Προς το περιεχόμενο

ti kalo me jupnhse shmera? many pics!

pyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

h daneza! hehehehehhe (ops la0os forum...ehm)

gia na mou pei oti me zeitaei kapoios gia na upograpsw

kati xartia, gia ena kouti pou hr0e!

kai ti na einai? h alpha 8942 kai to cube case! :grin:

fotos dika mou den exw akomi, pantos to couti rocks!

Δημοσ.

Αν είναι έτσι ρε Edgar, τότε εγώ θα έκανα overclocking στον athlon της, θα έβγαζα τις ψύκτρες και θα έβαζα στον athlon υδρόψυξη (ξέρεις τώρα εσύ...) και θα τράβαγα το round cable να το ισιώσω... :P x2

Δημοσ.

Χα, χα και εμένα έφτασε η Asus Α7V8X... στο σπίτι όμως... Ρε pyro βρες μου και εμένα καμια δανέζα να παίρνει τα πακέτα, γιατί για εμένα τα μαζεύει ένας μαντράχαλος δυο φορές σαν και εμένα. Την περίμενα από εχθές....

Ανυπομωνώ να πάω το βράδυ και να τη φέρω πάλι το πρωί να την βάλω στο σύστημα να κάνω κέποιες γρήγορες μετρήσεις, γιατί σκέφτομαι να την γυρίσω πάλι πίσω και με τα ίδια λεφτά να πάρω έναν DSL router με 12 ports 10-100 (130 ευρώ περίπου...τσάμπα, εν συγκρίση με Ελλάδα...). Εξάλλου κάποια στιγμή και στην Αθήνα θα βάλω DSL, όχι τώρα βέβαια, δεν είμαι κανένας μ*λκας...

Το καλό με τα γερμανικά καταστήματα είναι ότι αν δεν σου αρέσει κάτι ή σου δημιουργεί πρόβλημα μπορείς να το επιστρέψεις πίσω (σε μερικές μέρες) και να πάρεις τα λεφτά σου με την μία, χωρίς μα και μου..

Τώρα gaz, θα δούμε τι διαφορά έχει μια "καλή" Μ/Β όπως η Asus με την Giga-byte...

Δεν θα χρησιμοποιήσω, όμως τον γρήγορο HD 1200JB, αλλά έναν απλό 80-άρι maxtor /133, γιατί δεν μπορώ να κάνω format στο "τέρας" που έχει όλη την δουλειά μου μέσα...

Αναμείνατε...

Υ.Γ. Δεν πρόκειται να κάνω overclocking, όπως είναι θα τις συγκρίνω...

Δημοσ.

Αααα.. όσο για σένα φίλε Edgar, μπλέ οθόνες βγαίνουν μόνο με κακή χρήση... Αν ξέρεις, να το λειτουργείς (το pc ε, μην μας παρεξηγήσει κανείς...) δεν παθαίνει τίποτα... Δουλεύει σφαίρα...

:P xN,

όπου Ν: ότι γράψεις και ένα παραπάνω...

χε, χε..

Δημοσ.

to thema einai oti me ta leitourgika sistimata pou forane merikes... mixanes, den mporeis na eisai pote sigouros...

(ooxxx, tora tha mpei stin koubenta kai o bromogazos kai tha ksefigoume pali :P )

Δημοσ.

oxi htane ntumenh...ash pou kopanage 10lepta thn porta! (ma giati den mphke mesa na trabhjei to paploma na dei oti den ntumome kala otan koimame?! :() bahahahaha

miso leptaki na anebasw ta pics!

Δημοσ.

taratatan!

frontclosed2.JPG

auto to koumpaki ti kanei?

pushbutton.JPG

aaaaa! edw einai ta cd's :D

frontopening.JPG

apletos xoros kai h mobo xorista apo to cd/dvd/hd/psu

sideopen3.JPG

kai h apopsu ths mobo (me blowhole gia na bgainei o zestos aeras:D)

sidemobohalfopen.JPG

me gelane ta matakia mou? poso einai to temp?!

nane kala h alpha!

alphacool.jpg

autaaaaa!

sorry pou sas ekana na perimenete mexri na loadaroune oi pics! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...