Προς το περιεχόμενο

προβλημα με θυρεςUSB & καρτα ηχου

blackhill66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο φορματ και επανεγκατασταση των xp(γνησια) και αφου εκανα default settings στο bios δεν λειτουργει ΚΑΜΜΙΑ θυρα usb ουτε οι μπροστνες ουτε οι πισω ,αυτες δλδ που ειναι πανω στην μητρικη,και δεν εχω και καθολου ηχο .Κατεβασα drivers μητρικης-lan audio card αλλα κατα την εγκατασταση των ντραιβερ της καρτας ηχου βγαζει ενα μηνυμα we cant find hd audio device ,cd της μητρικης δεν εχω ,τους ντραιβερσ τους κατεβασα απο την ιστοσελιδα της μητρικης ECS G31T-M7 καμμια ιδεα παιδια για το τι συμβαινει ??????δεν ξερω αν παιζει καμμια σημασια οτι ειχα κανει και clear cmos

το λειτουργικο ειναι xp professional service pack 3

Δημοσ.
μετα απο φορματ και επανεγκατασταση των xp(γνησια) και αφου εκανα default settings στο bios δεν λειτουργει ΚΑΜΜΙΑ θυρα usb ουτε οι μπροστνες ουτε οι πισω ,αυτες δλδ που ειναι πανω στην μητρικη,και δεν εχω και καθολου ηχο .Κατεβασα drivers μητρικης-lan audio card αλλα κατα την εγκατασταση των ντραιβερ της καρτας ηχου βγαζει ενα μηνυμα we cant find hd audio device ,cd της μητρικης δεν εχω ,τους ντραιβερσ τους κατεβασα απο την ιστοσελιδα της μητρικης ECS G31T-M7 καμμια ιδεα παιδια για το τι συμβαινει ??????δεν ξερω αν παιζει καμμια σημασια οτι ειχα κανει και clear cmos

το λειτουργικο ειναι xp professional service pack 3

καπου μεσα στο bios γραφει για integated κατι τετοιο η για onboard.θα καταλαβεις οτι εκει ειναι η καρτα ηχου σου και οι usb.πατας ενεργοποιηση

Δημοσ.
Γιέπ... μάλλον είναι disabled κάποια devices @ bios ...και enabled το bold :P

ολα enable τα εχω παιδια αλλα παρολα αυτα το προβλημα παραμενει και ενω στην διαχειριση φαινεται συσκευη ηχου οταν περναω τουσ ντραιβερς πριν τελειωσει η αγκατασταση μου βγαζει μηνυμα- wecant find audio device-:-(

Δημοσ.

Δοκίμασε μέσω κάποιου driver pack, παίζουν κάμποσοι και έχουν σχεδόν το σύμπαν από drivers για xp.

Δημοσ.
καπου μεσα στο bios γραφει για integated κατι τετοιο η για onboard.θα καταλαβεις οτι εκει ειναι η καρτα ηχου σου και οι usb.πατας ενεργοποιηση[/QUO

στο bios ειναι ολα enable ,εκανα και update bios αλλα και παλι δεν υπαρχει συσκευη ηχου ,παιζει τιποτε απο κανενα jumper sthn motherboard? κανενα αλανι γαταρος να μας βρει καμμια λυση .(εχουν γινει update απο το σαιτ αλλα τπτ

η motherboard ειναι αυτη ...http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?CategoryID=1&DetailID=897&DetailName=Feature&MenuID=1&LanID=0

Δημοσ.
καπου μεσα στο bios γραφει για integated κατι τετοιο η για onboard.θα καταλαβεις οτι εκει ειναι η καρτα ηχου σου και οι usb.πατας ενεργοποιηση[/QUO

στο bios ειναι ολα enable ' date=εκανα και update bios αλλα και παλι δεν υπαρχει συσκευη ηχου ,παιζει τιποτε απο κανενα jumper sthn motherboard? κανενα αλανι γαταρος να μας βρει καμμια λυση .(εχουν γινει update απο το σαιτ αλλα τπτ

η motherboard ειναι αυτη ...http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?CategoryID=1&DetailID=897&DetailName=Feature&MenuID=1&LanID=0[/quote]

λοιπον

μεσα απο τα windows πατας δεξι κλικ στον υπολογιστη μου και διαχειρηση (manage)> διαχειρηση συσκευων >> και καπου εκει μεσα (δεν θυμαμαι καλα τα XP) θα βρεις ελεγκτες ενιαιου σειριακου διαυλου USB, και ελεγκτες ηχου κλπ.

τσεκαρε απο εκει μηπως ειναι τπτ σβηστο.επισης πατα ανιχνευση για αλλαγες υλικου.

εαν δεν λειτουργησει και αυτο τοτε το τελευταιο που παει το μυαλο μ ειναι μια επιδιορθωση windows με το cd τους

Δημοσ.

λοιπον

μεσα απο τα windows πατας δεξι κλικ στον υπολογιστη μου και διαχειρηση (manage)> διαχειρηση συσκευων >> και καπου εκει μεσα (δεν θυμαμαι καλα τα XP) θα βρεις ελεγκτες ενιαιου σειριακου διαυλου USB' date=' και ελεγκτες ηχου κλπ.

τσεκαρε απο εκει μηπως ειναι τπτ σβηστο.επισης πατα ανιχνευση για αλλαγες υλικου.

εαν δεν λειτουργησει και αυτο τοτε το τελευταιο που παει το μυαλο μ ειναι μια επιδιορθωση windows με το cd τους[/quote']

τα εκανα ολα αυτα που λες φιλε μου αλλα τπτ ,οσο για την επιδιορθωση λες να κανει δουλεια?

Δημοσ.
ειλικρινα δεν γνωριζω αλλα δν χανεις τπτ να προσπαθησεις!

σευχαριστω φιλε μου ,μηπως καποιος που γνωριζει να βοηθουσε?ευχαριστω

Δημοσ.
το δοκιμασες; δεν ανεφερες κατι...

soory φιλε μου μολις σημερα το εκανα,εκανα ξανα φορματ γιατι δεν ειχε πουθενα <<επιδιορθωση windows>>????????? το cd windows xp professional sp2

to problem παντως δεν λεει να λυθει

Δημοσ.

το πρόβλημα σου πιθανόν να οφείλεται στον συνδυασμό νέων inf (chipset) drivers με xp sp2, δοκίμασε να βάλεις παλαιότερους inf drivers η xp sp3...

---------- Προσθήκη στις 02:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:11 ----------

αν και τελικά δεν έχω καταλάβει τι xp έχεις, sp2 η sp3... (#1 post -> sp3, #12 post -> sp2)... lol

Δημοσ.
το πρόβλημα σου πιθανόν να οφείλεται στον συνδυασμό νέων inf (chipset) drivers με xp sp2, δοκίμασε να βάλεις παλαιότερους inf drivers η xp sp3...

---------- Προσθήκη στις 02:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:11 ----------

αν και τελικά δεν έχω καταλάβει τι xp έχεις, sp2 η sp3... (#1 post -> sp3, #12 post -> sp2)... lol

και sp2 εβαλα kai sp3 ebala και παλιους drivers περασα αλλα τπτ

Δημοσ.

τρεξε μια live διανομή από κανενα ubuntu κλπ και δες αν δουλεόυν εκει... (συνήθως τα linux είναι το τελευταίο πράγμα που δοκιμάζω πριν το format)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...