kprimax Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιo πρόγραμμα για να ηχογραφώ τους ήχους από διάφορα sites και οποιοδήποτε ήχο γενικότερα ακούγεται από τον υπολογιστή?
esertas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 To soundtrax της Nero. To Wavelab για επαγγελματικό.
the_eye Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Και το audacty είναι μια καλή επιλογή, open source και δωρεάν
kprimax Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας και το χρόνο που διαθέσατε.
peravrexei Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Εγώ βρήκα λύση , όσο αφορά την εγγραφή τραγουδιών από youtube, με το Freecorder Toolbar. Είναι συμβατό και με τα 7
vag3d Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Audacity +1 και απο εμενα. Sent from my iPhone using Insomnia.app
peravrexei Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Πείτε μου τις ρυθμίσεις για το Audacity για να κάνω αυτήν την δουλειά ( record what you hear). Έχω κάρτα ήχου sound blaster και λειτουργικό windows 7, To ρωτάω γιατί αυτή η επιλογή δεν υπάρχει (record what you hear).
micos000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Το Record what you hear δεν ορίζεται από το Audacity αλλά από την επιλογή για συσκευή εγγραφής που έχεις στο σύστημά σου.
kastel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Πείτε μου τις ρυθμίσεις για το Audacity για να κάνω αυτήν την δουλειά ( record what you hear).Έχω κάρτα ήχου sound blaster και λειτουργικό windows 7, To ρωτάω γιατί αυτή η επιλογή δεν υπάρχει (record what you hear). Μίνι οδηγός: * Δεξί κλικ στο εικονίδιο του ήχου την system tray. * κλικ στο Recording devices (Συσκευές ηχογράφησης). * δεξί κλικ σε κάποιο κενό σημείο μέσα στο κύριο παράθυρο και τσεκάρεις το "show disable devices". * Επέλεξε το Stereo Mix (Seven) ή Wave Out Mix (Vista) στα ελληνικά αναφέρετε αν δεν κάνω λάθος ως "Στερεοφωνική Μείξη" και πάτα το κουμπί "Set default". * Άνοιξε το Audacity και πήγαινε "Edit->Preferences" και στην καρτέλα "Audio I/O" στο "Recording" βάλε "Στερεοφωνική μείξη" και "2 Stereo" και κάνε "OK". * Τέλος πατάς το κουμπί του "Record" για να εγγράψεις. Δες τον οδηγό "Ρυθμίσεις για την εγγραφή ήχου ιστοσελίδων με το Audacity (video)", από εδώ (Guides->Other Guides).
peravrexei Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Στο Recording devices αυτό βλέπεις και έχω τσεκάρει την κάρτα αλλά και πάλι δεν δουλεύει. Επίσης στα preferences στο Audio I/O υπάρχουν αυτές οι επιλογές και έχω τσεκάρει πάλι την κάρτα και πάλι τίποτα.
kastel Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Έκανες αυτό το βήμα; * δεξί κλικ σε κάποιο κενό σημείο μέσα στο κύριο παράθυρο και τσεκάρεις το "show disable devices". Δες τον οδηγό "Ρυθμίσεις για την εγγραφή ήχου ιστοσελίδων με το Audacity (video)", από εδώ (Guides->Other Guides).
peravrexei Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Έκανες αυτό το βήμα; Δες τον οδηγό "Ρυθμίσεις για την εγγραφή ήχου ιστοσελίδων με το Audacity (video)", από εδώ (Guides->Other Guides). Το έκανα αυτές είναι όλες οι devices θα δω και τους οδηγούς που προτείνεις και βλέπουμε.
peravrexei Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δυστυχώς δεν ξέρω γιατί δεν γίνετε τίποτα ίσως φταίνε τα 7 θα συναιχίσω με το Freecorder ευχαριστώ για την βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.