pikos2000gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σας. Αγόρασα την συγκεκριμενη τηλεόραση από κατάστημα της Πάρου. Την εβγαλα απτο κουτι, συναρμολόγησα την βάση την έβαλα στην πρίζα και...................μια μαυρη οθόνη. Μετά απο πολλές επανεκκινησεις πηρε μπρος και εμφανίστηκαν τα γνωστά χιόνια. Λέω από μέσα μου......μαλλον κατι θα πάτησα και δεν εδειχνε τιποτα. Ρυθμίζω τα καναλια, τα χρώματα ολα. Την κλείνω και την ξανα ανοιγω την επόμενη μέρα. Τζίφος.....ήχο να ακουω εικόνα να μην βλέπω!!!! Αφου κούνησα το καλώδιο της κεραίας έδειξε εικόνα. Πιο πριν τι menu, τι tools να πατάω τίποτα. Κανένα ίχνος γραμμάτων. Α και όταν αλλάζω κανάλια αναβοσβήνει δείχνοντας ότι αλλάζει κανάλι αλλα πάλι μαύρη οθόνη!!! Είναι φυσιολογικό αυτο;;;;;; Τι να φταίει άραγε;; Εκανα χθες αναβάθμιση και σήμερα το απογευμα θα δω τι γίνεται!!! Εχει κανεις καμμια ιδέα;;; Μου μυρίζει επιστροφή!!!!
xetasa Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Τι την κρατάς ακόμα? Τηλέφωνο Φουρλή και επιστροφή άμεσα!
flash17 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Τι την κρατάς ακόμα? Τηλέφωνο Φουρλή και επιστροφή άμεσα! +1000 Μην πειραματίζεσαι σε καινούργια τηλεόραση. Στο τέλος θα σου πουν ότι εσυ τη χάλασες
pikos2000gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Την επεστρεψα σημερα το πρωι. Εξεταστηκε στο καταστημα κ ειδαν οτι οντως εχει προβλημα στο ανοιγμα της. Αναμένεται η πλήρης αντικατάστασή της (ευελπιστώ οχι επιδιορθωση). Σε 10 μερες θα ειναι ξανα στα χερια μου!!! Για να δουμε
gaszer1967 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Φίλε κλασική περίπτωση αλλαγής τροφοδοτικου.το έχω πάθει και εγώ που έχω samsung.ακριβως τα ίδια συμπτώματα.γνωμη μου να μην δεχθεις να στην φτιάξουν αλλά να στην αντικαταστήσουν.εαν δεν είναι αστοχία(δυσκολο αλλά όχι αδύνατο)τοτε η τηλεόραση έχει δουλέψει και μάλιστα αρκετά Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
pikos2000gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Και μετα από 15 μέρες ακόμα η τηλεόραση αγνοείται!!!! Είναι δυνατόν;;; Και όμως. Χθες επικοινωνησα εγώ ο ίδιος με την service one στην Αθήνα και μου είπαν: "ναι εχουμε παραλάβει την τηλεόραση αλλά ακόμα δεν εχει ελεγχθεί" !!!!!!!!!!!!!!!! Ακούσον ακουσον εδω κ 2 εβδομάδες δεν εχει ελεγχθεί!!!!! Σε 1,5 εβδομάδα παντρεύομαι, η τηλεόραση που συμπληρώνει κ ολοκληρώνει το σαλόνι μου δεν υπάρχει. Έχω σκάσει 1300 ευρω για την συγκεκριμένη, όλα μετρητά και δεν εχω τηλεόραση!!! Τι να πω.....!! Σκέτη κοροϊδία!!! Σας ευχαριστώ πολύ εκεί στην Expert που μου πουλήσατε τηλεόραση που δεν λειτουργεί, και εσάς στην Service One που για να ελεγξετε μια τηλεόραση κάνετε 2 εβδομάδες!!! Αρε αθάνατη Ελλάδα
pikos2000gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μετα απο αναρτηση σε γνωστο μπλογκ μου τηλεφωνησαν απο τα κεντρικα του καταστηματος και ηδη σταλθηκε καινουρια τηλεοραση!!! Μου χιλιοζητησαν συγνωμη για την ολη ταλαιπωρια. EΠρεπε να φτασω σε τετοιο σημειο, να δημοσιοποιησω το γεγονος για να μπουν στην διαδικασια αποστολης καινουριας τηλεορασης. Η δικαιολογια οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα κομματια ξαφνικα εξαφανιστηκε!!!! Σα δε ντρεπομαστε λεω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.