default Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Γιατί το ποστ του jabar είναι πριν ένα μήνα ... Χα, χα, χα ουτε καν το προσεξα.... Φιλε μου εχεις δικιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Την παράγγειλα σήμερα με 12 άτοκες και δωρεάν παράδοση στο χώρο μου. Πολύ καλή τιμή για μια άπαιχτη τηλεόραση, λέτε να μου στείλουν καμμιά εκθεσιακή; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulkeeper4 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Την παράγγειλα σήμερα με 12 άτοκες και δωρεάν παράδοση στο χώρο μου. Πολύ καλή τιμή για μια άπαιχτη τηλεόραση, λέτε να μου στείλουν καμμιά εκθεσιακή; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app καλοθεατη! η δωρεαν παραδοση ειναι μονο για εντος αττικης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 καλοθεατη! η δωρεαν παραδοση ειναι μονο για εντος αττικης? Για όλη την Ελλάδα απ´ότι μου είπαν... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptroupis2 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Καλημέρα, την έκανα κ εγώ την αγορά. ηρθε σε 5 ημέρες με ΣΚ ενδιάμεσα. Η tv είναι super και δεν ειναι απο εκθέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakisCE Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 πάρτε παιδιά, όσο προλαβαίνετε (εγώ την τσίμπησα την πρώτη φορά που βγήκε στα 499, πριν κανένα μήνα.. παράδοση έγινε σε 3-4 μέρες, δωρεάν) η TV είναι κορυφαία επιλογή για την τιμή της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ladhm Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Την παράγγειλα σήμερα με 12 άτοκες και δωρεάν παράδοση στο χώρο μου. Πολύ καλή τιμή για μια άπαιχτη τηλεόραση, λέτε να μου στείλουν καμμιά εκθεσιακή; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app ΟΧΙ. όταν μου την έφεραν το πρώτο πραγμα που έκανα ηταν να τσέκαρα απο το secret service menu τις ώρες λειτουργίας και πόσες φορές έχει ανοίξει και ολα καλα. Πάντως καλού κακού σου προτείνω να κάνεις το ίδιο Η προσφορά is back on Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Την παράγγειλα σήμερα με 12 άτοκες και δωρεάν παράδοση στο χώρο μου. Πολύ καλή τιμή για μια άπαιχτη τηλεόραση' date=' λέτε να μου στείλουν καμμιά εκθεσιακή; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο για να δω πότε θα έρθει. Μου είπαν σε 10 μέρες! Έχουν περάσει άλλες 4, πάμε στις 14 απο τις 7 που υπόσχονται στο site. Το ποσό εννοοείται έχει χρεωθεί ολοκληρο στην πιστωτική μου απο την πρώτη μέρα.... Άντε να δούμε... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 9-3-2010Καλη η τηλεοραση αλλα πολυ κακο το μαγαζι! Αντε τωρα να δωσεις με καρτα τα 500 ευρω και μετα να σου κανουν τον κινεζο και να τρεχεις! Εχουν δηθεν παραδοση δωρεαν σε 7 ημερες. Εδω και 20 μερες εχω πληρωσει ενα GPS και ουτε ενα τηλεφωνο δεν με εχουν παρει - κανουν πραγματικα την παπια! Τους εχω παρει 5 φορες και ακομα περιμενω! Παιρνουν τα λεφτα και μετα γι αυτους ειναι προφανως ολοκληρωμενη η παραγγελια!! Μην σας τυχει!! 16-4-2010Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο για να δω πότε θα έρθει. Μου είπαν σε 10 μέρες! Έχουν περάσει άλλες 4, πάμε στις 14 απο τις 7 που υπόσχονται στο site. Το ποσό εννοοείται έχει χρεωθεί ολοκληρο στην πιστωτική μου απο την πρώτη μέρα.... Άντε να δούμε... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Εγω, στην ιστορια με το GPS, περιμενα 30 μερες για να μου στειλουν ενα απαραδεκτο εκθεσιακο κοματι με συσκευασια και περιεχομενο σε ΑΠΑΙΣΙΑ κατασταση, που περα απο αυτο, ελειπαν τα μισα πραγματα (touch pen, βιδες απο την βαση, σπασμενος -κυριοκλεκτικα- φορτιστης που δεν δουλευε)... Μαλιστα μου ειχαν "ορκιστει" πριν το στειλουν (σε τηλεφωνικη μου ερωτηση οταν μου ειπαν οτι βρηκαν κοματι επειδη την περιμενα την μαμακια τους) οτι ειναι σφραγισμενο !!! Ειπαμε, μην σας τυχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δεν είναι μη σου τύχει. Είναι αφού έχει τύχει σε αρκετούς, το μαγαζί είναι αναξιόπιστο. Άρα ποτέ αγορές από αυτούς. Ή μόνο με αντικαταβολή και έλεγχο του πακέτου κατά την παραλαβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panasim Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Αγοραζεται μονο με παραδοση σε κοντινο μαγαζι ακόμα και του κωτσου Συνηθως πασαρουν πρωτα τα εκθεσιακα και αν δεν εχουν αποθεμα τα επιστρεφομενα απο πελατες . Αν ειναι ελαττωματικό τα αλαζουν αμέσως Ετσι πουλάνε το ακριβότερο εκτός προσφοράς ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δεν είναι μη σου τύχει. Είναι αφού έχει τύχει σε αρκετούς, το μαγαζί είναι αναξιόπιστο. Αυτο δεν λεω απο πανω ενα μηνα πριν; Ή μόνο με αντικαταβολή και έλεγχο του πακέτου κατά την παραλαβή. Αγοραζεται μονο με παραδοση σε κοντινο μαγαζι ακόμα και του κωτσου Συνηθως πασαρουν πρωτα τα εκθεσιακα και αν δεν εχουν αποθεμα τα επιστρεφομενα απο πελατες . Αν ειναι ελαττωματικό τα αλαζουν αμέσως Ετσι πουλάνε το ακριβότερο εκτός προσφοράς ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Δεν γινεται αντικαταβολη ουτε παραλαβη απο καταστημα στις προσφορες web του Κωτσοworld... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jofapc Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 οποιος την παραγγειλε και δεν την θελει του την αγοραζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulkeeper4 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 οποιος την παραγγειλε και δεν την θελει του την αγοραζω την παρηγγειλα εγω την εβδομαδα που μας περασε αλλα ηταν σε εκρεμμοτητα γιατι ειχα καποιο προβλημα με την πιστωτικη/τραπεζα μου...τεσπα ,ζητησα ακυρωση μεσω mail το σαββατο..δεν μου απαντησαν ακομα..αυριο θα παρω τηλ..... αν τη θες,στειλε κανα π.μ να μιλησουμε κ να κανονισω να την στειλουν απευθειας σε εσενα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δεν γινεται αντικαταβολη ουτε παραλαβη απο καταστημα στις προσφορες web του Κωτσοworld... Όχι σε όλες τις προσφορές. Αντικαταβολή μάλλον έχεις δίκιο , αλλά έχω πάρει με παραλαβή από κατάστημα : εξωτερικό σκληρό , Usb sticks , καφετιέρα , ακουστικά κ.α , όλα σε προσφορές web . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.