Προς το περιεχόμενο

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων - 3D

panosp1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγε κανείς να το δεί στο Αθήναιον; Το 3D του είναι το ιδιο με του Mall Village αίθουσα 2 ;

Δεν μπορώ να παω μέχρι αυριο, πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω αν θα συνεχισει να παίζετε απο Πέμπτη και μου είπαν οτι το πρόγραμα βγαίνει Πέμπτη πρωί. Λιγο λολ μου ακούστηκε αυτο αλλά τεσπα....

Δημοσ.

Το 3d ειναι πολυ μετριο(γενικα,διχως αυτο θα ηταν καλυτερο σαν θεαμα το εργο ισως-καμια σχεση με αβαταρ δλδ η χρηση του 3d) και γενικα η ταινια,ειναι ηλικιες για κατω των 10....φανς των Ναρνια και λοιπων ισως την παλεψουν λιγο..οι υπολοιποι,ουτε σε dvd....α,και δεν ειναι Τιμ Μπαρτον,ειναι Ντισνεη...

Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι να το δω σε 3D αλλά από βδομάδα που θα 'χει ξεπήξει λίγο η κατάσταση. Θέλω να πιστεύω ότι θα αξίζει τον κόπο...

• Moderators
Δημοσ.
Στη Θεσσαλονίκη ρε παιδιά το παίζει πουθενά 3D? Είναι δυνατόν να το έχει μόνο Αθήνα?

Eιχα την εντυπωση πως επαιζε στο cosmos.Και να παιζει ομως μ αυτα που διαβαζω,δυσκολο να την δω.

Δημοσ.

Εγώ την είδα. Ταλαιπωρήθηκα απερίγραπτα και τον συνοδό μου τον πήρε ο ύπνος.

Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που δεν μου άρεσε.. Για να το θέσω πιο σωστά μάλλον δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι που να μου άρεσε. Κουραστική, αν δεν τη δείτε σε 3D (που διατηρώ κάποιες αμφιβολίες σχετικά με το αν αξίζει και τα 12 ευρώ) καλύτερα να περιμένετε DVD. Ή τηλεφωνάκι στο θείο. Ή στο σταρ παρασκευή βράδυ σε 2 χρόνια.

Δημοσ.
Εγώ την είδα. Ταλαιπωρήθηκα απερίγραπτα και τον συνοδό μου τον πήρε ο ύπνος.

Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που δεν μου άρεσε.. Για να το θέσω πιο σωστά μάλλον δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι που να μου άρεσε. Κουραστική, αν δεν τη δείτε σε 3D (που διατηρώ κάποιες αμφιβολίες σχετικά με το αν αξίζει και τα 12 ευρώ) καλύτερα να περιμένετε DVD. Ή τηλεφωνάκι στο θείο. Ή στο σταρ παρασκευή βράδυ σε 2 χρόνια.

Μάστα... Δηλαδή όχι DVD, ούτε σινεμά δεν αξίζει λες, ε; Μπορείς μήπως να τη συγκρίνεις με κάποια άλλη ταινία (απλά για να δω με τι μοιάζει περισσότερο);

Δημοσ.

Με Narnia μοιαζει, Pεrcy Jackson,Εragon,dark seeker και παρομοια τετοιου ειδους παραμυθια για μικρες ηλικιες(που σχεδον ολα τα βρηκα και καλυτερα ε).....πραγματικα πολυ κακη ταινια...τι λεμε τωρα,χωνει και Αβριλ Λαβιν μολις τελειωσει,εμετος λεμε...

Δημοσ.

Ναι, και σκέψου ότι είμαι (σχετικά) Μπάρτον φανγκερλ, δηλαδή κάτι σκαθαροζούμιδες και τέτοια τα λατρεύω, σε αυτό βαρέθηκα περισσότερο από το Corpse Bride. Που εντάξει το Corpse Bride δεν ήταν και ΤΟΣΟ βαρετό. Σκέψου ότι ΟΥΤΕ Ο ΤΖΟΝΥ δεν την έσωσε στα μάτια μου.

Πόσο ακόμη να ρίξω την αξιοπρέπειά μου για να μην τη δείτε, μέσα σε ένα πόστ έχω αποδεχτεί ότι είμαι Μπάρτον φανγκερλ και Τζόνυ φανγκερλ. ='(

Δημοσ.

Ε, τι να πω, τουλάχιστον εμένα δε μου αρέσει ο Κάμερον..

Εεεε, αυτο ηταν χτυπημα κατω απο την ζωνη :lol::lol:

ontopic

την ειδα και εγω, σε 3d. δεν ηταν αυτο που περιμενα, το pshyco tim burton remake. Μολις ειδα το "Disney" στην αρχη απογοητευτηκα...

Δημοσ.

Ρε παιδιά, σόρι κιολας, αλλά μ' αυτά που διαβάζω θέλω να τη δω (δεν ξέρω αν θα είναι στο σινεμά, πάντως σίγουρα 3D αποκλείεται να είναι) απλά και μόνο για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι αν είναι τόσο χάλια =D :P

Δημοσ.

not bad... πολυ καλή ατμόσφαιρα για παραμυθακι...

imho πάντα. Η αλήθεια είναι οτι θα ΗΘΕΛΑ να είναι περισσότερο σαν το παιχνίδι American McGee's Alice αλλά γνωρίζοντας ότι η ταινία είναι disney δε με χάλασε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...