Προς το περιεχόμενο

Ποιά οθόνη στις 24'??

agelosLX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Σάββατο είχα πάει μια βόλτα από το πλαίσιο αργυρούπολης και είδα ότι πουλούσαν την samsung T240 και η αλήθεια είναι ότι ψήθηκα για 1920χ1200(16:10)...απλώς το θέμα είναι οτι είναι κάπως παλιά πλέον και από ότι βλέπω δεν κυκλοφορούνε 16:10 24άρες..

Εν πάσει περιπτώσει τι θα μου προτείνατε σε 24άρα?? Να πάω για την Τ240 ή υπάρχει και κάποια άλλη ενδιαφέρουσα πχ αυτή(http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2486L-PF-LED-Monitor-24.htm) budget 250ευρώ

Δημοσ.

εγω θα λεγα AYTHN http://www.multirama.gr/products/product?pid=0448340&catid=030100 η αυτήν http://www.multirama.gr/products/product?pid=0432380&catid=030100 λογω εταιρειας (εχω μια 940bw 3 χρονια τωρα και δεν ειχα ουτε προβληματα ουτε τιποτα + 1 46B8000 LED που πεταει στο σαλονι) και καλης κατασκευης. ποσο την πουλανε στο μαγαζι? η lg την ειδα στα 283 απο INTERNET.

Δημοσ.

Καλημερα. Ψαχνω κ εγω να αγορασω οθονη αυτο τον καιρο ..

Εχω κατι αποριες..

Πως λεγετε ο τυπος οθονης που εχουν τα μακ ?(που ειναι σαν τζαμι γυαλιστερη)

Αν μπορει κανεις να μου προτεινει μια τετοια

Δημοσ.
@ Alexissssss

Ρε φίλε έτσι γουστάρω!! Λογαριασμό θα σε δώσω αν θα πάρω πάλι ΤΝ??:):)

:confused::confused::fear::fear::fear::cry::cry::cry:

:P

---------- Προσθήκη στις 14:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:50 ----------

Καλημερα. Ψαχνω κ εγω να αγορασω οθονη αυτο τον καιρο ..

Εχω κατι αποριες..

Πως λεγετε ο τυπος οθονης που εχουν τα μακ ?(που ειναι σαν τζαμι γυαλιστερη)

Αν μπορει κανεις να μου προτεινει μια τετοια

Ο τυπος του πανελ που εχουν τα λαπτοπ και γυαλιζει ονομαζεται glossy Και νομιζω πως εχει λιγο καλυτερα χρωματα αλλα δεν συστινεται οταν απεναντι υπαρχει πηγη φωτος γιατι θα ανακλωντα τα παντα :-)

Δημοσ.

elise ποσες οθονες ξερεις 24 ιντσων που δεν εχουν ΤΝ panel, αξιζουν, και ειναι κοντα στο budget των 250 ευρω του φιλου μας? :shifty::X:whistle::confused:;)

Δημοσ.

η Τ240 είναι παλιό μοντέλλο της Sasmung , περίπου διετίας , και είναι μακράν το καλύτερο μοντέλλο που έχει κυκλοφορήσει στην κατηγορία των 24" με ΤΝ panel . Από τα τελευταία μοντέλλα που έρχονται με άναλυση 1920χ1200, (imo πολύ σημαντικό) . Επειδή έχω το συγκεκριμένο μοντέλλο (σαν τρίτο Monitor) και αν θέλεις την προσωπική μου άποψη , είναι πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του . Στην αρχή με είχε προβλήματίσει(θετικά) η πολύ καλή ποιότητα απεικόνισης των χρωμάτων , δεδομένου ότι είναι ΤΝ , και το είχα ψάξει στο δκτυο , υποπτευόμενος ότι χρησιμοποιεί κάποιο LUT για την απόδοση των χρωμάτων . Τελικά , βρήκα ότι η Samsung δεν έχει ενσωματώσει κάποιο LUT , απλά ακολουθώντας τους κλασσικούς παλιούς μηχανισμούς αναπαραγωγής χρώματος πετυχαίνει ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα .Εξυπακούεται ό,τι συστήνεται ανεπυφύλακτα για hard core players .

Το μόνο που θα πρέπει να σε κάνει λίγο επιφυλακτικό , είναι το πως μπόρεσε το πλαίσιο να βρεί κομμάτια , αφού η παραγωγή του έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό . Μήπως είναι refurbished?

Δημοσ.

οπως ειπε και ο evκar το Τ240 ειναι μακραν το καλυτερο στην κατηγορια με ΤΝ αλλα εχει σταματησει η παραγωγη του. το θεμα ειναι τι θελει ο φιλος και τι του αρεσει. αν του αρεσει θα το παρει αν και ο evκar με εβαλε σε σκεψεις για το που βρηκε τα κομματια το plaisio..... χμμμμμμμμμμμμμμμ:whistle::fear::rolleyes::eek::shifty:

---------- Προσθήκη στις 17:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:38 ----------

τα λεμε αργοτερα παιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...