i love rock Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Παιδιά καλησπέρα τι κάνουμε όλα καλά .... Ασ περάσω στο πρόβλημα μου ...Εχω windows 7 64 bit ultimate και από τότε που τα εγκατέστησα παρατήρησα το παρακάτω πρόβλημα . Όταν βάζω κάποιο εξωτερικό δίσκο η κάποιο Usb stick και θέλω να το κάνω ασφαλή κατάργηση τα windows δεν μου απενεργοποιούν την εξωτερική συσκευή .Με αποτέλεσμα ο εξωτερικός δίσκος να συνεχίζει να δουλεύει παρόλο που έχω κάνει ασφαλή κατάργηση .Αυτό το πρόβλημα δεν το είχα στα xP όπου εκεί όταν πατούσα ασφαλή κατάργηση έσβηνε κανονικότατα τον εξωτερικό δίσκο ....Προσπάθησα να λύσω το θέμα μέσα από πολλά foroums αλλά δεν τα κατάφερα .... Το πρόβλημα που μου βγάζει είναι το παρακάτω Windows cannot use this hardware device because it has been prepared for "safe removal", but it has not been removed from the computer. (Code 47) Προσπαθώ να κάνω troubleshoot αλλά τίποτα .Οι drivers των usb που έχω περασμένους είναι οι 6,1,7600,16385 και είναι του 2006 .Κάνω Update και δεν μπορεί να βρει πιο καινούριους ....Το έχει συναντήσει αυτό το πρόβλημα κάποιος στα windows 7 ? Να σας πω ότι δεν χρησιμοποιω κάποι Hub ευχαριστώ .
micos000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Drivers για usb δεν βάζεις σε λειτουργικό από xp και πάνω. Ότι χρειάζεται υπάρχει στο λειτουργικό. Ίσως γι αυτό έχεις πρόβλημα. Απεγκατέστησε ότι usb drivers έβαλες και δες τι γίνεται.
micos000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Τους USB Drivers. Δεν έχουν uninstaller; Δες με το Revo Uninstaller μήπως σου το επιτρέψει.
ChangeAllNow Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Στη Διαχείριση Συσκευών-Μονάδες δίσκων-ιδιότητες usb device-πολιτικές τσέκαρε το γρήγορη κατάργηση και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς το "Ασφαλής κατάργηση...".
i love rock Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Στη Διαχείριση Συσκευών-Μονάδες δίσκων-ιδιότητες usb device-πολιτικές τσέκαρε το γρήγορη κατάργηση και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς το "Ασφαλής κατάργηση...". έκανα αυτό που μου είπες αλλά δεν έχει κάποια διαφορά ...Το ίδιο πρόβλημα έχω ...δεν απενεργοποιεί τον εξωτερικό δίσκο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.