leonspirit Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Χαιρετώ .. ειναι η πρώτη φορά που γράφω στο site αν και το παρακολουθώ καιρο.. Λοιπον έχω ένα πρόβλημα: Εκει που ήμουν στο ιντερνετ, ξαφνικά κλείνει η οθόνη.. Κανω restart αλλά τίποτα.. Με το που ανοιγω το PC η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα.. Ουτε καν τον κέρσορα να ανβοσβήνει.. Απλώς φαίνεται πάλι μαύρη , αλλά όχι το μαύρο που είναι κλειστή ,, αλλά ε΄να πιο φωτεινό μαύρο.. σ) Η οθόνη παίρνει σήμα απο την κάρτα γραφικών αφου το λαμπάκι της οθόνης είναι σταθερά πράσσινο αναμμένο Β) Δοκίμασα άλλη οθόνη αλλα το ίδο ακριβώς πράμα. γ) Δοκίμασα άλλο καλώδιο αλλα πάλι τίποτα. δ) ακούω απο τον ήχο ότι μπαίνει στα windows.. Μήπως ξέρει κανείς τι φταίει ή έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Themos3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Αλλη καρτα γραφικων εχεις να δοκιμασεις?Επισης δοκιμασε να μπεις σε safe mode μηπως ειναι προβλημα του λειτουργικου.Αν θες πες μας και την συνθεση του Η/Υ σου.
caution Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Καλωσόρισες Κάνε ένα clearCMOS και δώσε μας και τα spec του μηχανήματος for future reference
leonspirit Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Για safe mode δεν μπορώ γιατί δεν μου εμφανίζει τιποτα απολύτως απο την στιγμη που πατάω το κουμπι για να ανοιξει ο υπολογιστής. Το clearCMOS τι ειναι ακριβώς και απο που το κάνω??? Ευχαριστώ
zapermania Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Θα βρείς στο manual της μητρικής σου πως να κάνεις ccmos
leonspirit Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Λοιπόν έκανα cmosclean. Το προβλημα παρέμενε. Μετά έβγαλα την κάρτα γραφικών μου , και σύνδεσα την οθόνη στην άλλη θύτα που είχε η motherboard. Στην αρχή βγήκε επιτέλους εικόνα (όλα κανονικά) . Μετά το έκλεισα το pc και το ξανάνοιξα. Αλλα το ίδιο πρόβλημα .. Μάλιστα τώρα η οθόνη δεν παίρνει καν σήμα ( είναι πορτοκαλί ενώ θα έπρεπε να είναι πράσινο).. Επίσης με το που ανοιγω τον υπολογιστή αντί το κόκκινο λαμπάκι πάνω στην κεντρική μονάδα που δείχνει ότι φορτώνει να σβήνει , μένει σταθερά αναμμενο και δεν γινεται ΤΙΠΟΤΑ..Ξέρει κανείς τι παίζει τώρα Ευχαριστώ
Themos3 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Φορα του την καρτα γραφικων σου και απενεργοποιησε μεσα απ το bios την Onboard καρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.