Amnisia Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Καλησπερα σας. Εχω ενα λαπτοπ SONY VAIO VGN-NR21S.Κανει εκκινηση και δεν μπορει να ανοιξει να μπει μεσα στα windows.Μου βγαζει το startup Repair.Μου λεει οτι υπαρχει προβλημα και δεν μπορει να ξεκινησει.,μου αναφερει οτι μπορει ενα προγραμμα που μπηκε στον υπολογιστη δεν το αφηνει να ανοιξει.Δεν μου βισκει λυσεις..Γενικα δεν μπαινει μεσα στα windows. Μηπως καποιος να με βοηθησει;
mec123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Καλησπερα σας.Εχω ενα λαπτοπ SONY VAIO VGN-NR21S.Κανει εκκινηση και δεν μπορει να ανοιξει να μπει μεσα στα windows.Μου βγαζει το startup Repair.Μου λεει οτι υπαρχει προβλημα και δεν μπορει να ξεκινησει.,μου αναφερει οτι μπορει ενα προγραμμα που μπηκε στον υπολογιστη δεν το αφηνει να ανοιξει.Δεν μου βισκει λυσεις..Γενικα δεν μπαινει μεσα στα windows. Μηπως καποιος να με βοηθησει; Εχεις CD αποκαταστασης?? αν Ναι δοκιμασε μεσα απο αυτα να τα κανεις Repair.Η Αλιως στην θεση σου αν δεν μου φορτωνε τα windows μετα απο πολες επανακηνησεις,θα εκανα φορματ!
Amnisia Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Ευχαριστω φιλε μου! Και εγω αυτο σκεφτηκα να κανω..
chrisnik89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα παιδιά μπορεί να βοηθήσει κάποιος και εμένα; έπεσε στα χέρια μου ένα vaio vgn-nr21s μου το έδωσαν γιατι δεν άνοιγε καθόλου η οθόνη το πήγα σε κατάστημα ΚΑι μου είπαν για κάρτα γραφικών το έκανε δήθεν και μου πήρε 150ευρό τα αποτελέσματα ήταν να ανοίγει το λάπτοπ και να δουλεύει για 2 μέρες και το αποτέλεσμα είναι μια άθλια εικόνα με κάτι γραμμές παρακαλώ οποίος μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει ένα e-mail για να του στείλω την φωτογραφία και να βγάλει συμπέρασμα... Ευχαριστώ προκαταβολικά
dobro Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 φοραει την ελατωματικη 8400 καρτα γραφικων............γι'αυτο και εγινε παλι το ιδιο αποτελεσμα. 1.παιρνεις το φορητο και πας στο μαγκα που στο ΕΦΤΙΑΞΕ....και να στο φτιαξει τσαμπα....γιατι αν σου αλλαξε καρτα..εχεις εγγυηση(αποδειξη)... αν οχι...τοτε σου εκανε ενα ωραιο soldering/rebaling και σου εφαγε τα ωραια σου ευρω. 2.ισως ομως σου εχει χαλασει και ο inverter...λιγα ευρω! οπως και να εχει .......δυστυχως θα εχεις συχνα θεμα με το συγκεκριμενο.....παρε (ισως) μια βαση με ανεμιστηρες,για την ψυξη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα