AccountSaver Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ηχομονωτικά γνωρίζει κανείς ? (Σπιτιού) Ιδού η ερώτηση,όποιος γνωρίζει μάρκα και κόστος για γερά και αρκετά καλά ηχομονωτικά υλικά που θα μπουν ενδιάμεσα απο διπλή γυψοσανίδα ? Ευχαριστώ
kage Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 http://auralex.com/εχει και κιτ calculator να δεις ποσα τ.μ θες και τιμες. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=297921&highlight=%CE%B7%CF%87%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7
AccountSaver Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 http://auralex.com/εχει και κιτ calculator να δεις ποσα τ.μ θες και τιμες.http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=297921&highlight=%CE%B7%CF%87%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7 Ελληνικο τιποτα απο Θεσσαλονικη δεν μπορουμε να βρουμε ? Επισης ξερουμε ποια εταιρια βγαζει καλα ηχομονωτικα ? Η συνεχεια μου ειναι απο το αλλο θεμα,θα γινει μια κατασκευη με γυψοσανιδα και ενδιαμεσα θα μπει σαν Sandwich*(κρυο)* , ηχομονωση για να απομονωσω οσο περισσοτερο ηχο μπορω. Τι μπορω να χρησιμοιησω αλλο φθηνο πραγμα που να εχει σοβαρο αποτελεσμα ? (Το θεμα ολοκληρο θα γινει σε μια εσωτερικη σκαλα δωματιου που θα κλεισει)
ApSiMan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Βάλε πετροβάμβακα. Φτηνό υλικό, το βρίσκεις παντού. Δεν έχει την τρελή ηχομόνωση αλλά πολύ αμφιβάλω αν το υπόλοιπο σπίτι παρέχει καλύτερου επιπέδου ηχομόνωση (=studio).
gtroza Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Τι μπορω να χρησιμοιησω αλλο φθηνο πραγμα που να εχει σοβαρο αποτελεσμα ? παλιά μαξιλάρια ή ρούχα .
AccountSaver Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Βάλε πετροβάμβακα. Φτηνό υλικό, το βρίσκεις παντού. Δεν έχει την τρελή ηχομόνωση αλλά πολύ αμφιβάλω αν το υπόλοιπο σπίτι παρέχει καλύτερου επιπέδου ηχομόνωση (=studio). Ποσο κοστιζει ? Μετα εαν θελω κατι καλυτερο απο πετροβαμβακα τι ψαχνω να βρω ?
EvilEyes Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Βάλε πετροβάμβακα. Φτηνό υλικό, το βρίσκεις παντού. Δεν έχει την τρελή ηχομόνωση αλλά πολύ αμφιβάλω αν το υπόλοιπο σπίτι παρέχει καλύτερου επιπέδου ηχομόνωση (=studio). Το σπίτι μου από μέσα είναι επενδυμένο εξ' ολοκλήρου με γυψοσανίδα. Ανάμεσα έχουμε τοποθετήσει πετροβάμβακα, ο οποίος εκτός από αρκετά καλη ηχομόνωση προσφέρει και καλή θερμομόνωση, με το πλεονέκτημα ότι το σπίτι είναι δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα. Επίσης είναι σχετικά φθηνό υλικό.
SpY Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Εδώ θα βρεις έναν ολοκληρομένο κατάλογο με προιόντα από πετροβάμβακα Για την δικιά σου περίπτωση χρειάζεσε αυτό ή αυτό μπορείς να βάλεις και Ecorubber και αυτό
AccountSaver Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Το σπίτι μου από μέσα είναι επενδυμένο εξ' ολοκλήρου με γυψοσανίδα. Ανάμεσα έχουμε τοποθετήσει πετροβάμβακα, ο οποίος εκτός από αρκετά καλη ηχομόνωση προσφέρει και καλή θερμομόνωση, με το πλεονέκτημα ότι το σπίτι είναι δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα. Επίσης είναι σχετικά φθηνό υλικό. απο ηχο πως τα πας ? Εδώ θα βρεις έναν ολοκληρομένο κατάλογο με προιόντα από πετροβάμβακα Για την δικιά σου περίπτωση χρειάζεσε αυτό ή αυτό Κυνηγαω το καλυτερο που μπορω να εχω σε τιμη και να μην ακουγονται πολλα πολλα...:devil: μπορείς να βάλεις και Ecorubber και αυτό Μ'αρεσαν τα Link σου πολυ κατατοπιστηκα. Κατα εσενα τι προτεινεις καλυτερο σε συγκριση τιμη/ποιοτητα ?
EvilEyes Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 απο ηχο πως τα πας ? Κοίτα με τον πετροβάμβακα δεν πετυχαίνεις μόνωση όπως σε ένα studio, αλλά σε δύο δωμάτια που είναι το ένα δίπλα στο άλλο με δυσκολία ακούει κάποιος τι γίνεται στο άλλο, για να ακουστείς δηλαδή πρέπει να φωνάζεις.
AccountSaver Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 κατάλαβα σε ευχαριστώ για την απάντηση σου καταρχίν. Παιδιά να σημείωσω οτι η σκάλα είναι απο μέταλλο καθαρό ,οπότε θα χρειαστεί μου φαίνετε κάτι διαφορετικό σε ηχομόνωση . Δηλαδή άντε και τα καλύπτω τα ποιο πολλά σημεία απο γυψοσανίδα,δεν θα τρίζει όσο να'ναι ? Μήπως πρέπει να κοιτάξω κάποιο άλλο υλικό ?
SpY Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Για να καταλάβω, η σκάλα θα παραμείνει και απλός θα κλείσεις την τρύπα ? Γνώμη μου βάλε πετροβάμβακα και θα είσαι οκ, Αν θέλεις μπορείς να τυλίξεις τα σίδερα της σκάλας με αυτό αλλα δεν νομίζω να σου προσφέρει κάτι επιπλεόν.
AccountSaver Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 ναι θα παραμείνει απλα θα κλείσει πλήρως περιμετρικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.