιγα λογια..

νομιζω και την ωρα

Ακριβώς αυτό θέλω.

Γίνεται:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Δημοσ.

Mπορείς να μας πεις με ποιο πρόγραμμα έβαλες το logo? Και τι άλλο σου ζητούσε για να γίνει αυτό; Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η διαδικασία ή έμεινε στην μέση;

Edit:

Αυτή την μητρική έχεις; Άμα ναι λέγεται IPIBL-LB.

Edit(5)2: Στην σελίδα της εταιρίας λέει και πως να κάνεις reset στο bios με το jumper (εδώ), δοκίμασε το και αυτό (έξω η πρίζα).

Η οθόνη σου γράφει τπτ σε αυτό το διάστημα ή νεκρή;

Dual bios δεν βλέπω και ανησυχώ...:fear:

Δημοσ.
Mπορείς να μας πεις με ποιο πρόγραμμα έβαλες το logo? Και τι άλλο σου ζητούσε για να γίνει αυτό; Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η διαδικασία ή έμεινε στην μέση;

Edit:

Αυτή την μητρική έχεις; Άμα ναι λέγεται IPIBL-LB.

Edit(5)2: Στην σελίδα της εταιρίας λέει και πως να κάνεις reset στο bios με το jumper (εδώ), δοκίμασε το και αυτό (έξω η πρίζα).

Η οθόνη σου γράφει τπτ σε αυτό το διάστημα ή νεκρή;

Dual bios δεν βλέπω και ανησυχώ...:fear:

cmos clear?

μήπως θα βοηθούσε?

το cmos clear ειναι το ιδιο με αυτο που ειπα εγω και ειτε με τα jumperakia ειτε με την μπαταρια το ιδιο κανεις εαν δεν κανω λαθος.

περιεγραψε μας ακριβως τι εκανες και πως για αυτη την διαδικασια. προσπαθησες bios update;;;

εαν ειναι αυτη η μητρικη σου που λεει το παιδι απο πανω κοιταξε εδω γραφει αναλυτικα πως κανεις clr cmos.

εαν προσπαθησες για bios update και εγινε καποιο λαθος τοτε κλαις την μητρικη.εαν παλι απλα προσπαθησες να αλλαξεις την εικονα των windows οταν φορτιζουν τοτε το κοιταμε αλλου

Υ.Γ.

χωρις να παρεξηγηθω οτι σε περναω για χαζο αλλα ειναι πολυ που δν γνωριζουν απο υπολογιστες καθολου και αλλα θελουν να εξηγησυν και αλλα λενε

φιλικα παντα

• 7 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...