triggerman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μηπως γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα τυπου textedit αλλα με την δυνατοτητα να κανει highlight εντολες κωδικα?(με διαφορετικο χρωμα για τις εντολες κτλ) Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmichal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μηπως γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα τυπου textedit αλλα με την δυνατοτητα να κανει highlight εντολες κωδικα?(με διαφορετικο χρωμα για τις εντολες κτλ)Ευχαριστω το smultron έχω εγώ και κάνει αυτή τη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δυστυχώς ο developer του smultron το έχει εγκαταλείψει. Προσωπικά χρησιμοποιώ textwrangler και aquamacs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Για τι κώδικα μιλάς? VIM τα καλύπτει όλα πιστεύω. Αν φοβάσαι την κονσόλα, έχει και το gVim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Σε κονσόλα εγώ θα πρότεινα emacs. Αυτόν χρησιμοποιώ στη δουλιά, έχω μάθει τα shortcuts και με βολεύει μια χαρά. Για window editor, έχω δει πως ο Smultron κάνει highlight τον κώδικα, αλλά δεν τον χρησιμοποιώ για να ξέρω περισσότερες λεπτομέριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.