suckis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Με το σάλο που δημιουργήθηκε τον τελευταίο καιρό για τη συλλογή αποδείξεων λιανικής από τα εμπορικά καταστήματα αλλά και τους ιδιώτες (ιατρούς, δικηγόρους, τεχνίτες, τεχνικούς, ταξί κ.ά.), έχουν εμφανιστεί πολλές εφαρμογές στο διαδίκτυο με σκοπό να βοηθήσουν τον κάθε Έλληνα χρήστη στην καταχώρηση των αποδείξεων αυτών με σκοπό να τον γλυτώσουν από το βάσανο του πως να τις καταχωρήσουν σωστά και να τις παραδώσουν στην εφορία. Εμείς μαζέψαμε και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις εφαρμογές αυτές εδώ.
pp6210 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 ωραία, υπάρχουν 13-14 εφαρμογές για καταχώρηση αποδείξεων και σήμερα ρίξανε τη χειροβομβίδα οτι θα τις καταθέσουμε σε κλειστό φάκελο, χωρίς καταχώριση!!!! http://www.capital.gr/news.asp?id=921842 Τι μπάχαλο που είναι το κράτος μας ρε παιδιά.....
Xdanger Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 δεν έχει ψηφιστεί ο νόμος ακόμη, τους εχω ικανούς να έχουν αλλάξει γνώμη καμια δεκαριά φορές ακόμα πριν την κατάθεση του νόμου
play_maker4 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 ελεος ρε παιδια μας εχουν μπερδεψει εντελως
gfilippas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 ωραία, υπάρχουν 13-14 εφαρμογές για καταχώρηση αποδείξεων και σήμερα ρίξανε τη χειροβομβίδα οτι θα τις καταθέσουμε σε κλειστό φάκελο, χωρίς καταχώριση!!!!http://www.capital.gr/news.asp?id=921842 Τι μπάχαλο που είναι το κράτος μας ρε παιδιά..... Τώρα το είδα αυτό. Είμαστε ένα απέραντο μπιπ στα πάντα.
antonl Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Καλά ότι είμαστε είναι γεγονός αλλά όχι λόγω της αλλαγής σε σχέση με το τι θα γίνει με τις αποδείξεις. Απ την αρχή ήταν γνωστό πως πρόκειται για εικασίες και πιθανά σενάρια (τουλάχιστον έτσι το χα καταλάβει εγώ). Το μόνο που λυπάμαι είναι τα παιδιά που κατσαν και κάναν όλα αυτά τα προγράμματα που τελικά δε θα είναι και τόσο απαραίτητα.
gfilippas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Καλά ότι είμαστε είναι γεγονός αλλά όχι λόγω της αλλαγής σε σχέση με το τι θα γίνει με τις αποδείξεις. Απ την αρχή ήταν γνωστό πως πρόκειται για εικασίες και πιθανά σενάρια (τουλάχιστον έτσι το χα καταλάβει εγώ).Το μόνο που λυπάμαι είναι τα παιδιά που κατσαν και κάναν όλα αυτά τα προγράμματα που τελικά δε θα είναι και τόσο απαραίτητα. Και όχι μόνο τα παιδιά που έφτιαξαν τα προγράμματα. Πολλοί είχαν μπει σε διαδικασία καταγραφής των αποδείξεων από την αρχή της χρονιάς. Εγώ πάντως δεν είχα καταλάβει ότι μιλούσαμε για πιθανά σενάρια. Θεωρούσα ότι η τουλάχιστον η καταγραφή ήταν σίγουρη. Και τα μέσα ενημέρωσης (τρομάρα τους) μόνο για εικασίες δεν μιλούσαν.
antonl Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ίσως έχεις δίκιο, δεν παρακολουθούσα από κοντά τις εξελίξεις στο θέμα, απλά απ τη στιγμή που δεν είχε ψηφιστεί (ή όποια είναι η διαδικασία τέλος πάντων) ποιες αποδείξεις θα γίνονται δεκτές και τι σχετικές πληροφορίες θα πρέπει να προσκομιστούν μ αυτές, τα θεωρούσα λίγο φλου όλα αυτά. Μ αρέσει που κατσα κι εγώ και τις πέρασα όλες προχθές
pp6210 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Η απόφαση "κλείδωσε" σήμερα νομίζω, άσχετα αν τα capital και euro2day το ήξεραν 3-4 μέρες πιο πριν. Και εγώ πέρασα του Ιανουαριού πριν 20 μέρες, πιό πολύ για να δοκιμάσω 2-3 προγράμματα, και είδα μια εικόνα για τα έξοδα της οικογενίας μου που πριν δεν την είχα ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου. Και μόνο για αυτό, πιθανόν να συνεχίσω να τις καταχωρώ (όταν βρω χρόνο).
gfilippas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 και είδα μια εικόνα για τα έξοδα της οικογενίας μου που πριν δεν την είχα ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου. Το ίδιο ακριβώς είδα κι εγώ.
xbakos Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Χαίρεται και από μένα. Ένας ακόμη από αυτούς που έφτιαξε ένα ακόμη πρόγραμμα για καταχώρηση αποδείξεων είμαι κι εγώ. Βασικά το έκανα για προσωπική χρήση, αλλά αν θέλει και κάποιος άλλος να το δοκιμάσει / χρησιμοποιήσει μπορεί να το βρει (μαζί με άλλες πληροφορίες) εδώ. Έχω συμπεριλάβει τις τελευταίες ανακοινώσεις του Υπουργείου Οικονομικών σε ότι αφορά την αξία των απαιτούμενων αποδείξεων βάσει του φορολογούμενου εισοδήματος. Υποστηρίζει πολλά προφίλ, στατιστικά, αυτόματο υπολογισμό αξίας αποδείξεων κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.