Προς το περιεχόμενο

BAUDTEC INFINITY - Port Forwarding σε όλες τις εσωτερικές IP

CyberDreamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

χθες ψαχνόμουνα να βρώ πως θα κάνω port forwarding σε όλες τις εσωτερικές ip ? είναι δυνατό να γίνει στο BaudTec Infinty και αν ναι πώς...

φυσικά έχω το SPI κλειστό και ξέρω ότι ανοίγεις πόρτες από το NAT αλλα για συγκεκριμένες IP... για όλες τις IP - πώς ?

ps: Εχω απλή dsl και όχι static!

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

ps: Το Infinity παρόλου που είναι μικρο θα έλεγα ότι σκίζει σε σχέση με το DrayTek Vigor 2800 που το χρυσοπλήρωσα (αν και στο draytek έχει χιλιάδες επιλογές και πιο εύκολο port forwarding)..

Δημοσ.

αμα πας να κανεις port forward μια θυρα σε 2 ip απλα θα ειναι λαθος.δεν θα ξερει σε ποιο απο τα 2 pc να το στειλει.οποτε αυτο που θες να κανεις αμα το καταλαβα σωστα δεν γινεται.β.υπαρχει adsl static και adsl dynamic αλλα στο Port forward δεν αλλαζει κατι.πολλες θυρες για μια ip ναι αλλα μια θυρα για πολλες ip.....

β.πολλες φορες και να μην κλεισεις το firewall γινεται αυτοματα Override απο τα port forward rules.ti ακριβως θες να κανεις?

Δημοσ.

θέλω απλά να ανοίξω μια-δυο θύρες για όλα τα ip.. (οχι συγκεκριμένα)...

π.χ. να πω στο firewall του ότι η 5060 (voip) θέλω να είναι ανοιχτή όποιος και αν τη χρησιμοποιεί...

ps: την static την ανέφερα για να μην έλεγε κάποιος να κάνω την μια static ip στην 5060 και την άλλη static στην 5060... (αν τυχόν είχα 16ip)... γι' αυτό τον λόγο.. . :-) tespa όπως λές το θέμα είναι άλλου στο firewall το οποίο πραγματικά δεν ξέρω από που ρυθμίζετε στο baudtec infinity... και με ποιον τρόπο... :-(

---------- Προσθήκη στις 10:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:31 ----------

...το βρήκα στο Access Management (firewall?).... στο στημείο Filter...

να σαι καλα.... παρ όλα αυτα...

τζάμπα το thread :-)

ps: βέβαια δεν υπάρχει η δυνατότητα να ορίσεις πολλαπλά port απο εώς (π.χ. απο 5060 εώς 5070) αλλα δεν πειράζει κάτι είναι και αυτό που έχει!

Δημοσ.

μισο λεπτακι.αλλο πραγμα ανοιγω το firewall για να μην κοβει μια θυρα η καποιες θυρες αλλο πραγμα κανω port forward μια θυρα σε ενα pc και αλλο πραγμα εχω παρει ενα block με 16Ip

Δημοσ.

ναι το block με 16Ip απλά ξέχνα το... (το είπα λόγω του virtual server δυνατότητα που δίνει το infinity)

το portforwarding ειναι για να δουλεύει μια συγκεκριμένη ip με συγκεκριμένα port (i know)

το firewall χρειαζόμουν ... και το βρήκα

απλώς δεν το έθεσα σωστά στην 1η ερώτηση γιατί δεν έβρισκα firewall στο infinity..

να σαι καλά...ciao

Δημοσ.

οκ .με μπερδεψες και λεω απο ποτε γινεται να κανεις Port forward την ιδια θυρα σε 2 pc.θα ξεχασω και αυτα που ξερω.:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...