Lyman_Zerga Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Προσοχή μόνο μην πίξει το γάλα. :grin:
bandito Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2003 Lyman_Zerga said: Τι ξέρεις από Εσπερινό; Μην μου πείς ότι μπαίνεις και σε Εκκλησία; :grin: Ούτε απ'εξω δεν περνάω. Τις λειτουργίες μου τις κάνω κάτω απο τον server του Indymedia
Ν._Βοναπάρτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Lyman_Zerga said: Δηλαδή επειδή η συλλογή υπογραφών είναι για κάτι που συμφωνω --> όχι στον πόλεμο, δεν πειράζει να βάλουμε και ψεύτικα στοιχεία, δεν έγινε και τπτ, πρέπει να στείλουμε μύνημα. Αν είναι για κάτι που δεν συμφωνώ ή δεν μου αρέσει αυτός που το διοργανώνει (Εκκλησία) --> αντιδημοκρατικό, διαβλητότητα στοιχείων κτλ. Οκ, δεν ζητάω να μου το δικαιολογήσεις, το καταλαβαίνω Απλά να το έχουμε υπόψην μας την επόμενη φορά που θα μαλώνουμε για την δημοκρατικότητα της συλλογής υπογραφών της Εκκλησίας. Δεν εννοώ κάτι τέτοιο με κανένα τρόπο. ΚΑΙ τα δυο «δημοψηφίσματα» μπορεί κάλλιστα να έχουν στοιχεία που να τα διαβάλουν, το έχω τονίσει εξ άλλου. Απλά εκείνο που δεν μπορώ να δεχθώ και το οποίο σε μένα έχετε αφήσει να εννοηθεί, είναι το εξής: Παράδειγμα τυχαίο και ακραίο: Έχουμε τρία «δημοψηφίσματα». 1. Δημοψήφισμα για τις ταυτότητες 2. Δημοψήφισμα για τον πόλεμο 3. Δημοψήφισμα για την διακόρευση κοριτσιών στα 6 χρόνια τους Αν δεχθούμε την εγκυρότητα του ενός «δημοψηφίσματος», πρέπει να δεχθούμε και τα άλλα; Πρέπει να θεωρήσουμε έγκυρα και αποδεκτά τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων και να τα ασπαστούμε, ανεξάρτητα από την νομιμότητα του θέματος για το οποίο γίνεται το «δημοψήφισμα»; Αυτό το στυλ επαγωγής, πλησιάζει εκείνη του Θεομπάμπη... Ελπίζω να γίνω κατανοητός, αλλά και αν δεν έγινα ...εδώ είμαστε.
BlizardBill Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Βοναπαρτη, Ποιος θα αποφασισει για το τι ειναι ουσιαστικα το καθε δημοψηφισμα?(το θεμα του?) Εσυ, και οι φιλοι σου, η οι αρμοδιες επιτροπες, οπως αυτες του Κυριου Δαφερμου? 1)Δημοψηφισμα για τις ταυτοτητες: Δαφερμος:Πρεπει να αγνοηθει,ΔΕΝ θα γραφουμε τη θρησκεια λογο καταπατησης πρoσωπικων Δεδομενων. Αντιλογος:Δεν ειναι αποδεκτη η επιτροπη,δεν υπαρχη σοβαρη καταπατηση Π.Δ.Αλλοι ειναι οι πραγματικοι λογοι. 2)Δημοψηφισμα για μη πολεμο: ΟΗΕ:Πρεπει να αγνοηθει, Δεν θα εχουμε ειρηνη αν δεν φυγει ο Σανταμ αμεσα λογο καταπατησης ανθρωπινων δικαιωματων του λαου του. Αντιλογος OHE ειναι στα χερια των ΗΠΑ,δεν υπαρχει σοβαρο παραπτομα του Σανταμ.Αλλα θελουν να κερδισουν με τον πολεμο. Αν λοιπον οι αρμοδιες επιτροπες, αντιστoιστιχες με την αρχη ΠΔ, η ο ΟΗΕ αποφασισουν επιθεση για να προστατευσουν τα δικαιωματα των Ιρακινων , το δημοψηφισμα για την ειρηνη ειναι το ιδιο καταπτιστο με αυτο του χριστοδουλου, ετσι? Μηπως θα επρεπε να μας ενδιαφερει τελικα, τι ειναι αυτες οι επιτροπες που αποφασιζουν, γιατι το κανουν, και αν εξυπηρετουν συμφεροντα? αν εχουν την γενικη αποδοχη για να λειτουργουν? και οχι μονο αν ειναι τυπικα ενταξη?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 BlizardBill: Μπορείς να μου πεις σε τι σε οφελεί σαν Χριστιανό να γράφεται η θρησκεία σου στην ταυτότητά σου; Σε φέρνει πιο κοντά στο Θεό; Βοηθάει την πίστη σου; Σε βελτιώνει σαν άνθρωπο; Σε κάνει πιο ελεήμονα; Σε κάνει να βοηθάς τους άλλους;
Lucifer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Πόλεμος στο Ιράκ και μαλακίες... Ο εμφύλιος Insomniacs είναι κατά πολύ βιαιότερος και κατα πολύ κακοηθέστερος... Και μην αρχίζετε πάλι να γ@μ@τε το topic επειδή κάποιος χριστιανόκαυλος θέλει να στρέψει την κουβέντα στην θρησκεία... Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη.
BlizardBill Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 ΚWSN-MEN Εχω πει, σε τιποτα. Δεν υπεγραψα καν, και ειναι και καλλυτερα για την ορθoδοξια που δεν υπαρχει αναγραφη. Αλλα δεν ειναι αυτο ουσιαστικα το προβλημα μου, δεν εχει καν σχεση με την θρησκεια ο πραγματικος λογος που με εκνευριζουν οι αποψεις μερικων.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 BlizardBill said: ΚWSN-MEN Εχω πει, σε τιποτα. Δεν υπεγραψα καν, και ειναι και καλλυτερα για την ορθoδοξια που δεν υπαρχει αναγραφη. Αλλα δεν ειναι αυτο ουσιαστικα το προβλημα μου, δεν εχει καν σχεση με την θρησκεια ο πραγματικος λογος που με εκνευριζουν οι αποψεις μερικων. Τότε δεν μπορώ να καταλάβω την ουσία σε καμιά 20 απαντήσεις σου σχετικά με το θέμα...
bandito Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 BlizardBill said: ΚWSN-MEN Εχω πει, σε τιποτα. Κάποτε, κάποιος νοίκιασε ένα γάιδαρο για να πάει με τα πράγματα του στον προορισμό του. Όπως πήγαιναν (ιδιοκτήτης και ενοικιαστής) κουράστηκαν απο την ζέστη και ο ενοικιαστής κάθισε να ξαποστάσει στην σκια του γαιδάρου. Ο ιδιοκτήτης ισχυρίστηκε οτι νοίκιασε το γάιδαρο και όχι την σκιά του. Έτσι ξεκίνησε δικαστική διαμάχη, για την σκιά του γαιδάρου. Pretty much the same thing here.
BlizardBill Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2003 Και τι θα αλλαζε ρε παιδια αν πιστευα κατι αλλο? Παλι θα εβλεπα πως δεν παραβιαζονται προσωπικα δεδομενα,παλι πως ειναι αλλος ο λογος που εβγαλε η επιτροπη Δαφερμου την αποφαση, πως θα επρεπε να γινει σεβαστη η αποψη του λαου, πως τα 3εκ ειναι παρα πολλα, και τοσα αλλα... Εχω πει γιατι με ενοχλει αυτη η αποφαση, και ακομα εχετε κολισει πως οτι λεω το λεω γιατι θελω να ....αυτο που νομιζετε τελος παντον.
Petrosgr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Kai ego o kakomoireis rotao. Stin yougoslavia pios tin plirose?O diktatoras Milosevits i o kaimenos o kosmakis? Tora sto Iraq pios tin pleironei o Diktatoras Sadam i o kaimenos laos. Ki oloi eseis oi polemoxaroi mipos xexnontas, tin arxi tis Ethnikis anexartisias kai to aparaviasto ton sinoron KATHE kratous tha erthei kapia stigmi pou mporei kai I Ellada na vrethei stin idia thesi? Kai den katalava giati einai pio epikindino to Iraq kai oxi to Israil pou exei kai ayto pirinika kai ximikka. Ase tous Amerikanous pou mprosta tous to sinolo ton diktatoron tis gis den pianei mpaza sto ti katastrofi exoun epiferi ston Planiti olon.
bandito Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 BlizardBill said: Παλι θα εβλεπα πως δεν παραβιαζονται προσωπικα δεδομενα,παλι πως ειναι αλλος ο λογος που εβγαλε η επιτροπη Δαφερμου την αποφαση, πως θα επρεπε να γινει σεβαστη η αποψη του λαου, πως τα 3εκ ειναι παρα πολλα, και τοσα αλλα... Δεν θα ασχοληθώ άλλο γιατί πραγματικά προσπαθείς να μας πείσεις οτι όλοι είμαστε τρελλοί και εσύ ο λογικός. Θα σχολιάσω μόνο αυτο: Τι έχεις σπουδάσει παληκάρι μου;;;; Είσαι νομικός;;;; ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Γιατί πιστεύεις οτι κάποιος πρέπει να δώσει δεκάρα για το τι βλέπεις;;;; Επειδή δεν βλέπεις εσύ καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων σημαίνει οτι δεν γίνεται;;; Στο είπα και άλλη φορά: Ταλιμπάν-Αστυνομικός με ταλαιπωρεί γιατι η ταυτότητα μου γράφει άθεος, και η γιαγιά του του έλεγε οτι αυτοί οι άθεοι είναι κακοί άνθρωποι. Και η απάντηση σου, στα όρια του γελοίου: Να τον βρούμε όταν μετά απο 200 χρόνια θα έχει κόψει κλήσεις σε 1000 ανθρώπους απο τους οποιούς οι 20 θα είναι άθεοι, και θα συμπεράνουμε οτι αυτός δεν τους χωνεύει (τους αλλόθρησκους) και θα τον διώξουμε. Πρέπει να μένεις σε άλλο πλανήτη, γιατι υπάρχουν αστυνομικοί που δεν εκδιώχθηκαν απο το σώμα γιατι σκότωσαν η εκβίαζαν, εσυ μας λές οτι θα φύγει κάποιος επειδή σε κάποια κλήση θα γράφει "Η κλήση εκδόθηκε σε άθεο και εγώ δεν τους χωνεύω". Παραβλέπεις και το γεγονός οτι κάποιοι άνθρωποι (20/μπάτσο-ταλιμπαν) θα έχουν παραιτηθεί απο τα ανθρώπινα δικαιώματα τους, μεχρι να βρούμε τους ταλιμπανο-μπάτσους και να τους διώξουμε απο το σώμα με την αιτιολογία "εκοβε κλήσεις σε πολλούς άθεους". Case closed για μένα, ίσως να ξανανοίξει όταν ακούσω επιχειρήματα και όχι σοφιστείες απο "υδραυλικούς" (δεν ξέρω τι επαγγέλεσαι αλλά νομικός δεν είσαι), για νομικά θέματα.
BlizardBill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Και ομως υπαρχει λυση. Μπορουμε να κανουμε πολλα ΑΝ θελουμε. Και ο bush θα μπορουσε να κανει πολλα αν ηθελε για να βοηθησει τους κατοικους του ΙΡΑΚ, αλλα τον βολευει να κανει πολεμο για να τους σωσει, και να πνιγετε οπως και εσυ επιτηδες σε μια κουταλια νερο. (για τον αστυνομικο, θα μπορουσαμε και να επιβαλουμε μονο επιδειξη διπλωματος, και αλλα πολλα)
Lyman_Zerga Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2003 Και μην αρχίζετε πάλι να γ@μ@τε το topic επειδή κάποιος χριστιανόκαυλος θέλει να στρέψει την κουβέντα στην θρησκεία... Να φανταστώ ότι εκφράζεις τα δημοκρατικά και φιλελεύθερα φρονήματά σου. Τς ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.