Προς το περιεχόμενο

ASUS O!Play HD2 : Το πρώτο media player με USB 3.0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία από τις πιο αγαπημένες κατηγορίες gadget είναι τα media players. Ήδη στην αγορά έχουν κυκλοφορήσει αξιόλογες συσκευές με πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά καλύπτοντας . Η Asus το τελευταίο χρόνο έχει παρουσιάσει και αυτή τη δική της πρόταση αν και στη χώρα μας δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο από τα 2 μοντέλα που έχει παρουσιάσει η εταιρεία.

Αυτό ελπίσουμε να αλλάξει με το O!Play HD2 το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη στη φετινή CeBIT και εντυπωσιάζει τουλάχιστον στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το Asus O!Play HD2 θα είναι το πρώτο media player που θα ενσωματώνει θύρα USB 3.0 για σύνδεση με υπολογιστή ενώ υποψιαζόμαστε ότι και ο επεξεργαστής θα είναι τελευταίας τεχνολογίας. Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν αρκετές θύρες όπως card reader για τις κάρτες μνήμης των φωτογραφικών σας μηχανών και μια eSATA θύρα. Όπως μας ενημέρωσαν, θα μπορεί να συνδεθεί με ασύρματα δίκτυα 802.11 b/g/n για streaming αναπαραγωγή βίντεο έως και 1080P κάτι που πολύ θα θέλαμε να δοκιμάσουμε.

Στο τομέα του λογισμικού αναμένεται να δούμε υποστήριξη για αρκετές διάσημες ιστοσελίδες με περισσότερη έμφαση στις cloud υπηρεσίες. Από ένα κορυφαίο media player σαν το συγκεκριμένο δε θα μπορούσε να λείπει υποστήριξη για τα πιο γνωστά formats βίντεο και ήχου όπως xvid, mkv, mp4, mov, avi, mpg, iso καθώς και mp3, ogg, dts, flac, wav κ.α Η κατασκευή του μενού βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Ελπίζουμε να το δούμε στην Ελλάδα με την ημερομηνία κυκλοφορίας να τοποθετείται για το καλοκαίρι. Το θέμα της τιμής δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν και θα πρέπει να "υπολογίζουμε προς το φράγμα των €200".

Link.png Site: Asus

post-331-129063071633_thumb.jpgpost-331-129063071659_thumb.jpg

post-331-129063071663_thumb.jpg

post-331-129063071667_thumb.jpg

Δημοσ.

εγω εχω το πρωτο o play ! απο eshop εδω και 4 μηνες.

πως δεν κυκλοφορει ελλαδα λοιπον?

κορυφαιο και παμφτηνο.85 ευρω και κανει τα παντα και εχει καθε μηνα update.

Δημοσ.

+++++++++++++10000000

για την υποστήριξη mkv.

Για να βάλουν μυαλό που ήθελαν να μας επιβάλουν mp4/wmv κτλ... ουστ.

Δημοσ.
εγω εχω το πρωτο o play ! απο eshop εδω και 4 μηνες.

πως δεν κυκλοφορει ελλαδα λοιπον?

κορυφαιο και παμφτηνο.85 ευρω και κανει τα παντα και εχει καθε μηνα update.

επειδη ψαχνω αυτο το καιρο για media player και επειδη το support ειναι σιγουρα το πιο σημαντικο κομματι (να το βρασω αμα βγαινει νεο update μια φορα το εξαμηνο), που ειναι τα updates στο site της asus? Εψαξα αλλα δεν βρηκα τπτ εκτος απο manual

Δημοσ.
επειδη ψαχνω αυτο το καιρο για media player και επειδη το support ειναι σιγουρα το πιο σημαντικο κομματι (να το βρασω αμα βγαινει νεο update μια φορα το εξαμηνο), που ειναι τα updates στο site της asus? Εψαξα αλλα δεν βρηκα τπτ εκτος απο manual

επειδη ειμαι αρρωστος με την asus,εχω τα παντα απο μητρικες μεχρι το κινητο μου,να σου πω οτι η συγκεκριμενη εταιρια εχει απιστευτο support στα προιοντα της.

ο,τι καλυτερο υπαρχει κατα την γνωμη μου.

οσον αφορα τον player,εχω το πρωτο μοντελο φυσικα απο το o play! 2 δεν εχει κυκλοφορησει ακομα.

το πηρα περι τα 85 ευρω απο το eshop και πραγματικα ειναι απιστευτο μηχανημα.

ειδικα μετα το τελευταιο firmware update.

εδω η σελιδα με το support...

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us

δεν μου το βγαζει απευθειας.

θα διαλεξεις multimedia,digital media player,o play

Δημοσ.

Η υποστηριξη ειναι μεγαλη υποθεση και οντως τα καταφερνει καλα, το θεμα ειναι να δουμε και προσιτα οικονομικα προιοντα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η asus ειναι κορυφαια εταιρια και ας λενε οτι θελουν .

για support δεν ξερω αλλα οτι εχω παρει (απο μητρικες μεχρι κατι παμφτηνα mp3) εχουν αποδειχτει σκυλια

Δημοσ.

Εφοσον ολες οι εταιρειες παιρνουν τοσο το τσιπακι ( SigmaDesigns / Realtek ) οσο και το λογισμικο και τις αναβαθμισεις απο τις ιδιες εταιρειες δεν ειναι τοσο το ποια εχει καλυτερο support αλλα ποια ανεβαζει ολα τα Updates που παιρνει απο τις δυο αυτες εταιρειες. Αλλες λοιπον το κανουν μια φορα τον μηνα μπορει και 2 και αλλες μια φορα το διμηνο πχ, αυτο εχει να κανει αποκλειστικα με το τι διορθωνει η καθε αναβαθμιση που συχνα ειναι μια λιστα με οχι και τοσο ουσιωδη θεματα.

Φυσικα μερικες εταιρειες κανουν και ενα Fine Tune με βαση το τι "προτεινουν" οι αγοραστες σε ενα Forum ( Βλεπε PopCorn Hour και HDI ) αλλα αυτο το κανουν 3-4 εταιρειες στον χωρο και η ASUS δεν ανηκει σε αυτες.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχθές αγόρασα το O!Play HD2 και θεώρησα χρήσιμο να γράψω δυο πραγματάκια για τους υποψήφιους αγοραστές.

- Ο Media Player τουλάχιστον τη δική μου TV έχει ένα θέμα με την ανάλυση. Δεν ανεβάζει από 720i/p και πάνω (όπως και ο HDP-R1).

- Είναι πιο αργός από το HDP-R1.

- Δεν παίζει DTS audio files. Δηλαδή δεν παίζει αρχεία με κατάληξη .dts.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα παιδια αυτο ισχυει δεν μπορει να παιξει στα 1080p??

και ξερει κανεις αν οντως βγαζει hd ηχο

γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτο και το xtreamer εχει κανεις να προτηνει τι απο τα 2??

ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...