xalia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Για κάποιο λόγο πάντα νόμιζα ότι αυτή η δυνατότητα υπήρχε στο VirtueMart αλλά τι να κάνουμε. Το θέμα μου να πάρω περίπου 400 προϊόντα από ένα site και να τα περάσω σε ένα άλλο. Ίδιες εκδόσεις Joomla και Virtuemart. Με τα πολλά βρήκα το CSVI που υπόσχεται τρομερό import και export στο VirtueMart. Okay λέω καλή η τιμή και το αγοράζω. Κάνω το πρώτο export και να η πρώτη σφαλιάρα! Όλοι οι ελληνικοί χαρακτήρες στο CSV κατεστραμμένοι! Αυτό μου έλειπε τώρα... Εννοείται ότι έστειλα στο support forum και περιμένω, αλλά η μεταφορά έχει αρχίσει και καθυστερεί επικίνδυνα! Τόσο δύσκολη είναι μια απλή μεταφορά...? Δεν θα αλλάξει κάτι, κατηγορίες, ονόματα, φωτογραφίες όλα τα ίδια!
Highlander Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δεν ξέρω πολλά από MySQL αλλά δεν θα μπορούσες να κάνεις copy το table που έχει τα ήδη από VirtueMart στην άλλη βάση ;
xalia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Τα tables που έχει το VirtueMart είναι πάρα πάρα πάρα πολλά! Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι στο site με τα προϊόντα έχει μερικά tables που δεν υπάρχουν στο νέο site! Έλυσα το πρόβλημα με τα ελληνικά με τη βοήθεια του support του CSVI αλλά τώρα έχω πρόβλημα με τα διαφορετικά tables.
pOLoS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 στο παλιο site κανω απο το phpmyadmin export ολα τα table του virtuemart και μετα import στη βαση του νεου site
xalia Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Θα το δοκιμάσω pOLos, σε ευχαριστώ. ---------- Προσθήκη 10-03-2010 στις 02:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 09-03-2010 στις 20:34 ---------- pOLoS με έσωσες!!! Έκανα μεταφορά όλα τα VM tables στην νέα βάση και τα προιόντα εμφανίστηκαν!!! Τώρ μεταφέρω και τα images με ftp να δω αν όλα πάνε καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.