thomas_ceid Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Γεια σας Έχω ξεκινήσει πρόσφατα να ασχολούμαι με Verilog , θα ήθελα μια μικρή βοήθεια με τον κώδικα για την εξής δημιουργία : Τoggle Flip Flop με ασύγχρονη είσοδο καθαρισμού και σύγχρονη είσοδο θέσης
Dr.Fuzzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Γεια σαςΈχω ξεκινήσει πρόσφατα να ασχολούμαι με Verilog , θα ήθελα μια μικρή βοήθεια με τον κώδικα για την εξής δημιουργία : Τoggle Flip Flop με ασύγχρονη είσοδο καθαρισμού και σύγχρονη είσοδο θέσης έχω γράψει αυτό αλλά μου εμφανίζει πρόβλημα στο compile ,μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ,να μου πει που είναι το λάθος? module toggle_ff(q,t,clock,reset,qnot); input t,clock,reset; output q,qnot; assign qnot=~q; always@(reset) begin if (reset) begin q <= 1'b0; end else if (t) begin q <= ~q; end end endmodule Τα begin-end μέσα στα if's από που σου ήρθαν; Το σωστό είναι: > reg q; ... always @ (posedge clk or posedge reset) if (reset) q <= 1'b0; else q <= d; .... Ο τρόπος που το έχεις περιγράψει ταιριάζει καλύτερα σε VHDL.
thomas_ceid Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 οκ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια εάν είναι δυνατόν ας διαγραφεί το παρόν θέμα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 οκ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια εάν είναι δυνατόν ας διαγραφεί το παρόν θέμα Μπα, ας το αφήσουμε. Μπορεί να βοηθήσει και κάποιον άλλο. ΥΓ: Η ενέργειά σου να διαγράψεις το αρχικό σου ερώτημα φανερώνει (εμμέσως πλην σαφώς) και τις όχι και τόσο αγνές σου προθέσεις. Θα σε έχουμε υπ' όψιν μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.