mitridi_g Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Παίδες καλημέρα σε όλους, μου διέρρηξαν εχτές το βράδυ στο Σύνταγμα την μπαγκαζιέρα του Beverly Tourer,μπροστά σε εκατοντάδες διερχόμενους μπροστά από το Public, μεταξύ 18.00 με 20.00 μ.μ. Όπως καταλαβαίνετε, το κοκόρι από την κλειδαριά της μπαγκαζιέρας δεν επανέρχεται και δείχνει να έχει βγει από τη θέση του. Συνεπώς, θα χρειαστώ μια λύση. Αναρωτιέμαι, αν έχει τύχει σε κάποιο συνάδελφο μοτοσυκλετιστή αυτό και αν ναι, πώς το διαχειρίστηκε? Βρήκε το κατάλληλο ανταλλακτικό και το άλλαξε? Δεν αλλάζει? Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Ευχαριστώ όλους Δημήτρης Υ.Γ. Είναι το 3ο κατά σειρά κράνος που μου έχουν κλέψει τα τελευταία 6 χρόνια. Δεν καταλαβαίνω τί σκατά τα κάνουν μεταχειρισμένα κράνη! Τα πουλάνε? Και πόσο? 20 ευρώ? Τί να πω!
freedubus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Φτιάχνεται δεν είναι τίποτα. Θα πάς στην αντιπροσωπεία και θα σου αλλάξουν όλη την κλειδαριά. Βασικά είναι πανεύκολο να παραβιαστούν αυτές οι κλειδαριές, 1 κατσαβίδι και 5' χρειάζονται. Και ναι, μπορεί να γίνει μπροστά σε εκατοντάδες διερχόμενους γιατί είναι πολύ απλή διαδικασία και δε κινεί υποψίες. Και, ναι, για το τζάνκι που ψυρίζει το κράνος και το σπρώχνει παρακάτω στο μοναστηράκι, τα 5-10-20 ευρώ είναι παράδεισος. Καλύτερα να του βάλεις ένα συναγερμό.
mitridi_g Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Φτιάχνεται δεν είναι τίποτα. Θα πάς στην αντιπροσωπεία και θα σου αλλάξουν όλη την κλειδαριά. Βασικά είναι πανεύκολο να παραβιαστούν αυτές οι κλειδαριές, 1 κατσαβίδι και 5' χρειάζονται. Και ναι, μπορεί να γίνει μπροστά σε εκατοντάδες διερχόμενους γιατί είναι πολύ απλή διαδικασία και δε κινεί υποψίες. Ίσως δεν το έθεσα σωστά, δεν έχει παραβιαστεί η κλειδαριά, έχει χαλάσει το μέσα σύστημα, μάλλον αυτοί βάλανε κατσαβίδι και σπάσανε κατά κάποιο τρόπο το κοκοράκι που το συγκρατεί κλειστό. Αυτό μου είπαν και στην αντιπροσωπεία, οτι ο αφαλός αλλάζει...
freedubus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Η μπαγκαζιέρα είναι αυτή η εργοστασιακή; Το κοκοράκι έσπασε ή απλά μετακινήθηκε/βγήκε απ' τη θέση του;
parisseirios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Παίδες καλημέρα σε όλους,μου διέρρηξαν εχτές το βράδυ στο Σύνταγμα την μπαγκαζιέρα του Beverly Tourer,μπροστά σε εκατοντάδες διερχόμενους μπροστά από το Public, μεταξύ 18.00 με 20.00 μ.μ. Όπως καταλαβαίνετε, το κοκόρι από την κλειδαριά της μπαγκαζιέρας δεν επανέρχεται και δείχνει να έχει βγει από τη θέση του. Συνεπώς, θα χρειαστώ μια λύση. Αναρωτιέμαι, αν έχει τύχει σε κάποιο συνάδελφο μοτοσυκλετιστή αυτό και αν ναι, πώς το διαχειρίστηκε? Βρήκε το κατάλληλο ανταλλακτικό και το άλλαξε? Δεν αλλάζει? Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Ευχαριστώ όλους Δημήτρης Υ.Γ. Είναι το 3ο κατά σειρά κράνος που μου έχουν κλέψει τα τελευταία 6 χρόνια. Δεν καταλαβαίνω τί σκατά τα κάνουν μεταχειρισμένα κράνη! Τα πουλάνε? Και πόσο? 20 ευρώ? Τί να πω! Χτυπιουνται με τα ΜΑτ κάθε μέρα και τα χρειάζονται . Τι να πω για ενα κράνος!! ---------- Προσθήκη στις 11:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:58 ---------- Φτιάχνεται 100% και όποιος σου λέει κάτι άλλο είναι γιατί βαρίεται να το αλλάξει και προσπαθεί να σου πουλήσει κάτι άλλο γρήγορα και εύκολα ---------- Προσθήκη στις 11:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:00 ---------- Φτιάχνεται 100% . Απλά δεν έχουν τη διάθεση και το χρόνο να σου το φτιάξουν και θέλουν γρήγορα και εύκολα να σε πείσουν να αγοράσεις καινούριο..Τόσο απλά ..πολύ απλά
mitridi_g Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Η μπαγκαζιέρα είναι αυτή η εργοστασιακή; Το κοκοράκι έσπασε ή απλά μετακινήθηκε/βγήκε απ' τη θέση του; ναι, αυτή είναι ---------- Προσθήκη στις 11:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:09 ---------- Η μπαγκαζιέρα είναι αυτή η εργοστασιακή; Το κοκοράκι έσπασε ή απλά μετακινήθηκε/βγήκε απ' τη θέση του; Σίγουρα δεν έχει σπάσει, απλά φαίνεται να έχει βγει από τη θέση του. ---------- Προσθήκη στις 11:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:10 ---------- Χτυπιουνται με τα ΜΑτ κάθε μέρα και τα χρειάζονται . Τι να πω για ενα κράνος!! ---------- Προσθήκη στις 11:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:58 ---------- Φτιάχνεται 100% και όποιος σου λέει κάτι άλλο είναι γιατί βαρίεται να το αλλάξει και προσπαθεί να σου πουλήσει κάτι άλλο γρήγορα και εύκολα ---------- Προσθήκη στις 11:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:00 ---------- Φτιάχνεται 100% . Απλά δεν έχουν τη διάθεση και το χρόνο να σου το φτιάξουν και θέλουν γρήγορα και εύκολα να σε πείσουν να αγοράσεις καινούριο..Τόσο απλά ..πολύ απλά Μήπως έχεις υπόψη καναν τσάκαλο που θα μπορούσε να το φτιάξει?
parisseirios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Εχω εναν θα τον ρωτήσω και αν είναι θα σου στειλω pm
crocoo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 ΦΡΑΤΖΗ, στη διασταύρωση με ΣΥΓΓΡΟΥ, μπαίνεις συγγρού στο ρεύμα προς παραλία. Αμέσως συναντας ένα μικρό εξουσιοδοτημένο PIAGGIO. Εκεί είναι ένας καλός ασπρομμάλης κυριούλης που έχει διάφορα ανταλλακτικά. Αν του έχει παραπέσει κάνα κοκόρι μπορεί να γλυτώσεις την κλειδαριά(26e)
mitridi_g Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 ΦΡΑΤΖΗ, στη διασταύρωση με ΣΥΓΓΡΟΥ, μπαίνεις συγγρού στο ρεύμα προς παραλία. Αμέσως συναντας ένα μικρό εξουσιοδοτημένο PIAGGIO. Εκεί είναι ένας καλός ασπρομμάλης κυριούλης που έχει διάφορα ανταλλακτικά. Αν του έχει παραπέσει κάνα κοκόρι μπορεί να γλυτώσεις την κλειδαριά(26e) δεν μου έχει σπάσει το κοκόρι, απλά δείχνει να έχει φύγει από την θέση του...! ---------- Προσθήκη στις 19:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:14 ---------- παίδες λύθυκε το πρόβλημα, αποκαταστάθηκε η βλάβη είχε βγει ο κόκορας από τη θέση του ευχαριστώ όλους
isgkoum Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Και τι γίνεται αν είσαι τόσο άτυχος που σου σπάσουν το κοκοράκι κατά τη διάρρηξη? Το εξουσιοδοτημένο στη Φρατζή δε μπόρεσε να με βοηθήσει... Καμιά ιδέα? Πρόκειται για την εργοστασιακή μπαγκαζιέρα της φωτογραφίας http://www.gr.piaggio.com/img/catalo...gebis_4155.jpg
mitridi_g Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Και τι γίνεται αν είσαι τόσο άτυχος που σου σπάσουν το κοκοράκι κατά τη διάρρηξη? Το εξουσιοδοτημένο στη Φρατζή δε μπόρεσε να με βοηθήσει... Καμιά ιδέα? Πρόκειται για την εργοστασιακή μπαγκαζιέρα της φωτογραφίας http://www.gr.piaggio.com/img/catalo...gebis_4155.jpg σ'εμένα πάντως φαινόταν σαν σπασμένο αλλά τελικά δεν ήταν και το πήγα στην αντιπροσωπεία της πιατζιο στη π.ραλλη στη νίκαια, δεν θυμάμαι όνομα, μου την επιδιόρθωσε ο άνθρωπος αμέσως χωρίς καθόλου χρήματα. Δες αν μπορείς να την λύσεις πάντως, δεν είναι τίποτα τρομερό να το καταφέρεις.
Alxnks Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 σ'εμένα πάντως φαινόταν σαν σπασμένο αλλά τελικά δεν ήταν και το πήγα στην αντιπροσωπεία της πιατζιο στη π.ραλλη στη νίκαια, δεν θυμάμαι όνομα, μου την επιδιόρθωσε ο άνθρωπος αμέσως χωρίς καθόλου χρήματα.Δες αν μπορείς να την λύσεις πάντως, δεν είναι τίποτα τρομερό να το καταφέρεις. αν και δεν εχω και δεν ασχολουμαι με μηχανακια κτλ..για πιατζιο εχω δει επισης στην οδο δωδεκανησου, στα καμινια, στο ρευμα προς την πειραιως, γυρω στα 200 μετρα πριν την πειραιως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.