Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για ηχογράφηση

kprimax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιo πρόγραμμα για να ηχογραφώ τους ήχους από διάφορα sites και οποιοδήποτε ήχο γενικότερα ακούγεται από τον υπολογιστή?

Δημοσ.

Πείτε μου τις ρυθμίσεις για το Audacity για να κάνω αυτήν την δουλειά ( record what you hear).

Έχω κάρτα ήχου sound blaster και λειτουργικό windows 7, To ρωτάω γιατί αυτή η επιλογή δεν υπάρχει (record what you hear).

Δημοσ.
Πείτε μου τις ρυθμίσεις για το Audacity για να κάνω αυτήν την δουλειά ( record what you hear).

Έχω κάρτα ήχου sound blaster και λειτουργικό windows 7, To ρωτάω γιατί αυτή η επιλογή δεν υπάρχει (record what you hear).

Μίνι οδηγός:

* Δεξί κλικ στο εικονίδιο του ήχου την system tray.

* κλικ στο Recording devices (Συσκευές ηχογράφησης).

* δεξί κλικ σε κάποιο κενό σημείο μέσα στο κύριο παράθυρο και τσεκάρεις το "show disable devices".

* Επέλεξε το Stereo Mix (Seven) ή Wave Out Mix (Vista) στα ελληνικά αναφέρετε αν δεν κάνω λάθος ως "Στερεοφωνική Μείξη" και πάτα το κουμπί "Set default".

* Άνοιξε το Audacity και πήγαινε "Edit->Preferences" και στην καρτέλα "Audio I/O" στο "Recording" βάλε "Στερεοφωνική μείξη" και "2 Stereo" και κάνε "OK".

* Τέλος πατάς το κουμπί του "Record" για να εγγράψεις.

Δες τον οδηγό "Ρυθμίσεις για την εγγραφή ήχου ιστοσελίδων με το Audacity (video)", από εδώ (Guides->Other Guides).

Δημοσ.

Στο Recording devices αυτό βλέπεις

giasite.jpg

και έχω τσεκάρει την κάρτα αλλά και πάλι δεν δουλεύει.

Επίσης στα preferences στο Audio I/O υπάρχουν αυτές οι επιλογές

site2k.jpg

και έχω τσεκάρει πάλι την κάρτα και πάλι τίποτα.

Δημοσ.

Έκανες αυτό το βήμα;

* δεξί κλικ σε κάποιο κενό σημείο μέσα στο κύριο παράθυρο και τσεκάρεις το "show disable devices".

Δες τον οδηγό "Ρυθμίσεις για την εγγραφή ήχου ιστοσελίδων με το Audacity (video)", από εδώ (Guides->Other Guides).

Δημοσ.
Έκανες αυτό το βήμα;

Το έκανα αυτές είναι όλες οι devices θα δω και τους οδηγούς που προτείνεις και βλέπουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...