Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα μητρικής με τροφοδοτικό?

minR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια....

Παρέλαβα σήμερα διάφορα parts για να στήσω ένα pc το οποίο και προσπαθώ εδώ και κάποια ώρα...

Το σύστημα είναι το παρακάτω:

AMD phenom II x4 955

GIGABYTE GA-770TA-UD3

THERMALTAKE W0136 TR2 RX 500W CABLE MANAGEMENT

ASUS EAH5750/2DIS/1GD5 1GB PCI-E RETAIL

KINGSTON 4GB 2x2 DDR3

Το έστησα μια χαρά αλλά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,

Η μητρική έχει πάνω 2χ4 pin power connector ενώ το τροφοδοτικό έχει 1χ4 pin power connector, το pc δείχνει ότι δουλεύει χωρίς να bootarei όμως και υποψιάζομαι ότι αυτό είναι το πρόβλημα.

Κάποια βοήθεια??????την πατήσαμε???χρειάζομαι άλλο τροφοδοτικό????

Heeeeeeeeeelp!!!

Δημοσ.

Αν εννοείς την τροφοδοσία της cpu, όχι, λογικά θα έπρεπε να δουλεύει και με ένα 4πινο.

Την extra τροφοδοσία της κάρτας την έχεις συνδέσει;

Δημοσ.

Όχι, μιλάω για την τροφοδοσία της μητρικής αν δεν κάνω και λάθος.

ΑΤΧ 12V 2x4

την τροφοδοσία την έχω συνδέσει κανονικά με ένα 6-pin που είχε και συγκεκριμένα μόνο αυτό πρόσεχα για την επιλογή του τροφοδοτικού.

Φταίει κάτι άλλο?

Δημοσ.

Ναι, την ίδια λέμε.

Δεν ξέρω αν αλλάζει από μητρική σε μητρική και από cpu σε cpu, πάντως έχω στήσει μπόλικα συστήματα με το ένα 4πινο μόνο.

Δημοσ.

δεν λέει να ξεκινήσει όμως...τι να κάνω?

αν δεν φταίει αυτό τι μπορεί να είναι..?

Δημοσ.

Τα πάντα. :P

Έχεις συνδέσει το beeper;

Ακούγεται κάποιο beep code;

Αποσύνδεσε τα πάντα από περιφερειακά κλπ. (μέχρι και keyboard mouse), και δοκίμασε μόνο με cpu - gpu - 1 dimm ram.

Δημοσ.

δεν έχει beeper....

Το ανάβω με αυτά που είπες μόνο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά πράγματα έτσι,δουλεύουν όλα (που λέει ο λόγος) δεν ακούω κάτι αφού δεν έχω beeper και δεν εμφανίζεται τπτ στην οθόνη φυσικά...

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας, αλλά τελικά το πρόβλημα βρέθηκε και δεν είχε σχέση με το mobo-τροφοδοτικό...

Οι μνήμες ήταν ελλατωματικές απο την συσκευασία.

Άργησα βέβαια να το πάρω χαμπάρι αφού δεν έχει beeper για να το ακούσω και να την ψιλιαστώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...