Προς το περιεχόμενο

Πόλεμος στο IRAQ

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι διαφορετική διαδικασία το «μάζεμα» υπογραφών από την διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι θεωρώ και τις δυο πράξεις παράνομες και εγκληματικές;

Στην μια περίπτωση αμύνομαι για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που ο κ. Χριστόδουλος τα θέλει «φόρα πατρίδα» και στην άλλη αμύνομαι για την προστασία αμάχων από ένα σκιώδες πόλεμο.

Εσύ βλέπεις ίδιο κίνητρο, όχι εγώ.

Τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να προστατεύονται, όπως λεει και το Σύνταγμα της Ελλάδος. Στην άλλη περίπτωση τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει κι αυτά να προστατεύονται, όπως υποστηρίζει η Διακήρυξη των δικαιωμάτων του ανθρώπου, που έχουν υπογράψει ΟΛΑ τα κράτη.

Από την μια τα ανθρώπινα δικαιώματα, από την άλλη η προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Το ένα «μάζεμα» υπογραφών πάει ενάντια στην προστασία των προσωπικών δεδομένων, το άλλο «μάζεμα» γίνεται υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Εσένα σε ενδιαφέρει ο τρόπος αντίδρασης, παραβλέποντας το αντικείμενο της αντίδρασης.

Στην επόμενη παράγραφό σου, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις.

Υ.Γ Τελικά ήταν δημοψήφισμα το «δημοψήφισμα» του κ. Χριστόδουλου ή όχι;

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οπως το βλεπω εγω...

Στην μια η επιτροπη δαφερμου παει να προστατεψει τα Προσωπικα δεδομενα, που ειναι ισχυροτερα απο την θεληση του Λαου.

Στην αλλη ο BUSH παει να προστατεψει τα ανθρωπινα δικαιωματα των Ιρακινων η δεν ξερω τη...που παλι ειναι ισχυροτερα απο την θεληση του Λαου.

Το να κατακρινεις τη συλογη υπογραφων, και να λες πως πρεπει να γινετε μονο οργανομενα και συμφωνα με το συνταγμα,πρεπει να ισχυει και στις δυο περιπτωσεις.

(Με την υποθεση παντα πως οι αμερικανοι θα εχουν στηριχθει σε μια "επιτροπη δαφερμου",η τον ΟΗΕ, και εχουν την νομιμοτητα να παρουν μια τετοια αποφαση ,οπως και εμεις.)

Δημοσ.

Η Εκκλησία έκανε συλλογή υπογραφών αν σε ενοχλεί η λέξη δημοψήφισμα. Για τα 2 μέτρα και 2 σταθμά βέβαια δεν είδα λογική απάντηση :)

Δημοσ.

Γιατί δαφέρμος, BUSH, Παπαδόπουλος...;

Προσπαθείς να προσβάλεις και να χλευάσεις;

Δεν κατακρίνω την συλλογή υπογραφών. Απλά δεν τις θεωρώ δημοψήφισμα.

Επίσης λεω ότι στην μια περίπτωση μαζεύονται ενάντια στην προστασία των προσωπικών δεδομένων στην άλλη ενάντια στον πόλεμο και στον βομβαρδισμό αμάχων, δηλαδή υπέρ της προστασίας των αθώων νεκρών.

Δημοσ.
BlizardBill

said:

Οπως το βλεπω εγω...

Στην μια η επιτροπη δαφερμου παει να προστατεψει τα Προσωπικα δεδομενα, που ειναι ισχυροτερα απο την θεληση του Λαου.

[....] "επιτροπη δαφερμου",η τον ΟΗΕ, και εχουν την νομιμοτητα να παρουν μια τετοια αποφαση ,οπως και εμεις.)

Μπορεί κάποιος να μου δείξει ένα δαφέρμο, δαφερμάκι η οτι ειναι αυτο το πράγμα τελοσπάντων?

Γιατι εγώ νόμιζα οτι ο Δάφερμος ειναι άνθρωπος και μάλιστα διακεκριμένο μέλος της κοινωνίας.

Και απο σεβασμό και μόνο θα έγραφα το όνομα του με κεφαλαίο.....αλλά μάλλον ειναι το "δαφέρμο", του "δαφέρμου". Το επιτροπή δαφέρμου είναι κάτι σαν το επιστροπή λογοκρισίας..

Τελικά, θα μου δείξει κάποιος ένα δαφέρμο?

Δημοσ.

Δηλαδή επειδή η συλλογή υπογραφών είναι για κάτι που συμφωνω --> όχι στον πόλεμο, δεν πειράζει να βάλουμε και ψεύτικα στοιχεία, δεν έγινε και τπτ, πρέπει να στείλουμε μύνημα. Αν είναι για κάτι που δεν συμφωνώ ή δεν μου αρέσει αυτός που το διοργανώνει (Εκκλησία) --> αντιδημοκρατικό, διαβλητότητα στοιχείων κτλ.

Οκ, δεν ζητάω να μου το δικαιολογήσεις, το καταλαβαίνω :)

Απλά να το έχουμε υπόψην μας την επόμενη φορά που θα μαλώνουμε για την δημοκρατικότητα της συλλογής υπογραφών της Εκκλησίας.

Δημοσ.

Βοναπαρτη, δεν μαζευτηκαν οι υπογραφες "ενάντια στην προστασία των προσωπικών δεδομένων".

Μαζευτικαν υπερ της θελησης του λαου,για την δημοκρατια,εναντια την αυθερεσια της εξουσιας κλπ.

Οπως και δεν μαζευονται υπογραφες τωρα "ενάντια στον πόλεμο και στον βομβαρδισμό αμάχων"

Μαζευονται εναντια στα ανθρωπινα δικαιωματα των Ιρακινων πολιτων,και υπερ της φασιστικης Ιρακινης κυβερνησης, η απο μισος στiς ΗΠΑ.

Καθε νομισμα εχει δυο πλευρες.Ο Bush ειμαι σιγουρος πως θα ειναι πιο νομιμος απο τον Δαφερμο, και θα εχει και ισχυροτερες δικαιολογιες...

Αφου θες να εισαι αντικειμενικος, να εχεις τα ιδια κριτιρια και στις 2 περιπτωσεις.

Δημοσ.
Lyman_Zerga

said:

Τελικά, θα μου δείξει κάποιος ένα δαφέρμο?

Ρώτα τα παιδιά στο Indymedia να σου δείξουν :)

Εσύ ξέρεις απο τα παιδιά της Χρυσής Αυγής;; Ή της Χρυσοπηγής;;; Ή της κότας που κάνει τα χρυσά αυγά;;;

Δημοσ.
Το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα θα είχαν επιθέσεις κατά των Η.Π.Α. και όσοι χάρηκαν την 11/9 είναι κοντόφθαλμοι. Τι έφερε η επίθεση τότε;

Αφορμή στις Η.Π.Α. και να επιδιώξουν απόλυτη παγκόσμια κυριαρχία. Συσπείρωση του αμερικάνικου λαού πίσω από την κυβέρνηση του και άκριτη αποδοχή των πράξεών της. Ευκαιρία στην διευθαρμένη (πάνω από το σύνηθες) κυβέρνηση να βγάλει την προσοχή από πάνω της και τα μέτρα ανελευθερίας που λαμβανει. Τα κοινωνικά προβλήματα 'ξεχάστηκαν'...

Να πω κι άλλα;

pesta gamo to kerato mou mesa!!

thelete kai alles aities gia thn epithesh?

tis ORDES epagalmation stratioton pou tha mhnoun xoris douleia an den kanei monima polemous h amerikh? thn polish oplon?

kai an exei dhladh to irak pirinika ti egine? ti dhnei to dikaioma stous amerikanoun na exoun aytoi pirinika (to oti ta exoun fisika, alla leme tora)

Δημοσ.

Εσύ ξέρεις απο τα παιδιά της Χρυσής Αυγής;; Ή της Χρυσοπηγής;;; Ή της κότας που κάνει τα χρυσά αυγά;;;

Αχ πως τα λεεεει, αχ πως τα λεεεέεει.

Έτσουξε bandito? :)

Για λίγη σοβαρότητα παρακαλώ...

Δημοσ.

Τι να σου πώ.....τρελό τσούξιμο.

Τρέχα τώρα γιατι αρχίζει ο Εσπερινός!

Υ.Γ Πιο γάλακτος γίνεται....πιο σοβαρός, δεν γίνεται!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...