Προς το περιεχόμενο

Router ΟΤΕ -> WDS με άλλο router

angelripper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα κάνω αναβάθμιση την γραμμή μου στον ΟΤΕ και σκέφτηκα να αγοράσω ( με 30 ευρώ ) το adsl router που δίνει -λογικά το baudtec.

Αν αγοράσω και ένα άλλο router που υποστηριζει WDS θα μπορέσω να συνδεθώ πάνω στο adsl router του ΟΤΕ ? η πρέπει να υποστηρίζουν και τα δυο WDS για να παίξει ?

Δημοσ.

to wds πρεπει να το υποστηριζουν και τα 2 ρουτερ.αν το ρουτερ ειναι Repeater,wireless bridge,expander τοτε μονο δεν θελει το αλλο ρουτερ να υποστηριζει wds.εγω ειχα κανει wds με 2 thomson.το υποστηριζαν και τα 2 απλα ο περιορισμος ηταν οτι επαιζε μονο με wep κλειδωμα.κατα τα αλλα το σεταρα πολυ γρηγορα αλλα δεν το εχω δοκιμασει με αλλα ροθτερ για να πω αν θα ειναι τοσο ευκολο να το σεταρεις.

Δημοσ.

Το Thomson που ανέφερες είναι το TG585 v7 ? από αυτά που δίνει ο ΟΤΕ έτσι ? μπορώ να τους πω αυτο αντι για το baudtec?

Σκέφτομαι να σεταρω κάτι τέτοιο(wds) με διαφορετικης μάρκας μηχανακια ελπίζω να μην είναι και τόσο δύσκολο.

Το TP-Link TL-WA901ND ( http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?class=wlan&pmodel=TL-WA901ND ) το έχει χρησιμοποιήσει κανείς ?

Δημοσ.

γενικως ειναι καλυτερο να παρεις κατι σε repeater παρα να μπλεξεις με wds.εμενα πετυχε με 2 thomson οπως ειπα και μονο με wep.απλα στο δευτερο ρουτερ αλλαξα Ip και εκλεισα τον dhcp.ειναι σαν transparent οποτε δεν επηρεαζει κατι στο Port forward.επαιζε μια χαρα σταθερα .το εκανα ετσι γιανα δινω στον αδερφο μου με καλωδιο ethernet αντι να παιζει wireless .το σημα ηταν πιο σταθερο απο thomson se thomson παρα απο το thomson σε usb wi fi stick.απλα και απο τα 2 ρουτερ εψαξα και βρηκα το αλλο ρουτερ και εκανα το connect πανω.τωρα τα tp link δεν τα πολυσυμπαθω αλλα αυτο που λες παιζει και σε repeater.απλα σιγουρεψου οτι μπορεις να κανει repeat πρωτοκολλο g και οχι μονο n.kai γιατι θες να κανεις wds/?θες να δωσεις καπου μακρια που δεν φτανει καλωδιο?ο οτε πρεπει να δινει ισως και το thomson και εχει wds μεσα.τωρα σε διαφορετικες μαρκες δεν το εχω δοκιμασει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...