Προς το περιεχόμενο

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων - 3D

panosp1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς είναι απογοητευτική. Αν δεν έπαιζε ο Ντέπ και δεν το είχε σκηνοθετήσει ο Μπάρτον, μάλλον δεν θα γινόταν καν αναφορά.

Κρίμα, γιατί ήταν πολλά υποσχόμενη. Θα ήθελα να έχουν γυρίσει την πραγματική Αλίκη και όχι την επιστροφή της. Νομίζω θα ήταν πιο γεμάτη και πιο πλούσια η ταινία.

Anyway, θα επανορθώσει ο Μπάρτον, δεν τον φοβάμαι. :P

και τον συνοδό μου τον πήρε ο ύπνος.

Ε, καλά, δεν είναι για να σε πάρει και ο ύπνος. Μήπως τον είχες ξεθεώσει λίγο πριν πάτε σινεμά? :P

Δημοσ.
Γλουπ!

Ε, τι να πω, τουλάχιστον εμένα δε μου αρέσει ο Κάμερον..

Ουτε εμενα,αρα ταιριαζουμε :P

Παντως καθιστε να δειτε τα end credits.ειναι το καλυτερο 3D visual κομματι της ταινιας.

Δημοσ.

Καλή είναι η ταινία, απλά θα την ήθελα πιο σκοτεινή. Ίσως ο Burton φοβήθηκε μην του αποκλείσουν μέρος του κοινού λόγω ακαταλληλότητας.

Από όσο ξέρω αυτή τη στιγμή προβάλλεται 3D στα Ster του Ιλίου, στα Cinepolis της Γλυφάδας και στο Αθήναιον.

Δημοσ.

Ασχετο,

Σημερα εμαθα οτι δεν ειναι adaption της ιστοριας του Καρολ αλλα μια υποτιθεμενη συνεχεια του παραμυθιου. Παλι καλα που δεν πηγα να τη δω δηλαδη. :lol:

Δημοσ.

ε ναι,sequel ειναι των δυο βιβλιων του Καρολ. Και ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε και καινουργιο σηκουελ μετα της επιτυχιας της ταινιας. Φαντασου,καταφερανε να κανουμε και την Αλικη franchise.

Δημοσ.
Ρε παιδιά, σόρι κιολας, αλλά μ' αυτά που διαβάζω θέλω να τη δω (δεν ξέρω αν θα είναι στο σινεμά, πάντως σίγουρα 3D αποκλείεται να είναι) απλά και μόνο για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι αν είναι τόσο χάλια =D :P

E δεν ειναι "τοσο χαλια", απλα προσωπικα περιμενα ποιο πολλα λογο Μπαρτον...

Παντως καθιστε να δειτε τα end credits.ειναι το καλυτερο 3D visual κομματι της ταινιας.

Το ξερα δεν επρεπε να φυγω αμεσως, με φαγαν οι ατιμοι και την καναμε ομως :mad:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η ταινία απευθύνεται σε πολύ μικρές ηλικίες. Ρηχή σε όλους τους τομείς, αδιάφορη σε όλους τους τομείς. Ο Johny Depp ωραίος ηθοποιός αλλα δυστυχώς δεν ξέρει να επιλέγει ταινίες. Ειδικά οι τελευταίες Πειρατές το 2 και το 3, το Public Enemy και η Αλίκη είναι αστείες. Θα μπορούσε να μεγαλουργήσει αλλα μαλ@κίζεται... 4/10 (με δυσκολία δεν την έβγαλα πρίν το τέλος)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...