Προς το περιεχόμενο

Panasonic TXP42U10 499€ electroworld

Spyros7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Όχι σε όλες τις προσφορές.

Αντικαταβολή μάλλον έχεις δίκιο , αλλά έχω πάρει με παραλαβή από κατάστημα : εξωτερικό σκληρό , Usb sticks , καφετιέρα , ακουστικά κ.α , όλα σε προσφορές web .

Και εγω ειχα παρει ενα κινητο πριν 6 μηνες με παραλαβη απο καταστημα, και τα flashακια πιο μετα απο το electro αλλα απο τοτε οποτε ηθελα να παρω κατι (3-4 φορες) ΟΛΑ παντα μου τα βγαζει να ειναι ΜΟΝΟ "παραδοση στο χωρο σας" (οπως και το GPS που ηταν το μονο που τελικα παρηγγειλα αφου και εγω ειμαι "fun" του να το βλεπεις πριν το πληρωσεις για να μην τρεχεις μετα.) Και αλλα 2-3 που δοκιμασα χθες πριν το ποσταρω, ολα ετσι εβγαιναν.

Και για την αντικαταβολη δεν εχω μαλλον δικιο, δυστυχως εχω δικιο, παραδοση κανει μονο με πιστωτικη. Το λεει και στους ορους.

ΥΓ (ασε που πολλοι που εκαναν παραγγελιες πχ φλασακια με παραλαβη απο καταστημα και παλιοτερα θυμαμαι με τους σκληρους verba 1ΤΒ στον Κωτσο πηγαν και πηραν τα τρια τους, αφου δεν πηγαν πρωι πρωι σαν εμας... Δεν μεταφερουν απο καταστημα σε καταστημα με αλλα λογια, ενω θυμαμαι πως οσοι παρηγγειλαν τα φλασακια με παραδοση στον χωρο τους τα πηραν.)

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...